Esen Hanımı bekliyoruz

burukaci

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
84
0
16
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/542716-40-gunumu-istiyor.html

çogunuz biliyorsunuzdur , esen hanımı bekliyorduk şu günlerde ama kendisi 1,5 aydır hiç foruma girmedigi için yönetici tarafından konu kapatıldı ama bizler merak ediyoruz, isterseniz bu konu altında bekliyelim onu , hem belki birşeyler yapabiliriz içimizde hiç facebook yada mailini bilen falan yokmu ?

Son düzenleme:
Esenin sag salim, donmuş olmasını yürekten diliyorum ama buraya yazmayacagini düşünüyorum.

Bende çok merak ediyorum,
Umarın herşey yolundadır,sağlığına kavuşuyordur.
Rabbim onu yavrularına bağışlasın inşallah.

olabilir ama en azından eşine falan yazdırabilir en azından iyiyim diye , bence yazıcak , ve bence kesinlikle iyileşti istanbulda ailesiyle hasret gideriyor aydına dönücek ve bize yazıcak :)

Hayırlı haberlerle döner inşallah. Keşke ulaşabileceğimiz haber alabileceğimiz birilerinin telefonunu falan alsaydık. Bilgisayardan iyi anlayan arkadaşlar acaba ıp adresinden falan birşeyler bulunamazmı.

bende takipteyim sürekli
onun için 4444 Salatı Tefriciye başlatmıştım ve bitirmiştik Allahım kabul eder inşlh..
iletişim bilgilerini yönetim bilir onlar ulaşıp aracı olsa ne güzel olur şu mübarek Cuma günü...

keşke olabilse, keşke taa gitmeden önce birilerimiz bir numara birşey alsaydık gerçi ben konuyu son 2 gündür gördüm zaten yeniyim ama

neden konu kapatıldı esen hanım buraya gelirse nereye yazcak konusu kitliyse bu arada bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum inşallah gelir esen hanım

bende merak ediyorum arkadaşa ne olduğunu işl hayırlı şeyler olmuştur hayatında.... biz öğrenmesekde olur... yeter ki o iyileşsin....

hepimiz seni bekliyoruz Esen Hanım güzel haberlerle gelmen için dualar ediyoruz daha fazla bekletmeden gelin lütfen... ( Allahım inş. herşey yolundadır )

Hergün girip bakıyorum başlığa bir gelişme var mı diye.
Ben eşiyle gitti diye biliyorum.
Yani eşi kendine yakın bir otelde kalacaktı galiba.
Umarım sağlıkla döner ve güzel haberler verir.

bende çok merak ediyorum dört gözle bekliyorumm tez zamanda gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…