Eşi askerde olan hanımlar ...

rabbim gidip gelenlerden etsin. benimde eşim asker şuan şafagımın 15 inşallah sende görürsün ama çok zor eşi yanında olmayınca.Çalışıyorsan çok sıkıntı olmaz yani canın sıkılmaz.Bol bol dua et .Nerde kalacaksın buarada.

sabredeceksin sıradan basit bir cümle ama mecbur benim nişanlımın 41 günü kaldı inşallah. ama evliyken daha kolaymış öğle diyorlarmış nişanlıma ailenin yanına da gidecekmişsin geçer. ben ilk gittiği günden beri ona yazıyorum bir defter aldım her gün yazıyorum sıradan en ruhsuz bunalımda olduğum an artık yeter dediğim anda yazıyorum sevdiğimle karşımdaymış gibi konuşuyorum. bazen kızıyorum, bazen tekrar aşık oluyorum birşey paylaşman gerek ama ulaşamıyorum hemen defterimi alıyorum yazıyorum. iyi geldi bana. biraz önce geçen yıl bugün ne yazmışım diye baktım. güzel bir günü paylaşmışım sevdiğimle.
zaman akla kolaymış ama kalbime zormuş dedim hep..
tekrar rabbim sabır versin. ben bitmez nasıl bitcek derken bittiyor inşallah.
darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.

Son düzenleme:
öncelikle iyi yolculuklar. bunu üzüntü olarak algılama ne büyük bir onur diye gururlan. kendini daha iyi hissedebilirsin.

herkes farklı hisseder. nişanlıma öğle demişler komutanlar. bir tanıdığımda komutandı nişanlıyken daha zor dimi diye konuşmalarına şahit olmuştum.
bide hamileymişsin şimdi ayrı bir zorluğu olur tabi. işte elden gelen bir şey yok sabredeceğiz.
inşallah sağ salim kavuşursunuz bebeğinizle mutlu mesut hayatınıza devam edersiniz.

uzun dönem mi kısa dönem mi?

Son düzenleme:
hepinizi anlıyorum rabbim tez zamanda kavuştursun eşlerimize.Bu günöyle çok ağladımkki keşke eşim yanımda olsaydı bile dedim ama nasipse 19 akşamı gelecek. Asker beklemek zordur ama gururludur kızlar.

Back
X