- 11 Eylül 2014
- 702
- 428
- 78
Amin. Evet tatlim kadinlar hep sabr eder, umut eder duzelir diye. Bosanma kararini vererken bile yine de cozum yolu arar. Ama artik hic bi seyin duzelmeyecegine emin oldugu zaman cekip gider erkegin hayatindantesekkur ederim canim.. Rabbim hepimizi mutlu etsin, o yasadigimiz skntilari aratacak dertler vermesin.. bu halimize de hamdolsun..
dedigin gibi, hic bi kadin (simarik,kaprisli istisnalari saymiyorum) kolay kolay bosanma karari almaz.. mutluysa yuvasinu yikmaz.. kendisine aile olup kol kanat geren adami birakmaz.. aslinda objektifimdir ama nedense bu bosanma mevzularinda kadinlari 1-0 hakli goruyorum, daha olayi dinlemeden.. cunku, yine diyorum, bizim toplumumuzda bi kadin bosanmayi goze almissa, gercekten son noktaya gelmistir..
aynen oyle, tespitler cok iyi ve dogru.. yasayan nasil da biliyorAmin. Evet tatlim kadinlar hep sabr eder, umut eder duzelir diye. Bosanma kararini vererken bile yine de cozum yolu arar. Ama artik hic bi seyin duzelmeyecegine emin oldugu zaman cekip gider erkegin hayatindan
Allah baska dert vermesin canim. Bu da gelir bu da gecer. Her yara kapanir zamanla. Yeter ki kendimiz kendi yaralarimizi kanatmayalimaynen oyle, tespitler cok iyi ve dogru.. yasayan nasil da biliyor
sukur ki pisman degilim bosandigima, insaallah da olmam.. onunla ilgili verdigim tek dogru karar; bosanma imis.. soz nisan evlilik, hepsi yanlis kararlardi.. Allahim sasirtmasin bizi kendi yoluna iletsin.. bazen yapilanlar geliyo da aklima, gidip gebertsem rahatlamam diyorum.. sonra bosanma ile nasil bi bomba attigimi dusunuyorum onlara, ferahliyorum..Allah baska dert vermesin canim. Bu da gelir bu da gecer. Her yara kapanir zamanla. Yeter ki kendimiz kendi yaralarimizi kanatmayalim
Sevindim boyle dusunmene. Benim de zerre kadar pismanligim yok bosanma ile ilgili cok sukur. Desene tum yanlislar icinde tek dogrumuz olmus bosanma kararisukur ki pisman degilim bosandigima, insaallah da olmam.. onunla ilgili verdigim tek dogru karar; bosanma imis.. soz nisan evlilik, hepsi yanlis kararlardi.. Allahim sasirtmasin bizi kendi yoluna iletsin.. bazen yapilanlar geliyo da aklima, gidip gebertsem rahatlamam diyorum.. sonra bosanma ile nasil bi bomba attigimi dusunuyorum onlara, ferahliyorum..
Kaç kere açtım bir bilseniz.Millet mutlu mesut evinde bayramını yapıyor.Bizim ise huzurumuz yok.Düzelir gibi oluyor yine aynı.Dün sabah köye gitmişti aksama gelirim demişti.Hala yok.Ailesi büyü işleriyle de çok uğrasiyor.Muskacı biriyle çok samimiler.Evde sorun cikarsa o muskaci Adama gidiyorlar.Ne yaptigimi yapacagimi bilmiyorum.
sukur ki pisman degilim bosandigima, insaallah da olmam.. onunla ilgili verdigim tek dogru karar; bosanma imis.. soz nisan evlilik, hepsi yanlis kararlardi.. Allahim sasirtmasin bizi kendi yoluna iletsin.. bazen yapilanlar geliyo da aklima, gidip gebertsem rahatlamam diyorum.. sonra bosanma ile nasil bi bomba attigimi dusunuyorum onlara, ferahliyorum..
mini87 .!.:Keşke ben de önceden anlasydım ne mal olduğunu.Anında bırakırdim.Ama şimdj
Evet okumaliyim.Ama Peygamber Efendimize de büyü yapildi.Allaha sonsuz güvenim var.Her şey çok güzel olacak inşallah.Bu son ćırpınışları.Kanatları kırılacak.Öyle bir gol atacağım ki inşallah ağızları acık kalacak.bol bol ayetel kürsü oku. hatta eşin uyurken de ayetel kürsü okuyup yüzüne üfle. Allah korusun aileni muskalardan falan.
Ben boşanma yönünde bir şey söylemedim, yanlış alıntı yaptın sanırım.hemen bosanmayi dusunmeyin.oyle olsa her kez bosanirdi.evli insan kalmazdi.bir cozumu vardir elbet.
[QUODr ="mini87, post: 37211730, member: 576692"]Canım en doğrusunu yapmışsın. Hiç üzülme hep mutlu ol.[/QUOTE
Ben boşanmak istesem kaynana ve görümce mutlu oluyorlar.Ferahlamam ancak uzaklarda onları takmayarak olacak.Tipki onların yaptigi gibi.
Evlenirken aşktan dolayi kötü özellikleri göremiyoruz.Aslında ufak sinyaller verdikleri anda birakmak lazimdi.Kaynananin biz nisanliyken bir isteği olmadiginda cay bardağini tepsiye bir vurup bagirmasi aslında sinyaldi.Annem bu kadın çok fena Birak kizim bunları demişti.Keşke annemi dinleseydim.[/QUOTE]Evlenirken gözümüz kapalı mı oluyor, yoksa cahillik dedikleri şey bu mu? Benim de pişmanlıklarım çok.
8 yıllik evliyim.Öğretmenim.7 yasinda bir kizim var.Eşim annesi ne derse onu yapıyor.Örnegin bir zeytinlik veya yazlik alalim diyorum.Sen al diyor.Ama ablasıyla ortak bir dükkan açmak veya henüz paylasılmamiş (miras) tarlaya ağaç doldurup o bahaneyle 2,5 saatlik köyüne annesiyle beraber gitmek istiyor.Eşim de öğretmen.Ailesiyle aynı apartmandayız üstelik.Evlendiğimiz günden beri kaynana ve görümce rahat vermiyorlar.Görümce de eşini zorla ayni apartmana getirince iki kaynanalı bir evde yasar gibi olduk.Bosanayim diyorum.Kızım aklıma geliyor.Çok pişmanım evlendigime.Eşimin parasını ne yaptigini hiç bilmem.Birikim yapalim diyorum.Ona da hayır diyor.Kızıma patlıyorum onlar yüzünden.Kaynana köyünde beni kötüledigi için kendi akrabalarıyla sohbet edeyim desem hemen laf sokmalarla karşilasiyoru.O yüzden köylerine gitmek istemiyorum.Kaynana da iyi laf sokucu.İyilikleri de var.Ama bir taraftan yapıyorlar yapacaklarını.Eşim anne sözünden çıkmıyor.Kaç kere taşınalım desem de olmuyor.Engelliyorlar.Ne yapayım bilmiyorum?
Değişmez biliyorum ama o benim canımı acıtirsa ben de onun canını yakarım.En azından hıncımı alırim.Can çıkar huy çıkmaz. 8 sene olmuş eşiniz aynı, bu saatten sonra değişmesini beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?