Erkek İnfertilitesi eşi azosperm olanlar gelin dertleşelimmm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba eşim azosperm Sertoli only sendromu var fsh 9.9 t.testesteron 5.30Kaan aydosta yaklaşık 4 Aydır tedavi görüyoruz menegon iğne ve Promen k kullanıyoruz başarısız birde tse olduk .gecen ay yaptırdığımız sperm fısh testinde .Sınırlı sayıda hücre incelenmiştir incelenen hücrelerin %90 diploid %10 kaotik hücre çıkmıştır incelenen hücrelere ait nukleusların yuvarlak yapıda oldu gözlenmiştir yazıyor acaba bizim için umut varmı bu konuda tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum

biz kaan aydosa gidiyoruz ve tedavi olurken sürekli yanına görüşmeye çağırmıyor maille takıp edıyor hastalarını eşimin fsh cok yuksek testesteron cok düşüktü ve kaan hoca chormion iğne kullandırıp normal düzeye getirdi hemen ameliyatta yapmıyor onemlı olan once tedavı dedı bıze ve fısh boyama testınde once haploid hücre varmı ona bakıyor haploid hücre buldumu ameliyatta sperm bulma olasılığının arttığını söyledi. bizde %10 haploid hücre çıktı ve ameliyat yapabılecegını soyledi. ve sperm bulma sansı %30 veriyor hayırlısı bakalım

Merhaba arkadaşlar eşim azo spermi problemin hormonel olduğunu düşünüyoruz ancak bize sadece femara diye bir ilaç verip 3 veya 6 ay onu kullandırp tese yapıyorlar ve 2 denememiz oldu ancak başarısız. İçerde olgunlaşmamış spermler alınıp tüp bebek yapılıyor yani. eşimdehormon bozukluğundan meydana geldiğini yeni anladık daha doğrusu dr bizimle daha yeni açık açık konuştu bana eşimin yumurtalıklarının küçük olduğunu ve düzrlmeyeceğini söyledi. Çoğu okuduğum yerdede boyut değil üretimi önemlidir diyor bu hormon tedavisini almak istiyoruz ama sadece kaan aydosun ve emre bakırcı oğlunun bu konudaiyi olduğunu duyduk fakat tedavi ücreti çok pahalı deniliyor giden var mı yardımcıolursanız çok sevinirim arkadaşlar gerçekten ben artık vazgeçmek üzereyim psikolojim bozuldu lütfen

Biz Kaan Aydosa gidiyoruz ilk Ağustos ayında gittik 450 tl muane ücreti aldı onun dışında sürekli maille yönlendirdi bizi şimdide tese için gidicez onuın dışında zaten olman gereken tahlılleri ve tahlıl sonucuyla alakalı gelısmelerı maille hep söylüyor ve hemen hemen her ay tedavimizle ilgili görüştük

canım yani şöyle mi diyorsunuz sadece 1 kere muayne oldunuz sonrasında maille devam ettiniz gitmediniz hiç. Şimdi de tese olacaksınız ona para vereceksiniz yani belli bir miktar var mı bide tahlilleri yaptırıp ona mı yolluyorsunuz yoksa oraya gidiyo musunuz tahlille alakalı sonuçları maille söylüyor yazmışsın ya

hangi tahlilleri yaptırmamız gerektiğini söylüyor yaptırıp sonuclarını maille yolladık bir kere dışında çağırmadı bizi hiç sürekli maille görüştük şimdi tese için çağırdı

merhaba hanımlar bende emre beyin ismini bir akrabamdan duydum eşi azospermi olan ve varikosel ameliyatı olan var mı

merhaba hanımlar bende emre beyin ismini bir akrabamdan duydum eşi azospermi olan ve varikosel ameliyatı olan var mı

gerçekren tercüman olmuşşun çok üzülerek ve ağlayarak okudum bende aynı durumlardayım rabbim yardım etsin hepimize

Z Zeynep8188 siz gittiniz mi Emre beye?
Emre bakırcıoğluna biz gittik#ben 2012 de bahçwcide gitmiştim eşim varikosel 3.sınıf ve siperm sayısı 240 bindi eşime siz bir tüp bebek deneyin başarısız olursanız varikosel ameliyatı olman lazım dedi bizde medipolde daha uygun fiyat olduğu için günseli özdemirde tüp bebek denedi ve başarısız oldu, deneme.kasım 2017de emre bey özel yerini açmış artık ona gittik o da eşimi varikosel ameliyatı yaptı.ameliyattan 6 ay sonra şimdi sipsrm testide sadece 6 adet siperm gözüküyo# emre bey bu sonucu beklemiyordum ama tüp bebekle hala şansınız var diyo.şu an florancnihgting ile bağlantılı çalışıyo. Ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bilmiyorum yine başa döndüm bende

Emre beye sonsuz güvenebilirsiniz evet biz tese olduk tüp bebek deniyoruz tüp bebekten korkma

Emre beye sonsuz güvenebilirsiniz evet biz tese olduk tüp bebek deniyoruz tüp bebekten korkma
bende emre beyi çok seviyorum ama tüp bebeği kendisi yapmıyo şu an
Florence Nightingale ile çalışıyormuş bende o yüzden farklı doktorlar araştırmaya karar verdim* ama KARARSIZIM CERRAHPAŞA'DA HAMDİ ÖZKARA VE EMRE ÖZBEK VARMIŞ. ENGİN ORAL VARMIŞ ONLARI DÜŞÜNÜYORUM AMA NASILLAR BİLMİYORUM

Emre bakırcıoğluna biz gittik#ben 2012 de bahçwcide gitmiştim eşim varikosel 3.sınıf ve siperm sayısı 240 bindi eşime siz bir tüp bebek deneyin başarısız olursanız varikosel ameliyatı olman lazım dedi bizde medipolde daha uygun fiyat olduğu için günseli özdemirde tüp bebek denedi ve başarısız oldu, deneme.kasım 2017de emre bey özel yerini açmış artık ona gittik o da eşimi varikosel ameliyatı yaptı.ameliyattan 6 ay sonra şimdi sipsrm testide sadece 6 adet siperm gözüküyo# emre bey bu sonucu beklemiyordum ama tüp bebekle hala şansınız var diyo.şu an florancnihgting ile bağlantılı çalışıyo. Ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bilmiyorum yine başa döndüm bende

gerçekren tercüman olmuşşun çok üzülerek ve ağlayarak okudum bende aynı durumlardayım rabbim yardım etsin hepimize
BENİMDE EŞİMDE VARİKOSEL AMELİYATINDAN SONRA 3ADET SİPERM KALMIŞ NE YAPMCAM BİLMİYORUM*AMA VARİKOSEL AMALİYATI OLMAMAK GEREKİYORMUŞ DEMEKKİ* BU SORUNU YAŞAYANLAR BENCE VARİKOSEL AMELİYATI OLMASIN*TÜP BEBEK İÇİN GÜZEL GÜVENDİKLERİ BİR YERDE TADEVİLERİNE BAŞLASINLAR*3 ADET İLE BANA TÜP BEBEK YAPABİLECEKLERİNİ SÖYÜLÜYOR EMRE BEY MİKRO TESE BİLE GEREK YOK DİYO AMA BENİM İÇİME SİNMİYO SANKİ EN AZINDAN MİKRO TESE İLE YAPILMASI GEREKİYO EN AZINDAN GİBİ GELİYO

BENİMDE EŞİMDE emre bakırcıoğlunda VARİKOSEL AMELİYATINDAN SONRA 3ADET SİPERM KALMIŞ NE YAPMCAM BİLMİYORUM*AMA VARİKOSEL AMALİYATI OLMAMAK GEREKİYORMUŞ DEMEKKİ* BU SORUNU YAŞAYANLAR BENCE VARİKOSEL AMELİYATI OLMASIN*TÜP BEBEK İÇİN GÜZEL GÜVENDİKLERİ BİR YERDE TADEVİLERİNE BAŞLASINLAR*3 ADET İLE BANA TÜP BEBEK YAPABİLECEKLERİNİ SÖYÜLÜYOR EMRE BEY MİKRO TESE BİLE GEREK YOK DİYO AMA BENİM İÇİME SİNMİYO SANKİ EN AZINDAN MİKRO TESE İLE YAPILMASI GEREKİYO EN AZINDAN GİBİ GELİYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…