aminn insallah rabbim çok büyükInsalllah çıkar ve bebegine kavuşursun canim gonlunuzu ferah tutun allah yardimciniz olsun her evlat icin aglayan gozlere bizlere rabbim hayirli evlatlar nasip etsin
esim azosperm tup bebek tedavisine basladik suan igneleri kullaniyorum
esim tese ameleyati olucak sperm cikmicak diye cok korkuyorum neolur yardimci olun
oncelikle cok tesekkur ederimBende tüp bebek tedavisi görüyorum ilk doktor azosperm teşhisi koydu eşime çok da ümitsiz konuştu. Hemen üroloji doktorumuzu değiştirdik. Tabii o sırada ben macun karışımlar, keçiboynuzu pekmezleri filan aklına ne gelirse yedirdim eşime üzmemeli çalıştım moral verdim. Sonra oligospermi (sperm sayısında azlık) çıktı hareketlilik artmıştı. :) azospermiden daha iyiydi :) yeni gittiğimiz doktor klomen ve argifertil-m verdi. Onlarında etkisi oldu tabii. Geçen hafta Cuma yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi. Çok şükür. Bizim hiç ümidimiz yoktu. Daha doğrusu eşimin ben hep dua ettim, çabaladım. Çoğu doktor doğal kürler işe yaramaz diyor ama ben inanıyorum az da olsa yardımcı olduğuna. Tabii doktorun verdiği ilaçları da kullanmak lazım. Eşine destek ol, Ümit ver . İnan çok kafaya takıypr erkekler bu durumu en azından benim eşim öyleydi. Bol bol havuç yesin ya da suyunu sık, 7 tane keçiboynuzunu dilimle yarım litre kaynayan suyun içime at. 20 dakika kaynadıktan sonra ağzı kapalı Ocak’tan al 5 dakika demlensin. Bunu her gün yap sonra 1 hafta ara ver. Ama her gün tazesinin yapman gerekiyor. Eşimin morfoloji %0 ken %3 oldu. Umudunu kaybetme şakın doktorlar çevren “o sperm sayısı artmaz” dese de elinden geleni yap. Allah yardımcın olsun.
Bu arada tüp bebek merkezine gittiğim de bir bayanla tanışmıştım. Eşi azosperm ve tese olmuş. Tese’den sadece 2 sperm bulunmuş ve kadın ilk seferde 2 hamile kalmış :) kontrole gelmişti :)
Böyle hikayeleri duyunca ben çok ümitleniyorum herkese de Ümit olsun. Allah ol deyince olur sakın ümitsiz olmayın. Allah herkese hayırlısını versin.
Canım sakin tese olmayın bizde yaptılar para için maf ettiler biziesim azosperm tup bebek tedavisine basladik suan igneleri kullaniyorum
esim tese ameleyati olucak sperm cikmicak diye cok korkuyorum neolur yardimci olun
Canım sakin tese olmayın bizde yaptılar para için maf ettiler bizi
tıkla...
allah razi olsun icimi bi nebze rahatlattinBende tüp bebek tedavisi görüyorum ilk doktor azosperm teşhisi koydu eşime çok da ümitsiz konuştu. Hemen üroloji doktorumuzu değiştirdik. Tabii o sırada ben macun karışımlar, keçiboynuzu pekmezleri filan aklına ne gelirse yedirdim eşime üzmemeli çalıştım moral verdim. Sonra oligospermi (sperm sayısında azlık) çıktı hareketlilik artmıştı. :) azospermiden daha iyiydi :) yeni gittiğimiz doktor klomen ve argifertil-m verdi. Onlarında etkisi oldu tabii. Geçen hafta Cuma yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi. Çok şükür. Bizim hiç ümidimiz yoktu. Daha doğrusu eşimin ben hep dua ettim, çabaladım. Çoğu doktor doğal kürler işe yaramaz diyor ama ben inanıyorum az da olsa yardımcı olduğuna. Tabii doktorun verdiği ilaçları da kullanmak lazım. Eşine destek ol, Ümit ver . İnan çok kafaya takıypr erkekler bu durumu en azından benim eşim öyleydi. Bol bol havuç yesin ya da suyunu sık, 7 tane keçiboynuzunu dilimle yarım litre kaynayan suyun içime at. 20 dakika kaynadıktan sonra ağzı kapalı Ocak’tan al 5 dakika demlensin. Bunu her gün yap sonra 1 hafta ara ver. Ama her gün tazesinin yapman gerekiyor. Eşimin morfoloji %0 ken %3 oldu. Umudunu kaybetme şakın doktorlar çevren “o sperm sayısı artmaz” dese de elinden geleni yap. Allah yardımcın olsun.
Bu arada tüp bebek merkezine gittiğim de bir bayanla tanışmıştım. Eşi azosperm ve tese olmuş. Tese’den sadece 2 sperm bulunmuş ve kadın ilk seferde 2 hamile kalmış :) kontrole gelmişti :)
Böyle hikayeleri duyunca ben çok ümitleniyorum herkese de Ümit olsun. Allah ol deyince olur sakın ümitsiz olmayın. Allah herkese hayırlısını versin.
Benim eşim de tese oldu 5 tüp sperm çıktı çok iyi durumları dediler dondurdular 4 tane de embriyo oluştu birini transfer ettiler tutmadı Maalesef şimdi ikincisi için ocak ayını bekliyoruz.allah razi olsun icimi bi nebze rahatlattin
insallah tutar kavusursun bebisine rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahBenim eşim de tese oldu 5 tüp sperm çıktı çok iyi durumları dediler dondurdular 4 tane de embriyo oluştu birini transfer ettiler tutmadı Maalesef şimdi ikincisi için ocak ayını bekliyoruz.
Amin canim amiiininsallah tutar kavusursun bebisine rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
tek ihtiyacimiz dua
rabbim yardimcimiz olsun cumlemizin
canım tese ameliyatınız nasıl geçti bulundu mu inşallahinsallah tutar kavusursun bebisine rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
tek ihtiyacimiz dua
rabbim yardimcimiz olsun cumlemizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?