benim eşimde çok az konuşuyor.bütün gün evde tek başımayım işten gelse diye dört gözle bekliyorum ama o hiç konuşmuyor ya yorgun oluyor yada uyuyor bunalımdayım:95:
Benim eşim ev dışında da çok samimi arkadaşları ve kendi ailesi hariç pek konuşmaz benim ailem de konuşkan insanlardır eşimin konuşmamasını çok takarlardı ilk zamanlar ama onlar da alıştılar artık en çok sinir olduğum şeyde benim arkadaşlarımın yanında sus pus oturması insan azıcık konuşur arada gerilen ben oluyorum konuşkan, sıcak kanlı güler yüzlü bir eşim olsun isterdim doğrusubenim eşim de neredeyse hiç konuşmaz evde. tv'ye bi kilitlenir, öylece kalır. nefret ediyordum bu huyundan. bi de misafir geldiğinde ya da annemlere gittiğimizde, hatta kendi ailesinin evinde de ya tv'ye takılır kalır, ya da alır eline telefonunu, sürekli telefonla oynar, oyun oynar ya da internete girer. hatta annelerinin evinde beni misafirlerle ya da anneleriyle bırakıp içerki odaya gidip internete girer, ya da oturur gazete okur. ben de sinir krizi geçiririm bırak şunları da gel yanıma diye
sizinkiler ev dışındaki yerlerde nasıllar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?