Aminn cümlemizeeeSayılı gün çabuk geçer
Sık sık araşır haberleşirsiniz
Kendinizi boş yere germeyin,üzmeyin
Eşiniz çok şükür sağ salim,allah başka dert göstermesin.
22 yasindym bi yillik evliyiz okul falan derken gtmedi okuluda yapamdi birakinca kisa donemde olmuo 1 yil yapicakKaç yaşındasınız ?
Ne kadardır evlisiniz ?
Zor ya asker beklemek
Askerden sonra evlenmek en iyisi
Hayırlı tezkereler
22 yasindym bi yillik evliyiz okul falan derken gtmedi okuluda yapamdi birakinca kisa donemde olmuo 1 yil yapicak
Allah yardim etsn sizede smdiden ben 3 aylik gebeyim suan 6 ay snra dogum olck allah izin veriirse cocukla ugrsrim snrasi kolay gcer diyorum allah buyukturSabredeceksin baska ne yapabilirsin ki. Venim esimde gidecek bu sene. Simdiden aglak aglak geziyorum bahsi acilinca. Ana iyi tarafi ben calisiyorum mesgale olacak bana. Sende kendine ugraslar bul calismiyorsan eger. Geldiğinde bak sunu öğrendim bunu yaptim dedigin birsey olsun bence. Hem acemilik bitince daha rahatta gorusursunuz. Allah kolayliklar versin
Babalik izni diye birsey var biliyorsundur. askerde bile olsa yanina doguma gelecektir nasilsa. Insallah saglicakla al kucagina bebisini. Ne guzel bir telas olur bebek. Zamanin nasil geçtiğini bile anlamazsin.[/QUOTE
Teskur ederim bende ole dusnuyorum o telasla zman inslah cabuk gecer izin tabiki alip gelecek yeterki saglikli olsunlar yerleri guzel ve rahat olsun tum askerlerin ins
Cok saolun gercekten yazdiklarinzi okurken doldum.. yanina gdip ev tutmanz cok guzel olmus sanslisnz esim suan balikkesrde acemilikte ins usta birligide yakin duserse cok guzel olur bi saatlik.mesafe olsa hafta sonlari gelir biraz anmmlerde birz kndi evimde kyananmda yakin onlarla flan gecicek zman inslahhCanım benim eşimde askerde suan 1 bucuk ayi kaldı bitmesine biz 6 senelik evliyiz 2 kızımız var benim eşimin de gidisi cok ani oldu okulu ayarlayamadi 1 hafta icinde askere gitti ilk acemi birliği zehirdi bana kimseye gitmedim evimde ölü gibiydim çok zor biliyorum ama dayanmalisin asker beklemek cok zor benim esim bize 3 bucuk saatlik mesafeye düştü ama biz cocuklarla yapamadık duramadik askerlik yaptığı yerde ev tuttuk oraya geldik hafta sonları eve geliyo sende kendini üzme bak hamilesin bebisini düşün başka seyler dusunmeye çalış zaman cok cabuk geçiyo bende ilk zamanlar asla gecmiycek dedim ama bitti sayılır sende aynı şeyleri soyliceksin hemde arada özlem olduğu zaman evliliğe daha uyum geliyo.
Ayy ainen benim gbi geldgi zman bebegim 6 aylik olucak inslahh siz smdi biliyosnzdr dogum izni flan nekdr gelip gtmek zormu nasil ?Ben de 21yasındaydm ve 3aylık hamıleydm geldıgndeyse oğlumuz 6aylıktı,, Herşey degısıyo da ask degısmıyo..
Biz kndimize zor gecicek ve geciyor flan diyoruz ama emin olunki onlar daha cok zorlaniyordur sizn bi ozlemse esiniz siz ve cocuklari ozluo daha cok zorlaniyorlar ama belli etmiyorlar esim ben uzulmiyim die telfonda konusamyp kapptigi oluoCanım benim eşimde askerde suan 1 bucuk ayi kaldı bitmesine biz 6 senelik evliyiz 2 kızımız var benim eşimin de gidisi cok ani oldu okulu ayarlayamadi 1 hafta icinde askere gitti ilk acemi birliği zehirdi bana kimseye gitmedim evimde ölü gibiydim çok zor biliyorum ama dayanmalisin asker beklemek cok zor benim esim bize 3 bucuk saatlik mesafeye düştü ama biz cocuklarla yapamadık duramadik askerlik yaptığı yerde ev tuttuk oraya geldik hafta sonları eve geliyo sende kendini üzme bak hamilesin bebisini düşün başka seyler dusunmeye çalış zaman cok cabuk geçiyo bende ilk zamanlar asla gecmiycek dedim ama bitti sayılır sende aynı şeyleri soyliceksin hemde arada özlem olduğu zaman evliliğe daha uyum geliyo.
Cok saolun gercekten yazdiklarinzi okurken doldum.. yanina gdip ev tutmanz cok guzel olmus sanslisnz esim suan balikkesrde acemilikte ins usta birligide yakin duserse cok guzel olur bi saatlik.mesafe olsa hafta sonlari gelir biraz anmmlerde birz kndi evimde kyananmda yakin onlarla flan gecicek zman inslahh
Biz kndimize zor gecicek ve geciyor flan diyoruz ama emin olunki onlar daha cok zorlaniyordur sizn bi ozlemse esiniz siz ve cocuklari ozluo daha cok zorlaniyorlar ama belli etmiyorlar esim ben uzulmiyim die telfonda konusamyp kapptigi oluo
Suan ailemin.yanindaym iyiyim ama evime gdince yoklugunu hissedicm ve gunlerce aglicgimi biliyorum her aksam isten gelisni bekledgim evde gelmick onun.dusuncesi bile cok uzuyor beni dogumdan snra gtcekti ama ceza kagidi geldi die 15 gun icnde ani bi sekilde karar verdik gitti bolesi insalh daha hyrli olur allah herkese yardm etsnInsallah yakına düşer canım senin icinde cok cok iyi olur bu arada bebisin hayırlı olsun bunları düşünüp en güzel günlerini mahvetme ben cok iyi anlıyorum seni neler hissettiğini insan üzülüyo ama geciyo alisiyosun bide bebisin dogunca onunla oyalanmaktan herseyi unutursun zaten. Suan büyük çocuğun olamamasi senin icin cok iyi bak gec olmadan gitmis bebeğin buyuk olup akli erseydi daha cok zorlanirdin o yuzden sen simdi sadece bebeğini dusun bosver gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?