esi azosperm olup bebek sahibi olanlar

Umut_14

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
61
55
8
30
Mrb arkadaşlar benim eşim azosperm.uzun bir mücadeleyle onu yendik ve bir evladımız oldu. Bizim gibi olup bebisi olan var mi merak ediyorum.

Sizde hücre var miydi ne.kadar sure tedavi gördünüz eşimde sertoli only sendromu var yani hic hücre yok tese hic yapılmadı inhibin b düşük çıktı

Mrb arkadaşlar benim eşim azosperm.uzun bir mücadeleyle onu yendik ve bir evladımız oldu. Bizim gibi olup bebisi olan var mi merak ediyorum.

MERHABA. HAYIRLIOLSUN. BENIM ESİMDE AZOSPERM . DOKTOR ARIYORUZ. NE YAPACAGIMIZI BİLMİYORUZ. TECRUBELERİNİZİ PAYLASIR MISINIZ. İNANNIN BIZE UMUTOLDUNUZ İNS RABBIM BIZEDE NASİP EDER.

Hangi doktorda tedavi oldunuz çok sevindim ne güzel darısı bize inşallah bizde hiç hucre yok ama doktor umutsuz konuşmuyor tedavi oluyor eşim siz ne kadar tedavi gördünüz

Hangi doktorda tedavi oldunuz çok sevindim ne güzel darısı bize inşallah bizde hiç hucre yok ama doktor umutsuz konuşmuyor tedavi oluyor eşim siz ne kadar tedavi gördünüz
Biz Kaan Aydos muane olduk hep umutsuz olmamak lazım 3 olumsuz tüp bebekten sonra oldu oglum

Sizde hücre var miydi ne.kadar sure tedavi gördünüz eşimde sertoli only sendromu var yani hic hücre yok tese hic yapılmadı inhibin b düşük çıktı

Merhabalar benim eşimde azosperm
Azfc delesyonu var
İnhibin b bizde 31 çıktı sizin kaç acaba ve şimdi hangi dr da tedavi görüyosunuz
Bu arada evlat sahibi olup yazanlardan allah razı olsun çok iyi geliyo böyle şeyler duymak
Keşke eşlerinin azosperm nedenlerini de yazsalar

Benim eşimde azospermi
4 yaşında bi kızım var şimdi ikizlere hamileyim tüp bebek hepsi:) umutsuz olmayın 1 sperm 1 yumurta olsa yetiyor
Merhaba eşiniz tese oldumu ? Tüp bebek nasıl yaptırdınız?
Benim eşim bugün tese ameliyatı oldu 3 tane çıktı sizce bu bir umutmu?

Merhaba eşiniz tese oldumu ? Tüp bebek nasıl yaptırdınız?
Benim eşim bugün tese ameliyatı oldu 3 tane çıktı sizce bu bir umutmu?
Evt cnm oldu iki kez..
ilk teseden olan tüp bebekte kızım var
2. Teseden olan tüp bebekten ikizlerim var :)
Aslında ilk teseden sonra 2 tüp sperm dondurulmuştu.. taze sperm ile olasılık daha yüksek diye risk almayalım diyip yine tese olduk ...
3 tane tabibi büyük umut hemde şöyle diyeyim ya hiç çıkmadaydı.. 1 sperm 1 yumurta ile embriyo oluyor sonuçta :) güzel haberlerini verirsin inş :)

Allah bağışlasın canım :)
Evet çok şükür
2 tüp sperm donduruldu demişsiniz yani bi tüpün içinde sayı olarak kaç sperm oluyorki?

Benim de eşimden aynı sorun vardı.iki tane evladım var.3. yü istiyoruz.gecen ay dondurulmuş spermlerle denedik.olmadi malesef.bu sefer taze tese ile denicez inşallah.1 tüp daha dondurulmuş spermler var ama olumsuz sonuç alınca taze alınmasıni istedi doktor.hayirlisi bakalım.Allah dileyen herkese bol bol bebisler versin

Allah bağışlasın canım :)
Evet çok şükür
2 tüp sperm donduruldu demişsiniz yani bi tüpün içinde sayı olarak kaç sperm oluyorki?
Sayılamıycak kdr çoktu aldığı parçalarda komple sperm vardı yani ... ama tedavide olmuştu eşim onun etkiside çok spermin çok olmasında ...ikinci tese zamanı biz dondurulmuş spermler kulanılacagını düşündük yumurta toplamadan önce doktor bize dondurulmuş spermler çözülünce büyük kısmı cansız oluyor dedi ben onları kullanmaktan yanaydım çünkü baya çoktu ve iki tüptü mutlaka sağlıklı olan çıkardı ama eşim riske almayalım tese olayım dedi son anda belli olunca tese olacağımız eşim hiç ilaç kullanmadı ondan baya az sperm çıktı ve kalitesi ilk tesedekinden düşüktü ondan sadece iki embriyom kaliteli oldu onların ikiside kondu ikiz oldu :) ben olumsuzdum öyle olunca ama nasip olunca olunuyor .. ilk tedavimde 2 tüp dondurulmuş embriyom vardı 24 yumurtam olmuştu 18 tanesi kaliteli embriyo idi ama 3 kez denedim o embriyolar ile kızım oldu :)bu sonuncuda dondurmak şurda kalsın zorla kaliteli 2 tane döllendi umutsuzdum ama tuttu hemde ikiside:) onun için umutsuz olmamak lazım

Ayy ne güzel ya inşallah bizimde tutar biz daha yolun başındayız ney nasıl olcak çok bilgim yok sora sora öğreniyorum

Ayy ne güzel ya inşallah bizimde tutar biz daha yolun başındayız ney nasıl olcak çok bilgim yok sora sora öğreniyorum
Hepimiz zamanla öğrendik başa gelince öğreniliyor İnan :) sonu güzel olcak inş umutsuz olmayıp hep ileri gitmek lazım bebişler gelene kdr devam denemeye :)

Can
Hepimiz zamanla öğrendik başa gelince öğreniliyor İnan :) sonu güzel olcak inş umutsuz olmayıp hep ileri gitmek lazım bebişler gelene kdr devam denemeye :)
Canım eşinin ve senin yaşın kaç ?
Kaç yıllık evlisin ve evlendikten nekadar sonra azospermi olduğunuzu öğrendiniz?

Can

Canım eşinin ve senin yaşın kaç ?
Kaç yıllık evlisin ve evlendikten nekadar sonra azospermi olduğunuzu öğrendiniz?
Evlendikten 1 sene sonra istedik bebek denedik bi süre baktık olmuyor doktor sperm testi istedi 20 aylık evli ilken öğrendik azospermi oldugunu eşimin
Ozaman ben 28 idim eşim 30 idi ilk teseyi olduk
2. Teseyi eşim 35 de oldu

Merhaba sertoli cell oldugu nerde aciga cikti genetik testtemi ? Biz tese olduk patoloji sonucunda cikti sertoli oldugu. Suan durumunuz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…