at yarıcı, iddia bunlarda kumarın bir parçasındır farkındaysanız, eşiniz daha fazla bağımlı olmadan kurtarmanız gerekiyor ki ileride daha da büyük problemlere yol açacaktır bu.
Allah sabır versin hakkatten bir adamı yola getirmek çok zor ben başaramamıştım umarım siz başarırsınız...
kendisine yeni hesap açtıgını bildiğimi bilmiyor bu arada nasıl söylesem bilemedim.vallaha boşanmak istiyorum artık ama cesaretim yok nedense.
kumardan hiç bir farkı yok. hatta küçük mebla diye insan kendi kendini kandırıp toplamda ne kadar harcadığının bile farkında olmaz.
açık açık söylemelisin. sonuçta yanlış yapan o; gizli saklı bir şeyler yapmaya çalışan o..
uğraşmaktan yoruldum bende zaten.evle ilgili hiçbir şeye yardım etmezdi.ben temizlik yapıp koca koca koltukları itip kakarken yardım edeyim demez at yarışı izlemeye devam ederdi.
bazen şunu düşünüyorum ben şimdi bunu adam etsem ne olacak ki.insanın hevesi hayalleri kursağında kaldıktan sonra...
Bilirim ne lanet bir şey olduğunu. Çok şükür eşimin hiç bir kötü alışkanlığı yoktur ama babam at yarışı, abim ise iddia tutkunudur.
Senelerdir hemde, dünyanın parası gitti yazık günah ve her gün. Küçük meblağlar bile olsa bütçeyi sarsıyor.
Sizinde dediğiniz gibi zaman zaman kazanıyor ama o zamanlarda maalesef evde huzursuzluk çıkıyor.
Kim ne derse desin haram paranın, üzerinde binlerce insanın gözünün kaldığı paranın kimseye faydası olmaz.
Ben hiç bir şekilde bu tür kazanç sağlayan oyunların mubah olduğuna inanmıyorum.
Devletimiz taşla, kağıtla oynanan oyunları kumar adı altında yasaklıyor ama bu tür oyunları yasallaştırıyor.
Haydan gelen huya gider kimseye faydası olmaz, bugüne kadar büyük ikramiye kazanıp ta huzur bulmuş biri çıktı mı?
Allah'ım tez zamanda kurtarsın, maalesef dua etmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.
Yok yerden bulup 2 liralık 3 liralık kupon yapıp illaki o oyunu oynuyorlar.
bu adamla hayat geçmez. sen çalışıyorsun ekonomik özgürlüğün var, sana hiçbir getirisi olmayan bu adamla sırf seviyorsun diye ömrünü heba etme. o alışkanlıklarını değiştirmek için çaba gösteriyor mu? ayda 300 küsur lira az mı? hem de havaya giden bir para. at yarışı da alkol gibi bir bağımlılık. ve kurtulmak için de hiçbir isteği yokmuş hala oynucam diyormuş. bilmiyorum ama sana yazık. kimse için değmiyor inan ki..
ayrılmayı düşünüyorum zaten bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?