Eşi az konuşan ciddilerin topiği olsun

eklektik

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
575
20
298
45
Bursa
Ya iyi hoş sorumluluk sahibidir benim eşim.Evde bana inanılmaz yardımcıdır.Ama gel gelelim mesleki belki ciddi ve az konuşan bir eşim var.Konuşunca espri yaoınca onu çok seviyorum ama az konuşuyor .Onun aileside böyle seslerini bile yükseltmiyorlar birbirlerine.Biz ise çokm konuşkanızdır aile olarak annem babam kardeşlerim.Ama bazen çok sıkılıyorum.

benimkide az konuşur
yemek yerken çıt çıkmaz zaten 2 kişiyiz koca evde böyle
sessiz olmakta canımı sıkıyor
akşam gecer pc nin başına sessiz sedasız
ama gecen gün lafını verdim ağzına
evde konuşmuyorsun ama okuldada hiç durmadan arkadaşlarınla konuşuyorsan
bunu bana yapılmış bi haksızlık olarak algılarım dedim
ve onlarla konuşurken bu lafımda aklında bulunsun dddim
anladı o zaman hatasını
şimdilik iyi gidiyoruz

benim eşimde çok az konuşuyor.bütün gün evde tek başımayım işten gelse diye dört gözle bekliyorum ama o hiç konuşmuyor ya yorgun oluyor yada uyuyor bunalımdayım:95:

bu saat itibariyle konuştuğumuz kelime sayısı,5
tıp oynuyoruz biz
iyi bir koca,ama sıkıcı bir kocaaa

benim eşimde hiç konuşmaz ben alıştımda bazen kendi kendime saatlerce anlatıyom ne dediğimi duymuyo bazen ben zaten evde sıkılyoz diye sürekli ailesinin yanına gidiyom sürekli sessiz ve uyuyor ama harika bir insan yani ister konuşsun ister konuşmasın paşam o benim ayrıca ablam gelir birşeyler konuşuruz şöle böle diye birde demezmi dedikodu yapmayalımmmm...

Bazen otururken dışımdan sesli sesli sayıyorum 1,2,3,4,5...... diye noluyor diyordu önceden bakalım sayı kaça gelince ağzından kelime çıkacak diyordum.Şimdi onu yapınca kızıyor bana.

Eşim biraz önce topiği açık buldu okudu sanırım yazdıklarımı.Süpersiniz siz valla diye dalga geçiyor. ya

Benimkide hiç konuşmaz bende kendi kendime konuşurum
Ağızından bir kelime duyana kadar saatlerce beklerim
İşi gücü pc ve tv onlarda olmasa neyapacaktı bilmiyorum
Zaman zaman konuşmuyorsun susuyorsun dıyekavga etsemde
sanırım artık bende alıştım...

benim eşimde pek konuşmaz
ben shbet etmeye çalışırsa ağzını biraz açar
insan zaman geçinca alışıyor galiba
birde kızım hayatımıza girdikden sonra biraz dğeişme var
en azından azda olsa konuşuyor.
buna şükür diyorum

Benim eşimde az konuşur çocuklar yokken evde kimse yaşamıyor gibiydi konuşmadan yemek yenir tv karşısına geçilir orda uyuyakalınırdı çok sıkıcıydı şimdi çocuklar var da dilimin şişi iniyor onlarla konuşarak babamız onlarla da konuşmaz doğru düzgün sadece öper mıncıklar önceleri konuşmamasına çok takılırdım ama alıştım artık huy değişmiyor

bu modelden bır tane de ben de var....hem konusmaz hem de konusuyorum dıye bana kızar...ınadına konusuyorum ben de...

Off off benim eşim de az konuşur ki ben de öyle konuşkan bir insan değilimdir, hatta çok konuşan insanları sevmem.
Vardır ya hani hiç karşı tarafa müsaade etmeyen sürekli konuşan insanlar.
Neyse biz de ilk tanıştığımızda onun yanında kendimi çok konuşuyormuşum gibi hissediyordum.
Bazen ona sorardım sıkılıyorsan konuşmıyım diye, o da sen konuş seni dinlemeyi seviyorum diyordu.

benim eşim de neredeyse hiç konuşmaz evde. tv'ye bi kilitlenir, öylece kalır. nefret ediyordum bu huyundan. bi de misafir geldiğinde ya da annemlere gittiğimizde, hatta kendi ailesinin evinde de ya tv'ye takılır kalır, ya da alır eline telefonunu, sürekli telefonla oynar, oyun oynar ya da internete girer. hatta annelerinin evinde beni misafirlerle ya da anneleriyle bırakıp içerki odaya gidip internete girer, ya da oturur gazete okur. ben de sinir krizi geçiririm bırak şunları da gel yanıma diye

sizinkiler ev dışındaki yerlerde nasıllar?

Benim eşim ev dışında da çok samimi arkadaşları ve kendi ailesi hariç pek konuşmaz benim ailem de konuşkan insanlardır eşimin konuşmamasını çok takarlardı ilk zamanlar ama onlar da alıştılar artık en çok sinir olduğum şeyde benim arkadaşlarımın yanında sus pus oturması insan azıcık konuşur arada gerilen ben oluyorum konuşkan, sıcak kanlı güler yüzlü bir eşim olsun isterdim doğrusu

benim eşim kimi zaman çok konuşur,kimi zaman hiç...ortasını göremedim henüz..
ama tv karşısında ise ağzını bıçak açmaz,zaten o tv'yi birgün atcam balkondan aşağı..bi de utanmadan pc istiyo
yau karşısında ne zaman şebeklik yapsam o zaman gülüyo,benimle konuşuo enteresan bu erkekler

hiç konuşmaz diyemem ama bazen suskunluğu tutar.spor programlarına falan takılıp kaldığında böööle saatlerce seyreder.konuşmadığı yetmezmiş gibi benim anlattıklarımı da dinlemez.ben de sırf denemek için herhangi bişeyi anlatırken konuyu değiştiririm 'işte tam o arada kapı çaldı baktım Abdullah Gül bize gelmiş,hayırdır dedim anltmaya başladı...'gibi ilgisini ölçmeye çalışırım bu sefer de gülme krizine girer dinliyorum merak etme der.
kısacası dinler ama yorum yapma ihtiyacı duymaz.onun dışında genelde sohbet edebiliyoruz.

benim eşimde cok fazla konuşmaz ben anlatırım o dinler bazan derim ki dilin varmı bi bakıyım ben oyle söyleyince biraz konuşur sonra yine özüne döner alıştım ama onun böyle olmasına canı sağolsun konuşmasada olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…