Eşi az konuşan ciddilerin topiği olsun

Benim bey kafasına yatkın adamlarla takıldı mı hiç susmaz,espriler kahkahalar havada patlar.
Ama sevmediği ortamlarda cımbızla itinayla laf alınır kendisinden
yani bazılarının biraz da bununla ilgili.Ama benim yanımdayken canı sıkkın diilse çenesi düşüor
Başbaşayken bi sorun yok

topik ben okumayalı ilerlemiş.ben konuşmayı çok severim ya.eşim de keşke konuşkan biri olsaydı.ben en çok arabada olmayı severim biliyormusunuz.evde tv,bilgisayar onunla konuşmak çok zor.yani beni de konuşturmuyor.ama arabada hiç değilse biraz konuşuyoruz.tabi yinede o çok konuşmaz da ben konuşuyorum dinliyor hiç değilse.uzun yolculukları çok severim o yüzden.kızlar ben bu konuda baya dertliyim ya.oturup sohbet etmeyi çok istiyorum.etsek de fazla sürmez işte.

Valla benimkinin lakabı "ağır abi"dir zaten

İş hayatında çok konuştuğu için (bahanemiz bu) evde varlığı ile yokluğu farkedilmez. Saatlerce dokunma o tv nin karşısında öööölece gömülüp yatar. kumandası koynunda:2:

ben severim konuşmayı. konuşurum konuşurum konuşurum. "bitti mi" der. hııhıı bu kadar derim. iyi der devam eder tvsiyle aşk yaşamaya.

sorumluluk sahibidir, güven verir insana, sözünün eridir, dışarıda gezmesi tozması yoktur (gerçi hafta içi zaten şehir dışında ama olsun) evde yemek verirsen yer, vermezsen niye vermedin demez. SESSİZLİK TİMSALİİİİİİ

Erkeklerin bahanesi de bu galiba sinir oluyorum işyerinde herkese laf anlatmaktan yorulur bizimle hiç konuşmazlar ben de çalışıyorum ben de sabahtan akşama kadar millete laf anlatıyorum ama akşam da eşimle iki kelam etsem fena mı olur tvyle ilgilendikleri kadar bizimle de ilgilenseler hiç fena olmaz, geçen gün 3 yaşındaki kızım babasıyla sohbet etmek istiyor ama babamız tvye öyle bir dalmış ki çocuğa hı hıı babacım tamam babacımdan ibaret cümleler kuruyor kızım sinirli bir şekilde babasına baktı ve "off baba çok sıkıcısın seninle sohbet etmek istemiyorum" dedi bu erkeklerin tv aşkı bitmez arkadaşlar.

valla benimki GSM sektöründe. Telefonunu 1 san boş bulmak mucize. O kadar konuşur telle yani. Ben aradığımda kısa ve öz konuşur benimle. "Yahu arayan bayin olsa, altındaki satışçın olsa, sorunlu distribütörün olsa onlara da az ve öz konuş dermisin?" diye sorduğumda aldığım cevap hiç değişmedi 10 senedir... "Onlara diyemem ki mecburum bu benim işim" E BE ADAM BEN DE SENİN KARINIMMMMMM

Seviyorum paşazadeyi yoksa vallahi çekilecek dert değil

Eşimde fazla konuşmaz çok konuşan erkeklerede palavracı der

Bu konuda yalnız oldugumu dusunuyordum.
Benım esım de cok konusmayı sevmez.
Evlendıgımız ılk aylarda cok sıkılıyordum.
Alısamamıstım, sureklı kızıyordum ona.
Esım de, 'ben gereksız yere konusmayı sevmıyorum' derdı.
Sımdılerde, bıraz o kendını astı, bıraz ben.
Derken orta yolu bulduk.
Yalnızca cok severek ızledıgı bır fılm varsa, o vakıt asla konusmak ıstemez.
Bende reklam aralarını beklerım.

İnanın arkadaşlar kendimi bu konuda öyle yalnız hissediyordumki .Hiçkimse yazmaz heralde diye düşünüyordum.Valla benimkinin aileside çok sessiz olduğu için dert edinmiştim kendime.Şimdi hamileyim inşaallah bebişim konuşkan hereketli olurda yalnız kalmam.

alemsiniz yaa
gülerek okudum yazdiklarinizi
iyi sabrediyorsunuz valla, bende pek konuskan degilim acaba evlensem
esimde konusmazsa sessizligin icinde gömülürüz..

siz esiniz konusuyor diye sikayetcisiniz..
bende babamdan sikayetciyim..
hayir ayni sizin esleriniz gibi cok sessizdir babam..
konusuncada uzun uzun konusur ama
bana 12 yasindaki kücük kiziyla konusur gibi davranmasindan biktim..
kizdim az önce kücük cocuklami konusuyorsun diye..su an konusmuyor..
23 yasindayim ama 10 yasindaki cocuk degilim artik bunu söylemekten
biktim.. yarin birgün sevgilim olursa evlenmek istiyorum dedigimde, 10 yasinda gözüylemi bakacak ??
cok sinir bozucu bisey..

Benim eşimde benden fazla dizi meraklısı Bende pcye geçiyorum o zaman.Önceleri daha az konuşurdu şimdi gene iyi konunşuyor onada razıyım

Menekse;
Benım esımde dızı ızlemeyı sever
Bazı dızıler var kı, ben de ızlerım ama mesela o geldıgınde baska kanal acıktır.
Icerı gırer, 'ızlemıyor musun yoksa, hadı dızı basladı' der.
Bazen de aksam dısarı cıkmak ıstedıgımı soylemek ıcın gun ıcınde ararım.
'Olmaz, bugun su dızı var' der
Cok komıgıme gıdıyor boyle yapması.

benim eşimde çok fazla konuşmayı sevmez ama ben çok konuşurum eve gelir gelmez bıcır bıcır başlarım o gün neler yaptığımı benden fırsat kalmaz ona

Ay kopptum.Ben sadece dizici benim eşim var sanıyordum.Yalnız olmadığımı bilmek güzel.
Ne bileyim erkekler genelde futbol maçları,futbol yorumlar ve dizilerden de sadece Kurtlar vadisi'ni izledikleri icin
Benimde Bitmeyen Şarkıyı,Fatmagül'ün Suçu Ne'yi efenim Unutulmaz'ı izleyen bir kocam var
Aslında sevinmem lazım bazı kadınlar bana bu konuda gıpta ederler

Bızım evımızde de tv. kavgaları olmadıgı ıcın cok mutluyum Menekse.
Hemen her aksam bır dızımız var, bazılarını esım ızlemıyor gercı.
Ezel ıse esımın favorısıdır, o basladıgında esım dunya ıle ırtıbatını koparır

Ay aynı benim eşimde Ezel dediyse dünya durur

Ay aynı benim eşimde Ezel dediyse dünya durur

Ben çocuklardan fırsat bulup dizi izleyemiyorum, o saatlerde onları uyutmakla meşgul oluyorum ama eşim kaçırmaz oturur izler aşkı memnu hastasıydı mesela o gün dışarı çıkılmazdı, şimdi yaprak dökümü, ezel, yer gök aşkı oturur izler bende ona sinir oluyorum ya dünyayla irtibatı kesilir izlerken de, komik ya::))

yorumlara bayıldım benim eşimde az konuşanlardan başlarda kızıyordum bozuluyodum benle konuşmak istemiyo die söyledimde kendisine benim yapım bu diodu ama artık öncekine göre daha ii ama şu bir gerçek tv ve pc çok etkili bu iletişimsizlikte çok yorumda bu ikisinden dert yanılmış

ahh ahh bu topic benim için mi açıldı ne.iki yıldan fazladır evliyiz.milletin kavga edeceği o kadar şey varken biz iki yıldır sadece bu konuda tartısıyooruz.çok sessiz ya sağolsun,ben akşama kadar yalnızım akşam eve geliyor ama ben yine yalnızım.bi muhabbet açsam,bir cümle kurar daha gerisi gelmez.kendisi hayatta muhabbet açmaz.kızdığımda da ne konusayım durup dururken der:)

bende iyi olsun ben de duvarlarla konusayım diyorum.çok kızıyo hatta küsüyo.ama iki yıldır çok çok az da olsa gelişmeler var.çabaladığını görmeye başladım.başkalarının yanında da eğer samimilerse konusur espiri yapar bol miktarda.samimi değillerse konu hakkında bilgisi varsa konusur,yoksa boşa atmaz.ama genelde bilgi küpüdür,nerdeyse her konuda bilgisi vardır.büyüklerinin yanında yaşından olgun davranır.abimle aynı yaştalar ama abimden çok çok olgun,herkesin takdirini kazanır her ortamda.bi bana yaranamıyo:))))

tabi işin şakası bu benim için yaptıklarını asla gözardı edemem.çok duygusaldır,benim için elinden geleni yapar.bi konuşmaz:)))ama dediğim gibi ufakta olsa iki yılda bir iki adım atabildi.düzelir inşallah.

eşleri çok sessiz olan bayanları çok iyi anlıyorum.hele de çocuk yoksa yalnızsanız insanın patlayası geliyor.

peki eşi çok az konuşuyor diye evine arkadaşları bile misafir olarak gelmek istemeyenleriniz var mı benim gibi? :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…