• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi azosperm olup macun kullanıp faydasını veya zararını gören varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Glz1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Daha da arastiracagim insallah son care dusunuyoruz elimizden geldigince ugrascagiz dogal yollardan
Aynen en doğrusu daha yenisiniz keşke bizide uyaran olsaydı önce ama bunada şükür inşallah arkadaşım 🙌🙌🙌

Çok tesekkür ediyorum Allah razı olsun sizden malesef gittigimiz doktorlar böyle aydınlatmiyor konyada oturuyoruz isinde uzmanlasmis malesef doktor bulmak zor doktor cok arastiriyorum suan dediginiz gibi cogu da para tuzagi Allah yardimcimiz olsun 🤲🥀
Allah sizdende razı olsun, yar yardımcınız olsun bu yolda.
Hiç korkmayın, bakın bizler 1 tane spermi kovalıyoruz. Canlı veya cansız cıksın diyoruz yeterki, 1 tane bile çıksa devamı gelecek.

Sizde 1 tane bile çıkmışsa bu hep cıkar demektir. Konyadaysanız Ankaraya yakınsınız Semra sertyeli bulun lütfen. Onda test verin hemde 2-3 haftada bir. Ürolog olarak Ahmet Hakan Haliloğlu veya güvendğiniz başka drlara gidin.

Çok tesekkür ediyorum Allah razı olsun sizden malesef gittigimiz doktorlar böyle aydınlatmiyor konyada oturuyoruz isinde uzmanlasmis malesef doktor bulmak zor doktor cok arastiriyorum suan dediginiz gibi cogu da para tuzagi Allah yardimcimiz olsun 🤲🥀
Hiç korkmayın, bakın bizler 1 tane spermi kovalıyoruz. Canlı veya cansız cıksın diyoruz yeterki, 1 tane bile çıksa devamı gelecek.

Sizde 1 tane bile çıkmışsa bu hep cıkar demektir. Konyadaysanız Ankaraya yakınsınız Semra sertyeli bulun lütfen. Onda test verin hemde 2-3 haftada bir. Ürolog olarak Ahmet Hakan Haliloğlu veya güvendğiniz başka drlara gidin.
Yardımcı olabileceğim ne varsa özelden/burdan istediğiniz zaman yasabilirsiniz

Yardımcı olabileceğim ne varsa özelden/burdan istediğiniz zaman yasabilirsiniz
Cok tesekkur ediyorum insallah ankaraya gelebiliriz

Biz de Ahmet hocada tedavi oluyoruz, şuan Semra hoca ile çalışmıyorlar nasıl ulaşacağız ki kendisine

Azospermi çok farklı bi durum maalesef.
Kimine yarayan bana veya size yaramayabilir. O yüzden Azospermi olup lütfen sadece macunlardan doğal cıkış veya doğal gebelik beklemeyin, zaman kaybı olur.
Doktor kontrolünde ilerleyin ve sık sık kontrol yaptırın hücrelerinizin seviyesini öğrenin, bu şekilde ilerleme katedebilirsiniz.

Hormonlar guzel cikti genetikten gelecek sonucu bekliyoruz azosperm nedeni belli de degil suanda genetik olabilir dedi doktor
Aynı sorunu bizde yaşıyoruz canım. Doktorumuz bizi tüp bebege yönlendirdi. Tüp bebek için hastane araştırıyorum iki doktor arasında kaldım 🙄 sonuçları bende merakla bekliyorum

Aynı sorunu bizde yaşıyoruz canım. Doktorumuz bizi tüp bebege yönlendirdi. Tüp bebek için hastane araştırıyorum iki doktor arasında kaldım 🙄 sonuçları bende merakla bekliyorum
Hayirli sonuclar aliriz insallah canim biz hemen dusunmuyoruz tup bebek en son care dusunuyoruz

Hayirli sonuclar aliriz insallah canim biz hemen dusunmuyoruz tup bebek en son care dusunuyoruz
Ameliyat olma durumumuz yok bizim malesef canım doktorumuz önermiyor. Dogal yolla yapacagım herşey şuan için anne baba olma durumumuzu elimizden alabilir. Tüp bebek seviyesine ulaşmısken bu durumu kaybetmek istemedik. İnşallah gönlünüzce olur

Ameliyat olma durumumuz yok bizim malesef canım doktorumuz önermiyor. Dogal yolla yapacagım herşey şuan için anne baba olma durumumuzu elimizden alabilir. Tüp bebek seviyesine ulaşmısken bu durumu kaybetmek istemedik.
Kusura bakma canim yanlis anladim bizlerde zaten tup bebek seviyesine ulasmaya calisiyoruz hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Kusura bakma canim yanlis anladim bizlerde zaten tup bebek seviyesine ulasmaya calisiyoruz hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Keçi boynuzu ve instagram da nihalin bahçesi diye bir sayfa var kuvvet macunu yapıyor ve ben 100 TL ye aldım ordan organik bahçesinden toplayıp yapıyor eşimde sayı 5 iken 2 ayda düzenli beslenme (günde bir adet muz, en az 2 adet ceviz, çig badem fındık, brokoli, bitter çikolata, bal, pekmez, tahin ve balık) bu besinlere agırlık vererek beslendi. Şuan 2.milyona ulaştık. Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🍁

Keçi boynuzu ve instagram da nihalin bahçesi diye bir sayfa var kuvvet macunu yapıyor ve ben 100 TL ye aldım ordan organik bahçesinden toplayıp yapıyor eşimde sayı 5 iken 2 ayda düzenli beslenme (günde bir adet muz, en az 2 adet ceviz, çig badem fındık, brokoli, bitter çikolata, bal, pekmez, tahin ve balık) bu besinlere agırlık vererek beslendi. Şuan 2.milyona ulaştık. Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🍁

Çok tesekkur ediyorum öneriniz icin maşallah sayiniz şaşirtti rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah bizlere de umut oluyorsunuz 🤲🥀

Azospermiyi öğrenir öğrenmez Tüp bebeğemi yönlendirildiniz? 🤦🏻‍♀️

Azospermiyi öğrenir öğrenmez Tüp bebeğemi yönlendirildiniz? 🤦🏻‍♀️
Hayır, 2, 5 aylık bir sürecimiz oldu, sperm sayısı yükseltmek için besin ve ilaç takviyesi aldık bu sonuçla 2 milyon sperm elde ettik. Doktorumuzun tahmini 5 milyon olmasıydı ama malesef istenilen sonuç olmayınca tüp bebege yonlendirdi

Hayır, 2, 5 aylık bir sürecimiz oldu, sperm sayısı yükseltmek için besin ve ilaç takviyesi aldık bu sonuçla 2 milyon sperm elde ettik. Doktorumuzun tahmini 5 milyon olmasıydı ama malesef istenilen sonuç olmayınca tüp bebege yonlendirdi
Anladım, sizde oligoospermi varmış. Şükür.

bundan sonra rabbim yardımcınız olsun

Back
X