Eşek kulakli midas

Konunun doğru olduğunu düşünerek yorum yapıyorum; tutucu biri olduğunuzu yazmışsınız kardeşiniz belki tövbe etti rabbim onu affetti günahlarını bağışladı tertemiz bir sayfa açtırdı önünde . Siz bunu hala düşünerek rabbimin setrettigi bir günahı açığa çıkarmıyor musunuz ?

Konunun eşşekle midasla filan ilgisi ne olaki ha bide kulaklar?
Konu cinsellik..kardes sevişmiş sen kızmışsın kocanın sucu ne?
Sevişmek ayipmi niye gözünün önüne geliyor?
Konu başlığı niye kulak?
Seksi mi çağrıştırdı yoksa..amaannnn zaten uykum var bu ne acayip konu yahu..ugrasamiycam

Bitmiş gitmiş olayları tekrar tekrar yaşamanın hiçbir anlamı yok ki . Sizde nasıl bir travma yarattı bilmiyorum ama bı uzmandan kesinlikle destek alın ki düşünceleriniz sağlıklı olabilsin . Ve ben sizin yerinizde olsam kardeşim o bataklık günlerden bugünlere iyi kötü geldi bir yuva kurdu çocuğu bile oldu diye sevinirim ki intihar etti bile demişsiniz nasıl bir bunalimdaydi kim bilir. Bırakın o eski günleri . O kendi hayatini kurmuus siz kendi hayatınızı . Bakın siz de evliymissiniz 4 elle eşinize sarılın mutlulugunuz için çabalayin eşinizi reddetmeyin bu dünyada cinsellik kadar doğal bir şey yok yemek içmek gibi bir ihtiyaç .
Ve bu saatten sonra da kardeşi izle konuşuyorsunuz onun da evliliğinde sorunlar vars a destek olarak onu rahatlatatak eşiyle mutlu olmasını sağlayın . Yuvasına yavrusuna sarılma sini sağlayın . Hiçbir geçmiş kötü ya da iyi anıyla yaşanmaz. İyi günler de geçiyor kötü günler de. Bugunumuze bakacağız . Evimiz var mı yuvamız var mı demek ki nefes alıyoruz sevenimiz var . Eşiniz size hiç yaklasmasa inanın dsha çok üzülürsünüz burda bir sürü konu açılıyor adamı da mutsuz etmeyin. Hayat size çok güzel şeyler getirsin . Unutmayın bu fani dünyada her şey geçici biz bile .

Tutucu bi insanim boyle seylere karsiyim o zamanlar yasim kucuktu derinden etkiledi beni

Gidin o zaman terapi alin.
Yani kiz kardesinin hatasini geceleri canlandirmak bi nevi psikolojik bozukluk.
Kardes hayatina devam etmis siz kendinize eziyet ediyorsunuz.
Azcik silkelenin ya

Kızkardeşiniz birey olarak kararinı vermiş yaşamıs geçmiş.Siz de geçin.Kendinize ayni seyleri tekrar ederek eziyet etmeyin.Kardes de olsa herkesin fıtratı farklı.Hani bu kardesinize biri tecavüz etmiş olur ,gözümde canlaniyor ,cinsellik yasayamiyorum dersiniz o olabilir.Ama siz kafanızda kurup,esinizle de cinsel hayatınızi heba etmeyin gecip gidenler icin.Herkesin hatasi da,mahcubiyeti de,hesabi da Allah la arasında.

Bilenler bilir bu hikayeyi bende bagirip icimi dokmek istiyorum kisaca nasil anlatirim bilemiyorum.
Ailemdeki her fert birbirinden kotu annemi babama .babami ablama .kardesimi anneme sikayet edemezsin cunku al birini vur otekini hepsinin birbirinden cok yanlislari.babam memur cok sehir.gezip gormusler zamaninda ama ne bi gorguleri var ne de maddiyatlari evlatlarini dusunup gelecege yatirim dahi yapmamislar bu zamana kadar borc borc..
Asil konum kiz kardesim bundan 8 yil once intihar etti.intihar ettiginde universiteye gidiyordu bende farkli bi sehirde univeristedeydim.nisanlisi ile cinsel iliski yasamis .sonrada terkedince intihar etti .fakat kiz kardesimin hatalari coktu nisanlisi birakmakta hakliydi.bundan 6 ay sonra serseri tipli bi.cocukla gorusmeye baslamis ve onlada cinsellik yasamis hamile kalmis cocugu aldirmis.kardesim cocugu terketmek isteyince cocuk benim numarami bulup beni arayip herseyi anlatti.hatta kardesimi de tehdit etmis babana annenede anlatirim diye ve de dedigini yapti annemide aradi anlatti .ben ilk ogrendigimde fenalik gecirdim ablama anlattim ablam yaptigi ilk is kardrsimi evine sokmamak oldu.annem pasif kaldi kafasi rahata aliskin kardrsim yapmadim etmedimlerle kandirdi onu inanmadi annem.
Bu dert beni yillardir kurt gibi yedi kardesimin yaptigi pisligi unutamiyorum.midem bulaniyor esimle cinsellik yasayamiyorum o konular aklima geliyor.cok taktim zamaninda ozellikle gece olunca gozumun onune iliski goruntulerini canlandiriyorum atlatamiyorum.kardesim evlendi baskasiyla kocasida cok iyi cocuguda var
Herkes hayatina dondu .kocasina ne dedi nasil ilk gece yasadilar kocasinin haberi yok.ben atlatamiyorum midem bulaniyor surekli aklima geldikce sinir oluyorum ofke duyuyorum .nasil atlatirim yardim edin
Anlamadım ben kız kardeşiniz öldümü evlendimi

Kiz hayatini kurmus mutlu kendi hatasi kendi tercihi size ne oluyor anlamadim cinsellikten soguyacak kadar? Atlatamiyosaniz psikologa gidin ama size dusen bir dert yok burda sizi ilgilendiren hicbirsey yok. Hem evlendigi adam sizin gibi geri kafali degildir ilk gece mevzusunu takmamistir onceden biliyordur olamazmi? Kardesinin cinsel hayatini bukadar dusunmek hic saglikli degil

Tutucu bi insanim boyle seylere karsiyim o zamanlar yasim kucuktu derinden etkiledi beni

gören de sirattan elele geçmek zorundasin da onun günahları seni düşürecek diye korkuyosun sanar.

günahlar da tercihler gibi kişisel. sen nasıl bu yasa kadar dünyanın pisliğini göre göre yasamaktan soğumadin??

Dünyada bu kadar pislik varken ablanin hayatı mi seni bu hale getirdi gerçekten??

işine bak bence

Zihniyetiniz batsın! Ne var yani? Reşit bir kadın cinsel ilişkiye girmiş. Bunda anormal ne olabilir?
Marifetmiş gibi aile sahip çıkmayıp kızın intiharına sebep olmuş bir de. Neymiş bir de,kardeşimin görüntülerini düşündüğü için eşiyle sevişemiyomuş. Zihniyeti düzgün olan bir insan kardeşinin o tarafını hayal edecek zaman bulamaz.
Rahat bırakın artık insanları. Kan döküleceğine,intiharlar edileceğine insanlar birbirini sevsin.
Not: kardeşinin hayatına devam etmesine sevindim.

Eşinle sevişemiyorsan nasıl çocuğun oldu?

Madem tutucusun evli barklı kardeşini sevişirken neden hayal ediyorsun?

Evliliğinde çok mu mutsuzsun? Kardeşini mi kıskanıyorsun? Bence itiraf et ve kendi evliliğini düzeltmek için millete saldırma. Kocanı için almıyorsa sevmiyorsundur belki.

Her koyun kendi bacağından asılır. Onun hayatı onu, benim hayatım beni, sizin hayatınız sizi ilgilendirir. Kendinize iş bulun. İş.

Allah size akıl fikir versin kimseyede sizin gibi kardeş vermesin. Herkes hata yapar ve telefi etmek önemlidir. Belki kardeşiniz kocasına söyledi herşeyi sanane bacım. Sen kardeşinin düşmanımısın. Yoksa şizofrenmisin anlayamadım. Onun mutlu olmasıyla düzelmesiyle grur duycagına bozmaya çalışıyorsun. Sen tutucuysan öyle yaşamaya bak kimsenin hayatını bozmaya çalışma. Ailem dediğin insanlardan da uzak dur. Senin gibi kardeş zaten olmasın hayatlarında. Çok etkilendiysen de git tedavi ol. Hiç normal değilsin

Kardeşin ilk gecesine falan takmak nasıl bir psikolojik rahatsızlık:KK53:aileniz normal olmayabilir ama sizinde pek normal olduğunuz söylenemez.evlenmiş,çocuğu olmuş artık ne anlatacaksınız?sizin ona destek olmanız gerekirdi zamanında yanlış şeyler yapmış ağır sonuçlarına da katlanmış daha ne?cinsel ilişki yaşadı,çocuk aldırmak zorunda kaldı diye sonsuza kadar yalnız kalıp bedel mi ödesin?toplumun iki yüzlü yapısı ve baskısı yüzünden olan kadın ve çocuklara oluyor.

Back
X