Esen Hanımı bekliyoruz

bütün dualara amin diyorum tüm kalbiyle , evet eşi yakında bir otelde yada arabada kalıcaktı , ama ilk 2-3 gün deniyeceklerdi sonra kalmaya kesin karar vericeklerdi , neler oldu acaba

Ettiğimiz tüm duaları kabul etsin Rabbim, Allah onu sevdiklerine, evlatlarına bağışlasın. Ben de beklemedeyim keske kapatılmasaydı diğer konu. Bu konuyu açan duyarlı arkadaşıma teşekkür ediyorum.

Bu benim konuyla ilgili ilk yorumum ama hergün bilgisayarımı açınca ilk işim konuya bakmak oluyor birçoğumuz gibi
Acaba yöneticilerden rica etsek siteye üye olduğu mail adresine onu beklediğimizle ilgili bir mail atabilirler mi?
Gerçi mailine bakmaya fırsat bulunca eminim ki konusuna cevap da yazacaktır ama olsun yine de bir umut...

Ettiğimiz tüm duaları kabul etsin Rabbim, Allah onu sevdiklerine, evlatlarına bağışlasın. Ben de beklemedeyim keske kapatılmasaydı diğer konu. Bu konuyu açan duyarlı arkadaşıma teşekkür ediyorum.

evet ama kapatıldı , hepimiz merak ediyoruz duyarlılıgım bundan, rica ederim bu arada , Aminn Alah onu evlatlarından ayırmasın

bende bekliyorum gece yatarken bile aklımda hep dua ediyorum.rabbim eşine ve evlatlarına bağışlasın.

numarasını almak aklımdan geçti belki eşi esen gelene kadar açık tutar diye ( çünkü hiçbir iletşim olmicaktı gittiği yerde tlf int. vs) ama çekindim açıkcası kötü haber duyarsam diye aklıma da getirmek istemiyorum can ı gönülden bir mucize olmasını istiyorum.

burada görmeden sevdiğim birçok üye oldu bu üye de bunlardan biri.inşallah eşi buradaki üyeliğini biliyordur da bizleri bilgilendirir.

konuyu açan arkadaşımdan Allah razı olsun.. çok duygulandım kendi adıma.. inşAllah hayırlı haberler alalım..

Şaşkınlığımı anlatamam.O kadar duygulandım ki..Bugüne kadar dualarını eksik etmediğiniz için çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı.
İyi ki varsınız kızlar..

Şaşkınlığımı anlatamam.O kadar duygulandım ki..Bugüne kadar dualarını eksik etmediğiniz için çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı.
İyi ki varsınız kızlar..

Vallahi hacı yolu bekler gibi bekledik. Nasılsın?

Nihayet dönmüşsünüz kendi konunuzda paylaşımlarınızı takip edicem

Buraya konuyu açan arkadaş sanki esen hanımın döneceğini hissetmiş gibi aynı gün konuyu açmış vallahi çok duygulandım ne kadar vefalı insanlar varmış dedim
esen hanım dönmenize herkes gibi çokkk sevindim merak ediyordum sizi dularım sizinle inşALLAH en kısa zamanda atlattırsın

Son düzenleme:
İyi ki varsınız kızlar..

Esen hanım nasılsınız büyük bir bekleyişiçindeydikkk hosşgeldinizz

Son düzenleme:

konusu kapatılınca sanki bir daha geri gelemiycekmiş gibi hissettim , ama biliyordum gelip yazıcagını o yüzden açıyım dedim , kısmet işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…