Eşi Ana Kuzusu Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim eşimde ana değil baba kuzusu yav ana kuzunun başka bir versiyonu buda zor oluyor

Ya birakin su büyü, müyü isleri! Bir seferde sorumlulugu alin, gercegi görün. Sen sorumsuz, umursamaz ana kuzusu ile evlendin. Bu adamin karakteri böyle ve hic degismeyecek. Büyü müyü ile felan kendini kandirma.

Ortada ayrica ben bir evlilik göremiyorum. Sadece beraber yasayan iki insan görüyorum. Evlilik insana mutluluk, huzur ve en önemlisi güven vermesi gerekiyor. Bunlarin hicbiri yok esin ile ne yazikki, hatta seni adam sayip beraber para biriktirmiyor bile, fikrini önemsemiyor bile.

Bu evlilige cocuk yapmak (hele ilk yilda!) hataydi. Sanirim cocuk ile aile oldugunuzun farkinda olacak umuduyla kiziniz dünyaya geldi, ama gel gör ki bak 7 yil sonra hic birsey degismiyor, zaten bir cocuk koca bir insanin karakterini degistiremez, ki görevi degil zaten.

Bu evliligi bunca yil sürdürmen ayri bir hata. Sanki kizin fark etmiyormu huzursuzlugu, mutsuzlugu? Bu tür evlilikler cocuklar icin büyük travmalar oluyor. Tabi bunlarin hepsini yaziyorum ama biliyorum birsey degismez diye. Sen ilk yilda bile restini cekmen gerekiyordu, ayri ev olmazsa gerekirse bosanman gerekiyordu ve bunu hic yapmamissin.

O zaman yapamadiysan simdide yapmazsin

Eşim annesini çok sever ama aradaki dengeyi çok iyi korumasini biliyor. Annesini bu kadar çok sevipte beni ezdirmemesi beni mutlu ediyor elbette. Aylarca gorusmesem bile yinede sesini cikarmaz. Ama en basta tavrimi koydum .ilk evlendigumiz zamanlar baktim biraz annemi ara sor gibi laflar ediyor hemen tavrimi koydum. Önceden sık sık giderdim ama kayinvaludem geçimsiz olduğu için esimle aramuzda tartisma cikmaya basladi. Esimi korkuttum esim dedi ben tartismak iiçin evlenmedim ayrilik gayrılık olma sin dedi. Suan 3,5 yillik evliyim annesini asla savunmaz. Erkeklere vazgeçilmez olduğunu göstermek gerek

benim bosanma sebebimin yuzde 70% eski esimin ana kuzusu olmasi ayri konut acmamasi ailesiyle benim aramda iyi bir hukuk kopru kuramamasi ozel hayatimizi ailesine anlatmasi (yatak vs tarzi seyler) ve beni surekli onlara karsi ezdirmesi bunlarida gectim annesi ben esini istemiyorum dedi benden ayrilmaya kalkti bosan dedi dava acti geri zekali ayri eve cikalim dedim omur boyu boyle yasayacaksin dedi baska caren yok dedi hatta annesini gectim abla kuzusuda ablasinida bir gorseniz on tane gorumceye bedel bir insan bu kadarmi okuz olur kendini begenmis domuz gibi bir kadin ! ve ben eski esimden once davrandim kendisini ben biraktim bastim tekmeyi tazminatida dayadim kicina ve ne oldu onlarin gozunde ben kotu oldum paraci oldum tazminat davasi actigim icin halbuki hayatimda hic bir zaman maddityatci olmadim olmamda varsin beni kotu bilsinler Allah biliyor zaten benim yuvami dagittiklarini onlarin yanina birakmaz ! bu anne kuzularina evlilik yasagi konmasi lagzim cidden omur gecmez yahu simdi diyorum iyiki cocugum olmamis dusunsenize ayni kendileri gibi psikopat olucakti yavrum

Son düzenleme:
Sen iyiymisin ben Kaynana ve gorumceyle aynı evde kalıyorum ha bide eşimin babannesi var aynı evde gerisini siz düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…