• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi at yarışı oynayan var mı?

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
116
İzmir
arkadaşlar benim eşimle sorunlarım var diğer konularımı okuyanlar bilir.en son düzelicem dedikten sonra nornalde yapması gereken şeyleri yapmaya başladı.içkiyi kahveyi azalttı.ama hala hafta 1-2 takılıyor arkadaşlarıyla hepte ne hikmetse 1 bira içer :) salak mı sanıyor anlamıyorum beni.

neyse bizim birde at yarışı ve iddaa takıntımız var.evliliğimizin ilk günleri ortak bir paylaşımımız olsun diye onunla hipodroma gidip hatta kupon bile yapmışlığım var :) sırf o da benimle birşeyler yapsın diye ona ayak uydurdum yani.maça gittim evde maç izledim spor yorumlarını izledim at yarışı izledim falan filan.

ama artık o kadar çok para gidiyor bu at yarışına iyice sinir olmaya başladım.bak oynama etme yapma artık diyorum ne var 100-150 lira harcasam diyor,seviyorum oynucam diyor.ben de üstüne başına birşeyler al ye iç harcadıgına karışmıyorum ben ama havaya gidiyor bu paralar diyorum.

BU arada son 2 yılda toplam 9500tllik kupon yapmış arada kazanıyor tabii ama kazan/kaybet hesabına vurunca elde var sıfır yani.haydan gelen huya gidiyor anlayacağınız.

her ay en az 300-350 lira hacıyor buna ve ay sonu mutlaka beş parasız kalıyoruz.internetten oynuyor bu at yarışını ve hesap benim üzerimeydi.ordan görüyordum ne kadar harcadıgını ettiğini.bu ay yine baktım 370 liralık yapmış toplamda ve maaşı alalı 10 gün olmuş.kızdım söylendim yeter artık diye.oynıcam işte diyor yine.

bende şifreyi değiştirdim hesabın ama dün akşam gördüm ki kendi adına hesap açmış ve yine kupon yapmış.artık telefonundan giriyor siteye pcden takip ettiğimi biliyor çünkü.

nefret ettim artık herşeyden...

at yarıcı, iddia bunlarda kumarın bir parçasındır farkındaysanız, eşiniz daha fazla bağımlı olmadan kurtarmanız gerekiyor ki ileride daha da büyük problemlere yol açacaktır bu.
Allah sabır versin hakkatten bir adamı yola getirmek çok zor ben başaramamıştım umarım siz başarırsınız...

at yarıcı, iddia bunlarda kumarın bir parçasındır farkındaysanız, eşiniz daha fazla bağımlı olmadan kurtarmanız gerekiyor ki ileride daha da büyük problemlere yol açacaktır bu.
Allah sabır versin hakkatten bir adamı yola getirmek çok zor ben başaramamıştım umarım siz başarırsınız...

uğraşmaktan yoruldum bende zaten.evle ilgili hiçbir şeye yardım etmezdi.ben temizlik yapıp koca koca koltukları itip kakarken yardım edeyim demez at yarışı izlemeye devam ederdi.

bazen şunu düşünüyorum ben şimdi bunu adam etsem ne olacak ki.insanın hevesi hayalleri kursağında kaldıktan sonra...

kendisine yeni hesap açtıgını bildiğimi bilmiyor bu arada nasıl söylesem bilemedim.vallaha boşanmak istiyorum artık ama cesaretim yok nedense.

eşinizle bu tür kumar oynalarıma sırf gonlu olsun dıye gormeyın. cok oyun meraklısı ve sizde ıyun oynamak ısteyen bırıysenız alın ps3-4 yada wii onlarla oynayın.

bastan hatayı hipodroma gidip kupon yaparak yamıssın. benım esımde bazen dalar iddaa ya hatta bana sorar sence hangısı dıye , ne bıleyım ben anlamam derım cok girmem içine. boylelıkle o da tat almaz bırakır.

insan oynaıdkca oynayası gelır ama at yarısı kaldı mı yaaa.

kendisine yeni hesap açtıgını bildiğimi bilmiyor bu arada nasıl söylesem bilemedim.vallaha boşanmak istiyorum artık ama cesaretim yok nedense.

kumardan hiç bir farkı yok. hatta küçük mebla diye insan kendi kendini kandırıp toplamda ne kadar harcadığının bile farkında olmaz.
açık açık söylemelisin. sonuçta yanlış yapan o; gizli saklı bir şeyler yapmaya çalışan o..

kumardan hiç bir farkı yok. hatta küçük mebla diye insan kendi kendini kandırıp toplamda ne kadar harcadığının bile farkında olmaz.
açık açık söylemelisin. sonuçta yanlış yapan o; gizli saklı bir şeyler yapmaya çalışan o..

çok bağırıyor yaa :( bıktım

uğraşmaktan yoruldum bende zaten.evle ilgili hiçbir şeye yardım etmezdi.ben temizlik yapıp koca koca koltukları itip kakarken yardım edeyim demez at yarışı izlemeye devam ederdi.

bazen şunu düşünüyorum ben şimdi bunu adam etsem ne olacak ki.insanın hevesi hayalleri kursağında kaldıktan sonra...

nasıl sizinle eviyle ilgilensin ki adamın kafası sürekli oyunlarda onlarla meşgul sizi dinler gibi yapıp dinlemediği günlerde gelecektir ilerki günlerde...
bana kalırsa net tavrınızı koyun derim yoksa çok ama çok zor işiniz...

Bilirim ne lanet bir şey olduğunu. Çok şükür eşimin hiç bir kötü alışkanlığı yoktur ama babam at yarışı, abim ise iddia tutkunudur.
Senelerdir hemde, dünyanın parası gitti yazık günah ve her gün. Küçük meblağlar bile olsa bütçeyi sarsıyor.
Sizinde dediğiniz gibi zaman zaman kazanıyor ama o zamanlarda maalesef evde huzursuzluk çıkıyor.
Kim ne derse desin haram paranın, üzerinde binlerce insanın gözünün kaldığı paranın kimseye faydası olmaz.
Ben hiç bir şekilde bu tür kazanç sağlayan oyunların mubah olduğuna inanmıyorum.
Devletimiz taşla, kağıtla oynanan oyunları kumar adı altında yasaklıyor ama bu tür oyunları yasallaştırıyor.
Haydan gelen huya gider kimseye faydası olmaz, bugüne kadar büyük ikramiye kazanıp ta huzur bulmuş biri çıktı mı?
Allah'ım tez zamanda kurtarsın, maalesef dua etmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.
Yok yerden bulup 2 liralık 3 liralık kupon yapıp illaki o oyunu oynuyorlar.

Bilirim ne lanet bir şey olduğunu. Çok şükür eşimin hiç bir kötü alışkanlığı yoktur ama babam at yarışı, abim ise iddia tutkunudur.
Senelerdir hemde, dünyanın parası gitti yazık günah ve her gün. Küçük meblağlar bile olsa bütçeyi sarsıyor.
Sizinde dediğiniz gibi zaman zaman kazanıyor ama o zamanlarda maalesef evde huzursuzluk çıkıyor.
Kim ne derse desin haram paranın, üzerinde binlerce insanın gözünün kaldığı paranın kimseye faydası olmaz.
Ben hiç bir şekilde bu tür kazanç sağlayan oyunların mubah olduğuna inanmıyorum.
Devletimiz taşla, kağıtla oynanan oyunları kumar adı altında yasaklıyor ama bu tür oyunları yasallaştırıyor.
Haydan gelen huya gider kimseye faydası olmaz, bugüne kadar büyük ikramiye kazanıp ta huzur bulmuş biri çıktı mı?
Allah'ım tez zamanda kurtarsın, maalesef dua etmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.
Yok yerden bulup 2 liralık 3 liralık kupon yapıp illaki o oyunu oynuyorlar.

şimdi ben göremiyim diye cep telefonundan giriyor sürekli elinde telefon anlıyorum da ispatlayamıyorum işte :( kendine yeni hepapta açtı şimdi sadece bakıyorum diyor ama hiç inanmıyorum.

bu adamla hayat geçmez. sen çalışıyorsun ekonomik özgürlüğün var, sana hiçbir getirisi olmayan bu adamla sırf seviyorsun diye ömrünü heba etme. o alışkanlıklarını değiştirmek için çaba gösteriyor mu? ayda 300 küsur lira az mı? hem de havaya giden bir para. at yarışı da alkol gibi bir bağımlılık. ve kurtulmak için de hiçbir isteği yokmuş hala oynucam diyormuş. bilmiyorum ama sana yazık. kimse için değmiyor inan ki..

bu adamla hayat geçmez. sen çalışıyorsun ekonomik özgürlüğün var, sana hiçbir getirisi olmayan bu adamla sırf seviyorsun diye ömrünü heba etme. o alışkanlıklarını değiştirmek için çaba gösteriyor mu? ayda 300 küsur lira az mı? hem de havaya giden bir para. at yarışı da alkol gibi bir bağımlılık. ve kurtulmak için de hiçbir isteği yokmuş hala oynucam diyormuş. bilmiyorum ama sana yazık. kimse için değmiyor inan ki..

ayrılmayı düşünüyorum zaten bakalım :(

Back
X