hatta en basta bu tipler cok farkli gorunur.. kendi ayaklarinin uzerinde, kendinden emin, ailesinin güdümünde olmayan bi imaj cizerler..Ana kuzusu olduklarını belli etseler kimseyle evlenemezler zaten.
Aynen öyle.Nişanliyken apartmana kesinlikle ablam tasinamaz evi yakarim diyordu.Şimdi onlarin emrinden çikmiyor.hatta en basta bu tipler kli gorunur.. kendi ayaklarinin uzerinde, kendinden emin, ailesinin güdümünde olmayan bi imaj cizerler..
Annem evini ba
Dükkan mevzusunda kesin tavrımı koydum.Benim kizdigim nokta benle hicbir sey biriktirmeyip onlarla yatirim yapmak istemesi.
Aynen öyle.Nişanliyken apartmana kesinlikle ablam tasinamaz evi yakarim diyordu.Şimdi onlarin emrinden çikmiyor.
Uygun bir dille söyluyorum.Ev alalim yatirim amaçli diye.Herhalde alacagimiz eve taşiniriz diye korkuyor.Yazlik alir yazlarimizi geçiririz dedim.Annesinin yaninda kalacağını söylüyor.Hastalıklı artik iyice anladimmaalesef o noktaya henuz gelmedik : )
size gercekten nasıl yardımcı olabilecegimi bilmedigim gibi ilerde kendim nelerle karsılasacagımı da bilmiyorum...
bir benzeri benim basımda var,
surekli ona cocuk gibi (oyle bir uslupla degil ama ) bir birey oldugunu anlatmak zorunda kalıyorum ailesi soz konusu oldugunda,
ve baglılıgının, bagımlılık ile farkını bazen koyamaması sebebiyle terapiye basladı, gelisme var ; )
ancak once bunu sorun olarak kabul etmeli...
ben imzadan once bu tip sorunları olabildigince aşması icin destek olup sonra tekrar gozlemlemeyi dusundugum icin bu yolu sectim, ayrılsak bile ona faydası dokunacak birsey sonucta.
ama sizin birikim konusu... gercekten tuhaf geliyor.
kız kardesiyle yatırım yapabilmeye ikna olurken sizinle ev almaya neden yanasmasın ki...
acaba sorunu ister istemez "benimle" yap olarak soyluyor olabilir misiniz? ve "mantıklı bir yatırım" olarak anlatsanız oyle cozmeye calıssanız ise yarar mı ki...?
Evi terk etsem hicbir sey talep edemiyorum.Annesinin evine git desem ayni apartmandayiz annesine ödül olur.Boşansam evim yok.poniponna .!.:iyi ki bir mesleğin var.sürekli boşanmaktan söz edip söylediğini yapmayınca bi önemi kalmıyor eşine göre.hayatını hep böyle mutsuz geçiremezsin birşeyler yapmalısın
Ana kuzusu hic vaz gecmez bu huyundan. Benim eski kocam da ana kuzusuydu. Dusun ki disciye bile anne ve ya babasi olmadan gitmezdi salak)))))
iste boyle ahkam kesenler bi anda kuzu oluyor.. cunku o ahkamlarin da aslinda ici bos.. kendilerini yetkin gosterme cabasi hep.. anneyi sevmekle anaci olmak arasndaki farki anlayamayan tipler..mesela bu tepkisi de abartılı degil mi?
neden taşınamasın? ona ne? ablasıyla esinin kendi kararı, onu ne ilgilendirir?
Evi terk etsem hicbir sey talep edemiyorum.Annesinin evine git desem ayni apartmandayiz annesine ödül olur.Boşansam evim yok.
Mutsuzum.Borcum yok.Çocuğumu alırlar diye korkuyorum.Kızlar babaya düşer kurali hala var mi?Kızımsız yaşayamam ben.Onun için hala katlaniyorum zaten.Şu an eviniz var ama mutlu musun?maaşín, kredi borcun filan yoksa seni geçindirir canim.eşin gelmek isterse gelir.annene yakın olursa tuttuğun ev daha iyi olur bnce
iste boyle ahkam kesenler bi anda kuzu oluyor.. cunku o ahkamlarin da aslinda ici bos.. kendilerini yetkin gosterme cabasi hep.. anneyi sevmekle anaci olmak arasndaki farki anlayamayan tipler..
gelir mi esin?İzmir manisa bölgesinde iyi bir aile terapisti taniyorsaniz lütfen yardimci olun.Biktim bu hayattan.Gülümsemelerim hep buruk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?