Eşek kulakli midas

Baska bir konunuzda kardesinizin nisanlisindan ayrildiktan 1 sene sonra hayatina birisini aldigini ve o kisiyle de evlendigini yazmissiniz.
Burada da ayrildiktan 6 ay sonra biriyle tanisti sevgili oldu ondan cocuk aldirdi diyorsunuz?

Sapık olması için erkek olmasına gerek yok. Şu an bile böyle. Kimse birbirini sevmesin,sevişmesin zaten. Ama aile içi şiddet,tecavüz,başkalarının hayatına müdahale,ensestlik,pedofili... Bunların hiçbirisine tepki yok. Elhamdülillah,çok ahlaklı bir milletimiz var.

Ben ağır olmasın ,yumuşatmak için erkek ifadesini ekledim yoksa dediklerinizde çok haklısınız

Sanki kardeşin değilde sen yapmış gibi anlatıyorsun nedemek atlatamıyorum ? Rahibemisin sen evet hoş bişey yapmamış ailesine kendine leke düşürmüş ama herkes hata yapar sen niye bukadar derdine düşüyorsun kız evlenmiş barklanmış mutlu sen otur onu düşün çok sağlıklı düşünemiyorsun sen bence

Öncelikle kardeşiniz intihar etmemiş. İntihar girişiminde bulunmuş. İntihar etseydi ölmüş olurdu. İkincisi kardeşinizin hayatı sadece kardeşinizi ilgilendirir; sizi değil. Siz kim oluyorsunuz da cinsel tercihleriyle onu yargılayabiliyorsunuz? Örnek kişi misiniz? Mükemmel misiniz? Hiç yanlışınız günahınız ya da kişisel tercihleriniz yok mu? Herkesin hayatı hiç kimseyi ilgilendirmez.

Başkasının vücudu, kararları, hayatı sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ?
Bu sebepten eşinizle cinsellik yaşamamanız da ayrı bir terapi konusu
Sizi ilgilendiren bir durum yok kardeşinizin hayatında
Bence bir doktora gidin takıntılarla yaşayamadığınız cinsellik yüzünden sizin evliliğiniz araya gitmesin
Hayatta her şey insanlar içindir bunu da unutmayın, bu kınadıklarınızla, midenizin bulandıklarıyla hatta daha beteriyle sınanırsınız, abartmayın bazı şeyleri

Kardeşiniz intihar girişiminde ölseydi iciniz rahat mi olacakti? Kötü çok kötü şeyler yaşamış ailesi de dışlamış yine de hayata tutunmuş evlenip mutlu olmuş anne olmuş.

Ama siz hala o görüntülerı yaşıyorum diyorsunuz acilen psikilojik yardım almalısiniz. Normal hic kimse kafasinda kardeşini cinsel iliskiye girerken canlandırmaz

Tutucu bi insanim boyle seylere karsiyim o zamanlar yasim kucuktu derinden etkiledi beni
Başınıza gelmeyen bir olaydan bu kadar etkilenmeniz, normal değil.
Ayrıca gerçekten sizi alakadar etmiyor, ciddi anlamda destek olacağınıza hala kötülükler üzerinden nefret kusuyorsunuz, sanki hıncınızı alamamışsınız onun durumu düzeltip mutlu bir hayatta olmasına.

Aynı şeyi siz de deneyin, yaşayan unutmuş, siz niye sündürüyorsunuz mevzuyu?
Bir laf vardır, alan razı satan razı, size ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…