Eşi Ana Kuzusu Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin. Evet tatlim kadinlar hep sabr eder, umut eder duzelir diye. Bosanma kararini vererken bile yine de cozum yolu arar. Ama artik hic bi seyin duzelmeyecegine emin oldugu zaman cekip gider erkegin hayatindan

Amin. Evet tatlim kadinlar hep sabr eder, umut eder duzelir diye. Bosanma kararini vererken bile yine de cozum yolu arar. Ama artik hic bi seyin duzelmeyecegine emin oldugu zaman cekip gider erkegin hayatindan
aynen oyle, tespitler cok iyi ve dogru.. yasayan nasil da biliyor

Allah baska dert vermesin canim. Bu da gelir bu da gecer. Her yara kapanir zamanla. Yeter ki kendimiz kendi yaralarimizi kanatmayalim
sukur ki pisman degilim bosandigima, insaallah da olmam.. onunla ilgili verdigim tek dogru karar; bosanma imis.. soz nisan evlilik, hepsi yanlis kararlardi.. Allahim sasirtmasin bizi kendi yoluna iletsin.. bazen yapilanlar geliyo da aklima, gidip gebertsem rahatlamam diyorum.. sonra bosanma ile nasil bi bomba attigimi dusunuyorum onlara, ferahliyorum..

Sevindim boyle dusunmene. Benim de zerre kadar pismanligim yok bosanma ile ilgili cok sukur. Desene tum yanlislar icinde tek dogrumuz olmus bosanma karari

bol bol ayetel kürsü oku. hatta eşin uyurken de ayetel kürsü okuyup yüzüne üfle. Allah korusun aileni muskalardan falan.

Canım en doğrusunu yapmışsın. Hiç üzülme hep mutlu ol.

Keşke ben de önceden anlasydım ne mal olduğunu.Anında bırakırdim.Ama şimdj[/QUOTE]

Evlenirken gözümüz kapalı mı oluyor, yoksa cahillik dedikleri şey bu mu? Benim de pişmanlıklarım çok.

mini87 .!.:
Keşke ben de önceden anlasydım ne mal olduğunu.Anında bırakırdim.Ama şimdj

Evlenirken gözümüz kapalı mı oluyor, yoksa cahillik dedikleri şey bu mu? Benim de pişmanlıklarım çok.[/QUOTE]
Evlenirken aşktan dolayi kötü özellikleri göremiyoruz.Aslında ufak sinyaller verdikleri anda birakmak lazimdi.Kaynananin biz nisanliyken bir isteği olmadiginda cay bardağini tepsiye bir vurup bagirmasi aslında sinyaldi.Annem bu kadın çok fena Birak kizim bunları demişti.Keşke annemi dinleseydim.

[QUODr ="mini87, post: 37211730, member: 576692"]Canım en doğrusunu yapmışsın. Hiç üzülme hep mutlu ol.[/QUOTE
Ben boşanmak istesem kaynana ve görümce mutlu oluyorlar.Ferahlamam ancak uzaklarda onları takmayarak olacak.Tipki onların yaptigi gibi.

bol bol ayetel kürsü oku. hatta eşin uyurken de ayetel kürsü okuyup yüzüne üfle. Allah korusun aileni muskalardan falan.
Evet okumaliyim.Ama Peygamber Efendimize de büyü yapildi.Allaha sonsuz güvenim var.Her şey çok güzel olacak inşallah.Bu son ćırpınışları.Kanatları kırılacak.Öyle bir gol atacağım ki inşallah ağızları acık kalacak.

Bir insanın psikolojisini bozmanın, insanı sinirlendirmenin en iyi yolu ona bakıp gülmektir. Onların gözlerinin içine bakıp bol bol gül. Hiçbirşey olmadığında bile tebessüm et. Bunlar nasıl insan ki bir yuvanın huzursuzluğu bunlara mutluluk veriyor. İnsan değiller belli.

Evlenirken gözümüz kapalı mı oluyor, yoksa cahillik dedikleri şey bu mu? Benim de pişmanlıklarım çok.
Evlenirken aşktan dolayi kötü özellikleri göremiyoruz.Aslında ufak sinyaller verdikleri anda birakmak lazimdi.Kaynananin biz nisanliyken bir isteği olmadiginda cay bardağini tepsiye bir vurup bagirmasi aslında sinyaldi.Annem bu kadın çok fena Birak kizim bunları demişti.Keşke annemi dinleseydim.[/QUOTE]

Benim kayınvalidemde nişan takılırken anneme çocukları olursa ben bakmam sen bakarsın diye pazarlığa tutuşmuş. Sanki çocuğum olsa onun gibi cahil birine baktıracam da. Maddi olarak hiçbir destekleri olmadı. Borç ödemekten canım çıktı. Salaklık ben de nişanı atacaktım.

taşınmaya ikna etsen ne olacak ki...
yapmak isteyen hertürlü yapar...
eşinin artık evli olduğunu idrak etmesi lazım..
8 senede edememiş o ayrı...

Merak ettim canım son durumlar ne? Terapiste gittiniz mi?

[QUOTEgitmesin nna, post: 37261115, member: 608350"]Merak ettim canım son durumlar ne? Terapiste gittiniz mi?[/QUOTE]
Hayir gitmedik canım.5 gündür konuşmuyoruz eşimle.Biraz değerini billsin.Ailesi olduğunu anlamıyorsa benimle de bir ilişkisi olmsmasi lazim.

Can çıkar huy çıkmaz. 8 sene olmuş eşiniz aynı, bu saatten sonra değişmesini beklemeyin.

Can çıkar huy çıkmaz. 8 sene olmuş eşiniz aynı, bu saatten sonra değişmesini beklemeyin.
Değişmez biliyorum ama o benim canımı acıtirsa ben de onun canını yakarım.En azından hıncımı alırim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…