Valla benimkinin lakabı "ağır abi"dir zaten
İş hayatında çok konuştuğu için (bahanemiz bu) evde varlığı ile yokluğu farkedilmez. Saatlerce dokunma o tv nin karşısında öööölece gömülüp yatar. kumandası koynunda:2:
ben severim konuşmayı. konuşurum konuşurum konuşurum. "bitti mi" der. hııhıı bu kadar derim. iyi der devam eder tvsiyle aşk yaşamaya.
sorumluluk sahibidir, güven verir insana, sözünün eridir, dışarıda gezmesi tozması yoktur (gerçi hafta içi zaten şehir dışında ama olsun) evde yemek verirsen yer, vermezsen niye vermedin demez. SESSİZLİK TİMSALİİİİİİ
Erkeklerin bahanesi de bu galiba sinir oluyorum işyerinde herkese laf anlatmaktan yorulur bizimle hiç konuşmazlar ben de çalışıyorum ben de sabahtan akşama kadar millete laf anlatıyorum ama akşam da eşimle iki kelam etsem fena mı olur tvyle ilgilendikleri kadar bizimle de ilgilenseler hiç fena olmaz, geçen gün 3 yaşındaki kızım babasıyla sohbet etmek istiyor ama babamız tvye öyle bir dalmış ki çocuğa hı hıı babacım tamam babacımdan ibaret cümleler kuruyor kızım sinirli bir şekilde babasına baktı ve "off baba çok sıkıcısın seninle sohbet etmek istemiyorum" dedi bu erkeklerin tv aşkı bitmez arkadaşlar.
Menekse;
Benım esımde dızı ızlemeyı sever
Bazı dızıler var kı, ben de ızlerım ama mesela o geldıgınde baska kanal acıktır.
Icerı gırer, 'ızlemıyor musun yoksa, hadı dızı basladı' der.
Bazen de aksam dısarı cıkmak ıstedıgımı soylemek ıcın gun ıcınde ararım.
'Olmaz, bugun su dızı var' der
Cok komıgıme gıdıyor boyle yapması.
Bızım evımızde de tv. kavgaları olmadıgı ıcın cok mutluyum Menekse.
Hemen her aksam bır dızımız var, bazılarını esım ızlemıyor gercı.
Ezel ıse esımın favorısıdır, o basladıgında esım dunya ıle ırtıbatını koparır
Ay aynı benim eşimde Ezel dediyse dünya durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?