Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kullanıyoruz s9 macunu evet etkisini görüyoruz ilerleme var ve çok kişiden duyuyorum etkisiniKullananlar hangi macun vs bilgi verirmisiniz.
Biz kullanıyoruz s9 macunu evet etkisini görüyoruz ilerleme var ve çok kişiden duyuyorum etkisini
Bizim gup var onlar bilir sorayım istersen ama ben lokman Hekimden yaptırdım 400tNerden bulabilirim bu macunu internette satiliyormu
Senin macundan farklı seymacım imadder s9 formülBizim gup var onlar bilir sorayım istersen ama ben lokman Hekimden yaptırdım 400t
Aynen öyle ama tüp bebek şansı doğuyor bizede inşallahAzospermi çok farklı bi durum maalesef.
Kimine yarayan bana veya size yaramayabilir. O yüzden Azospermi olup lütfen sadece macunlardan doğal cıkış veya doğal gebelik beklemeyin, zaman kaybı olur.
Doktor kontrolünde ilerleyin ve sık sık kontrol yaptırın hücrelerinizin seviyesini öğrenin, bu şekilde ilerleme katedebilirsiniz.
Tese olmadan inşallah olur tabiki de hücrelere bakarak havuzlama yaparakAzospermi çok farklı bi durum maalesef.
Kimine yarayan bana veya size yaramayabilir. O yüzden Azospermi olup lütfen sadece macunlardan doğal cıkış veya doğal gebelik beklemeyin, zaman kaybı olur.
Doktor kontrolünde ilerleyin ve sık sık kontrol yaptırın hücrelerinizin seviyesini öğrenin, bu şekilde ilerleme katedebilirsiniz.
İnternette satılmıyor maalesefNerden bulabilirim bu macunu internette satiliyormu
Yaklasik 1 ay once ogrendik 2 tane doktora gittik ilki hiç hucre cikisi gormedi 2. Si 1-2 tane canli hucre buldu malesef ikiside son care mikro tese dedi hiç tedavisiz. bizde dogal yollarda takviye arayisina girdik mikro tese olupta hucre bulunmazsa daha kotu olacak yasimiz cok genc benim 22 esimin 26 haklisiniz belkide daha kotu olabilir ama baska caremizde yok gibi bol dua ediyoruz ne yapacagimizi da sasirdik birde akrabalarin cocuk sorup durmasi cok uzuyor malesefAzospermi çok farklı bi durum maalesef.
Tüp bebek şansı Sperm varsa doğar.Tese olmadan inşallah olur tabiki de hücrelere bakarak havuzlama yaparak
Çok gençsiniz, asla ehil olmayan kişilere gitmeyin.Yaklasik 1 ay once ogrendik 2 tane doktora gittik ilki hiç hucre cikisi gormedi 2. Si 1-2 tane canli hucre buldu malesef ikiside son care mikro tese dedi hiç tedavisiz. bizde dogal yollarda takviye arayisina girdik mikro tese olupta hucre bulunmazsa daha kotu olacak yasimiz cok genc benim 22 esimin 26 haklisiniz belkide daha kotu olabilir ama baska caremizde yok gibi bol dua ediyoruz ne yapacagimizi da sasirdik birde akrabalarin cocuk sorup durmasi cok uzuyor malesef1 bucuk yillik evliyiz
![]()
Aynen bende onu diyorum yani hiç şansımız yoktu imadder s9 formülü kullandık 3 ay ilerliyoruz yavaş yavaş inşallah daha iyi olurTüp bebek şansı Sperm varsa doğar.
Sperm yoksa Tüp bebek de yok demektir.
Bu yüzden acele edip ameliyat olursanız bulunmama ihtimalini göz önünde bulundurun, o zaman işiniz Rosiye kalır. Rosidede şans ortada.
Sperm bulunması için temkinli ilerleyip güzel bi tedavi olun.Hiçbir zaman garanti değil sperm bulunacagina dair ama genede elinizden geleni yapmış olursunuz.
Ilkinde spermiyogramda hic sperm bulunmadi 2. Sinde 1-2tane canlı sperm bulundu 4-5 tane de cansiz bulunmus biz ilkte ozel hastahaneye gittik farabi 2. Sinde konya selcuk universite hastahanesine gittikÇok gençsiniz, asla ehil olmayan kişilere gitmeyin.
Bakın bizim durumlar gerçekten sömürülmeye çok çok müsait. Cok paralar dönüyor piyasada, üzermizden faydalanan çok insan var.
O yüzden direk ameliyat olmayın derm. Güzel bi alt yapınız olsun ameliyata girdğinizde.
Hücre bulundu demişsiniz?
Nasıl hücreler, sperm miydi direk? Yoksa olgunlaşmamış hücrelermi
Hormonlar guzel cikti genetikten gelecek sonucu bekliyoruz azosperm nedeni belli de degil suanda genetik olabilir dedi doktorÇok gençsiniz, asla ehil olmayan kişilere gitmeyin.
Bakın bizim durumlar gerçekten sömürülmeye çok çok müsait. Cok paralar dönüyor piyasada, üzermizden faydalanan çok insan var.
O yüzden direk ameliyat olmayın derm. Güzel bi alt yapınız olsun ameliyata girdğinizde.
Hücre bulundu demişsiniz?
Nasıl hücreler, sperm miydi direk? Yoksa olgunlaşmamış hücrelermi
Hanımefendi kesnlikle tese olmayın, siz Azospermi falan değilsiniz. Kripto grubundansınız. Yani aslında sürekli takip edilseniz 3-5 neyse cıkıcak veya bazen hiç çıkmayacak hep takip gerekli. Aynı zamanda kesinlikle iyi bi embriyolog gerekli bakması için, hepsi göremiyo cünkü yeterli tecrübede değiller.Ilkinde spermiyogramda hic sperm bulunmadi 2. Sinde 1-2tane canlı sperm bulundu 4-5 tane de cansiz bulunmus biz ilkte ozel hastahaneye gittik farabi 2. Sinde konya selcuk universite hastahanesine gittik
Konyadan baska hastahaneye de gidemeyiz suan
Gittiklerimiz de tedavi vs söylemedi direk mikro tese yapilacak dedi
Çok tesekkür ediyorum Allah razı olsun sizden malesef gittigimiz doktorlar böyle aydınlatmiyor konyada oturuyoruz isinde uzmanlasmis malesef doktor bulmak zor doktor cok arastiriyorum suan dediginiz gibi cogu da para tuzagi Allah yardimcimiz olsunHanımefendi kesnlikle tese olmayın, siz Azospermi falan değilsiniz. Kripto grubundansınız. Yani aslında sürekli takip edilseniz 3-5 neyse cıkıcak veya bazen hiç çıkmayacak hep takip gerekli. Aynı zamanda kesinlikle iyi bi embriyolog gerekli bakması için, hepsi göremiyo cünkü yeterli tecrübede değiller.
Kriptozoospermi yazıp bi araştırın.
Yaklasik 1 ay once ogrendik 2 tane doktora gittik ilki hiç hucre cikisi gormedi 2. Si 1-2 tane canli hucre buldu malesef ikiside son care mikro tese dedi hiç tedavisiz. bizde dogal yollarda takviye arayisina girdik mikro tese olupta hucre bulunmazsa daha kotu olacak yasimiz cok genc benim 22 esimin 26 haklisiniz belkide daha kotu olabilir ama baska caremizde yok gibi bol dua ediyoruz ne yapacagimizi da sasirdik birde akrabalarin cocuk sorup durmasi cok uzuyor malesef1 bucuk yillik evliyiz
Bencede kesin kriptozoospermi sakın tese olmayın bizim gibi aldanmayınHanımefendi kesnlikle tese olmayın, siz Azospermi falan değilsiniz. Kripto grubundansınız. Yani aslında sürekli takip edilseniz 3-5 neyse cıkıcak veya bazen hiç çıkmayacak hep takip gerekli. Aynı zamanda kesinlikle iyi bi embriyolog gerekli bakması için, hepsi göremiyo cünkü yeterli tecrübede değiller.
Kriptozoospermi yazıp bi araştırın.