Eşi Ana Kuzusu Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatta en basta bu tipler kli gorunur.. kendi ayaklarinin uzerinde, kendinden emin, ailesinin güdümünde olmayan bi imaj cizerler..
Aynen öyle.Nişanliyken apartmana kesinlikle ablam tasinamaz evi yakarim diyordu.Şimdi onlarin emrinden çikmiyor.

Annem evini ba

Dükkan mevzusunda kesin tavrımı koydum.Benim kizdigim nokta benle hicbir sey biriktirmeyip onlarla yatirim yapmak istemesi.

maalesef o noktaya henuz gelmedik : )
size gercekten nasıl yardımcı olabilecegimi bilmedigim gibi ilerde kendim nelerle karsılasacagımı da bilmiyorum...
bir benzeri benim basımda var,
surekli ona cocuk gibi (oyle bir uslupla degil ama ) bir birey oldugunu anlatmak zorunda kalıyorum ailesi soz konusu oldugunda,
ve baglılıgının, bagımlılık ile farkını bazen koyamaması sebebiyle terapiye basladı, gelisme var ; )
ancak once bunu sorun olarak kabul etmeli...

ben imzadan once bu tip sorunları olabildigince aşması icin destek olup sonra tekrar gozlemlemeyi dusundugum icin bu yolu sectim, ayrılsak bile ona faydası dokunacak birsey sonucta.

ama sizin birikim konusu... gercekten tuhaf geliyor.
kız kardesiyle yatırım yapabilmeye ikna olurken sizinle ev almaya neden yanasmasın ki...
acaba sorunu ister istemez "benimle" yap olarak soyluyor olabilir misiniz? ve "mantıklı bir yatırım" olarak anlatsanız oyle cozmeye calıssanız ise yarar mı ki...?

Aynen öyle.Nişanliyken apartmana kesinlikle ablam tasinamaz evi yakarim diyordu.Şimdi onlarin emrinden çikmiyor.

mesela bu tepkisi de abartılı degil mi?
neden taşınamasın? ona ne? ablasıyla esinin kendi kararı, onu ne ilgilendirir?

[QUOTE
Uygun bir dille söyluyorum.Ev alalim yatirim amaçli diye.Herhalde alacagimiz eve taşiniriz diye korkuyor.Yazlik alir yazlarimizi geçiririz dedim.Annesinin yaninda kalacağını söylüyor.Hastalıklı artik iyice anladim
tua, post: 37207235, member: 523060"]maalesef o noktaya henuz gelmedik : )
size gercekten nasıl yardımcı olabilecegimi bilmedigim gibi ilerde kendim nelerle karsılasacagımı da bilmiyorum...
bir benzeri benim basımda var,
surekli ona cocuk gibi (oyle bir uslupla degil ama ) bir birey oldugunu anlatmak zorunda kalıyorum ailesi soz konusu oldugunda,
ve baglılıgının, bagımlılık ile farkını bazen koyamaması sebebiyle terapiye basladı, gelisme var ; )
ancak once bunu sorun olarak kabul etmeli...

ben imzadan once bu tip sorunları olabildigince aşması icin destek olup sonra tekrar gozlemlemeyi dusundugum icin bu yolu sectim, ayrılsak bile ona faydası dokunacak birsey sonucta.

ama sizin birikim konusu... gercekten tuhaf geliyor.
kız kardesiyle yatırım yapabilmeye ikna olurken sizinle ev almaya neden yanasmasın ki...
acaba sorunu ister istemez "benimle" yap olarak soyluyor olabilir misiniz? ve "mantıklı bir yatırım" olarak anlatsanız oyle cozmeye calıssanız ise yarar mı ki...?[/QUOTE]
Hayır baskili bir

Yatırım amaçli veya yazlik ev fikri ona hiç cazip gelmiyor.Sen alırsın diyor.Sen ben değil biz olalim diyorum.Ben çatı kati yapacağim. Motosiklet alacagim diyor.O çati katinda yazlari geçirmeyi planliyor.Köyüne iki katli ev yapip annesi ve ablası ile kalmak istiyor.Hiç ortak bir şeyler yok.Hep sen yap sen al demesi beni bitirdi.Ben senin Parana karismiiyorum diyor.

iyi ki bir mesleğin var.sürekli boşanmaktan söz edip söylediğini yapmayınca bi önemi kalmıyor eşine göre.hayatını hep böyle mutsuz geçiremezsin birşeyler yapmalısın

Fakat ev, market, okul alışverişi masraflarini benim kredi kartindan geciriyoruz.Kendisi meyve sebze fatura ödüyor.Marketten buzdolabi poseti alalim deyince arefe günü tuttuğu orucu bahane edip kasiyerin önünde bana sesini yükseltiyor.Annesinin her dediği itirazsiz oluyor.Benim bir buzdolabi poseti bile laf oluyor.Anlamıyorum neden

poniponna .!.:
iyi ki bir mesleğin var.sürekli boşanmaktan söz edip söylediğini yapmayınca bi önemi kalmıyor eşine göre.hayatını hep böyle mutsuz geçiremezsin birşeyler yapmalısın
Evi terk etsem hicbir sey talep edemiyorum.Annesinin evine git desem ayni apartmandayiz annesine ödül olur.Boşansam evim yok.

mesela bu tepkisi de abartılı degil mi?
neden taşınamasın? ona ne? ablasıyla esinin kendi kararı, onu ne ilgilendirir?
iste boyle ahkam kesenler bi anda kuzu oluyor.. cunku o ahkamlarin da aslinda ici bos.. kendilerini yetkin gosterme cabasi hep.. anneyi sevmekle anaci olmak arasndaki farki anlayamayan tipler..

Şu an eviniz var ama mutlu musun?maaşín, kredi borcun filan yoksa seni geçindirir canim.eşin gelmek isterse gelir.annene yakın olursa tuttuğun ev daha iyi olur bnce

Evi terk etsem hicbir sey talep edemiyorum.Annesinin evine git desem ayni apartmandayiz annesine ödül olur.Boşansam evim yok.

Şu an eviniz var ama mutlu musun?maaşín, kredi borcun filan yoksa seni geçindirir canim.eşin gelmek isterse gelir.annene yakın olursa tuttuğun ev daha iyi olur bnce
Mutsuzum.Borcum yok.Çocuğumu alırlar diye korkuyorum.Kızlar babaya düşer kurali hala var mi?Kızımsız yaşayamam ben.Onun için hala katlaniyorum zaten.

Çok Yoruldum bazen öyle kötü şeyler geliyor ki aklima.Kendimi taniyamiyorum.Psikolojik bozuldu.Öğretmenliğini elimden geldiğince iyi yapmaya calisiyorum.Sevilen biröğretmenim.ama ev hayatin tam bir kabus.Uyuyamiyorum geceleri.Sigaraya başladim dün.Kızım anne içme diyor.ama derdimi onunla atmaya çalisiyorum.

Terapiye de gittik bir ara.Ama eşim inanmiyor uzmanlara.O zaman biraz rahatlamistik.Doğru düzgün aile büyüğü de yok

Evlilikte en çok korktuğum bu

Kv ile görümce ile elti ile kavga dövüş her ne olursa olsun kadınlar aralarında halleder..
Ama anasının eteğinden ayrılamayan erkek tam bir fiyasko..

Konu sahibi doğru diyosun evlenmeden belli etseler kimse evlenmez..
Benimde 4 yıllık ilişkim var gıdım belli etse 4 yılı siler geçerim ama etmiyorlar işte sinsiler

iste boyle ahkam kesenler bi anda kuzu oluyor.. cunku o ahkamlarin da aslinda ici bos.. kendilerini yetkin gosterme cabasi hep.. anneyi sevmekle anaci olmak arasndaki farki anlayamayan tipler..

tamamen sınırlarını bilmemekle alakalı,

konu anne ve kardes olunca boyle atıp tutuyorsa onları kendisinden ayıramadıgı icindir ki bunu yapan kisi ne karsısındakini birey olarak kabul eder ne de kendisini,

kimisi aileyiz zaten bir olacagız ve herkes birbirinin kararına dogrudan karısabilir diye savunur,
kimisi de dayılanır dayılanır sonra fos cıkar... cunku onu ikna edecek daha baskın bir karakter vardır, annesinin otoritesinden hala kurtulamamıstır... arada yaptıgı fevri cıkıslar ise ergenlikten kalıntılardır.

konu sahibi işiniz zor,
"yazlıgı sen al, ben kendime motor alacagım" ne demek ya?!
bu kisi bırakın aile olmayı, kendi kararlarını vermeye calısırken harclıgını diledigince kullanabilme hakkını savunan cocuklar gibi davranıyor... nitekim bu yuzden anne, abla kontrol edip hemen ikna edebiliyor...

kullandıgınız dili degistirin;
ya sert konusuyorsanız cocuk kandırır gibi tatli dille alttan alttan ikna edin,
ya da yaptırım uygulayın, mecburiyet ve sorumluluklar uzerinden konusun...

İzmir manisa bölgesinde iyi bir aile terapisti taniyorsaniz lütfen yardimci olun.Biktim bu hayattan.Gülümsemelerim hep buruk.

Birey olamadik çok doğru.Firsat yok.İl dışı zorunlu rotasyonu o kadar çok istiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…