Esiniz yokkenmi dogum yaptiniz gerckten en cok korktugum sey bu insanin parmagi acisa esini arar gozu zor olmstr sizn icnde .Benim eşim gelemedi hakkarıdeydı, gelsin de istemedim açıkçası geldi mı gitmesi çok zor olur diye.., ama 2.ye geldi 10gun ızın
Yasadiklarinizi bilmeden yorum yapmk koly ama anltinca anlio insan gerckten cok zor ama az kalmis siiznki ne guzel allah kavustrsunnEvet çok doğru ama soylede bisey var o orda hic biseyin farkinda değil 5 yasinda kizim var ilk zamanlar her gece ben babamsin nasil uyurum diye aglardi 2 bicuk yasindaki kizim surekli babasini uykusunda sayiklarda ucumuz her gece sarilip ağlardik tek olsaydim evet daha az uzulurdum ben burda kendim haric 2 kisinin daha özlemini üzüntüsünü yüreğimde taşıyorum malesef
Suan ailemin.yanindaym iyiyim ama evime gdince yoklugunu hissedicm ve gunlerce aglicgimi biliyorum her aksam isten gelisni bekledgim evde gelmick onun.dusuncesi bile cok uzuyor beni dogumdan snra gtcekti ama ceza kagidi geldi die 15 gun icnde ani bi sekilde karar verdik gitti bolesi insalh daha hyrli olur allah herkese yardm etsn
Sağolsun hıc aratmadı "babam"..Esiniz yokkenmi dogum yaptiniz gerckten en cok korktugum sey bu insanin parmagi acisa esini arar gozu zor olmstr sizn icnde .
Yasadiklarinizi bilmeden yorum yapmk koly ama anltinca anlio insan gerckten cok zor ama az kalmis siiznki ne guzel allah kavustrsunn
Kaynanamlar da var cok sukur iyi insanlar yardimci olcklar kirami flan odicekler ben maas baglayabilrsem baglicm maddi olrkta ailemden bise isteyemem ama kafam dagalio gerckten sanki ole bi kac gun klmaya gelmisimde esim gdince yine evde olck gibi ama yok buna alismam lazim evime gtmedenŞuan seni okadar iyi anliyorumki ayni seyleri hissettik çünkü ben evli kimsenin evine gidemezdim ilk zamanlar çünkü aile gordugum zaman icim burkulurdu sen bence iyi yapiyosun bi sure annende kal hem hamilesin yardimlari olur hemde kafan dağılır
Esiniz acemi ve usta birligni nerde yapti ?Cok zor zamanlar ama atlatiyo insan amin canım sizide ALLAH kavustursun insallah yakın düzgün biyere duser sikma canını
Esiniz acemi ve usta birligni nerde yapti ?
Esim gdimce sigortamzda kesildi tabiki ama asker oldgu icn hastanelerden 1 sene boyunca yararlanabiliyormusm galiba basvuru yaparken esimin bana orda kagit yollamasi gerekiyormu ? Yoksa gdip solemem basvurmam yeterlimi
Bilmiyorum canm ben asker esinin gelene kdr sigortali olark gozuntugunu duydum cevremden 6 ay zten yararlancam ama snrasnada bakarz sorarmEşinin ordan bisey yollamasi gerekmiyo esinin asker kagitlariyla kimlik fotokopisi yeterli diye hatirliyoeum ama gittiginde net bilgi verirler bide hastaneden yararlanilmiyo malesef benim dahiliyeye gitmem gerekti d3vlet hastanesine tahlillerle beraber 150 tl odedim sonra gidip basvurdum yesil kartli oldum
Bilmiyorum canm ben asker esinin gelene kdr sigortali olark gozuntugunu duydum cevremden 6 ay zten yararlancam ama snrasnada bakarz sorarm
Teskur ederm canim birz zman gecsin halledicm ins onlaridaOyle tabi zaten daha zamani var arastirirsin ona gore hareket edersin
Teskur ederm canim birz zman gecsin halledicm ins onlarida
Dogru vala beterin beteri ama her halukardda kim ne sekilde olrsa olsun esi yaninda olmaynca uuzluo nekdrda kaynanamlar cok skur iyide olsalar yoklugu belli oluckCanım benim annem vefat etti kaynanamlar neler yaşattı
Eşim 5 gün sonra asker oldu 6 aydır yanımda yok ve su an ailemin yanındayım
Kaynanalar biraktiysa seni ailene yat kalk şükret
Zaman dediğin nedir gecer
Kaynana başında olsa çenesiyle seni yese napardin
Bu soru bile çok saçma olmuş açıkçası
Kardeşin ya kardeşini idare etmek elin adamını idare etmekten kolaydır
Elin adamı insanı mani mani oynatıyor 1 yıl kaynanayla yakın oturdum
Eşime orda çocuğu olmayacak demişler
Ben burda hastanede muayene bile olamıyorum SSK yok
Sen neyin derdindesin :)) yat kalk şükür et bence
Benim yengem 9 yıl abimi 2 cocuyla tek başına bekledi
Abim uzmandi
Daha yolun çok basindasin bu ne ki ??????
Bizde isterdik askerlik yapip snra evlnmek ama okicam kisa donem yaparm dusuncesi flan olmayimcada olmuyor iste nasipEskiden askerliğini yapmamış adama kız vermezlerdi. Bence doğru bir düşünce, keşke şu askerlik işi hallolana kadar bekleseymişsiniz, daha çok gençsiniz. Ama yapacak bir şey yok. Ben de 1 sene bekledim eşimle nişanlıyken. Hayatımın en zor günleriydi. Paşa postasıydı, her türlü psikolojik şiddeti gördü, her akşam ağlayarak beni arar beni darlardı. Çok şükür bitti. Sizin rahatınız yerindeyse daha kolay geçer 1 sene. Allah kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?