- 23 Ocak 2021
- 1.802
- 1.270
- 83
Daha da arastiracagim insallah son care dusunuyoruz elimizden geldigince ugrascagiz dogal yollardanBencede kesin kriptozoospermi sakın tese olmayın bizim gibi aldanmayın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha da arastiracagim insallah son care dusunuyoruz elimizden geldigince ugrascagiz dogal yollardanBencede kesin kriptozoospermi sakın tese olmayın bizim gibi aldanmayın![]()
Aynen en doğrusu daha yenisiniz keşke bizide uyaran olsaydı önce ama bunada şükür inşallah arkadaşımDaha da arastiracagim insallah son care dusunuyoruz elimizden geldigince ugrascagiz dogal yollardan
Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah Allah isteyen herkese nasip etsin umudumuzu kaybetmeyelimAynen en doğrusu daha yenisiniz keşke bizide uyaran olsaydı önce ama bunada şükür inşallah arkadaşım![]()
Allah sizdende razı olsun, yar yardımcınız olsun bu yolda.Çok tesekkür ediyorum Allah razı olsun sizden malesef gittigimiz doktorlar böyle aydınlatmiyor konyada oturuyoruz isinde uzmanlasmis malesef doktor bulmak zor doktor cok arastiriyorum suan dediginiz gibi cogu da para tuzagi Allah yardimcimiz olsun![]()
Allah sizdende razı olsun, yar yardımcınız olsun bu yolda.Çok tesekkür ediyorum Allah razı olsun sizden malesef gittigimiz doktorlar böyle aydınlatmiyor konyada oturuyoruz isinde uzmanlasmis malesef doktor bulmak zor doktor cok arastiriyorum suan dediginiz gibi cogu da para tuzagi Allah yardimcimiz olsun![]()
Amin inşallah tez vakitteRabbim kucagimizi bos birakmasin insallah Allah isteyen herkese nasip etsin umudumuzu kaybetmeyelim![]()
Cok tesekkur ediyorum insallah ankaraya gelebilirizAllah sizdende razı olsun, yar yardımcınız olsun bu yolda.
Hiç korkmayın, bakın bizler 1 tane spermi kovalıyoruz. Canlı veya cansız cıksın diyoruz yeterki, 1 tane bile çıksa devamı gelecek.
Sizde 1 tane bile çıkmışsa bu hep cıkar demektir. Konyadaysanız Ankaraya yakınsınız Semra sertyeli bulun lütfen. Onda test verin hemde 2-3 haftada bir. Ürolog olarak Ahmet Hakan Haliloğlu veya güvendğiniz başka drlara gidin.
Yardımcı olabileceğim ne varsa özelden/burdan istediğiniz zaman yasabilirsiniz
Biz de Ahmet hocada tedavi oluyoruz, şuan Semra hoca ile çalışmıyorlar nasıl ulaşacağız ki kendisineAllah sizdende razı olsun, yar yardımcınız olsun bu yolda.
Hiç korkmayın, bakın bizler 1 tane spermi kovalıyoruz. Canlı veya cansız cıksın diyoruz yeterki, 1 tane bile çıksa devamı gelecek.
Sizde 1 tane bile çıkmışsa bu hep cıkar demektir. Konyadaysanız Ankaraya yakınsınız Semra sertyeli bulun lütfen. Onda test verin hemde 2-3 haftada bir. Ürolog olarak Ahmet Hakan Haliloğlu veya güvendğiniz başka drlara gidin.
Azospermi çok farklı bi durum maalesef.
Kimine yarayan bana veya size yaramayabilir. O yüzden Azospermi olup lütfen sadece macunlardan doğal cıkış veya doğal gebelik beklemeyin, zaman kaybı olur.
Doktor kontrolünde ilerleyin ve sık sık kontrol yaptırın hücrelerinizin seviyesini öğrenin, bu şekilde ilerleme katedebilirsiniz.
Aynı sorunu bizde yaşıyoruz canım. Doktorumuz bizi tüp bebege yönlendirdi. Tüp bebek için hastane araştırıyorum iki doktor arasında kaldımHormonlar guzel cikti genetikten gelecek sonucu bekliyoruz azosperm nedeni belli de degil suanda genetik olabilir dedi doktor
Hayirli sonuclar aliriz insallah canim biz hemen dusunmuyoruz tup bebek en son care dusunuyoruzAynı sorunu bizde yaşıyoruz canım. Doktorumuz bizi tüp bebege yönlendirdi. Tüp bebek için hastane araştırıyorum iki doktor arasında kaldımsonuçları bende merakla bekliyorum
Ameliyat olma durumumuz yok bizim malesef canım doktorumuz önermiyor. Dogal yolla yapacagım herşey şuan için anne baba olma durumumuzu elimizden alabilir. Tüp bebek seviyesine ulaşmısken bu durumu kaybetmek istemedik. İnşallah gönlünüzce olurHayirli sonuclar aliriz insallah canim biz hemen dusunmuyoruz tup bebek en son care dusunuyoruz
Kusura bakma canim yanlis anladim bizlerde zaten tup bebek seviyesine ulasmaya calisiyoruz hakkinizda hayirlisi olsun insallahAmeliyat olma durumumuz yok bizim malesef canım doktorumuz önermiyor. Dogal yolla yapacagım herşey şuan için anne baba olma durumumuzu elimizden alabilir. Tüp bebek seviyesine ulaşmısken bu durumu kaybetmek istemedik.
Keçi boynuzu ve instagram da nihalin bahçesi diye bir sayfa var kuvvet macunu yapıyor ve ben 100 TL ye aldım ordan organik bahçesinden toplayıp yapıyor eşimde sayı 5 iken 2 ayda düzenli beslenme (günde bir adet muz, en az 2 adet ceviz, çig badem fındık, brokoli, bitter çikolata, bal, pekmez, tahin ve balık) bu besinlere agırlık vererek beslendi. Şuan 2.milyona ulaştık. Rabbim yar ve yardımcımız olsunKusura bakma canim yanlis anladim bizlerde zaten tup bebek seviyesine ulasmaya calisiyoruz hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Keçi boynuzu ve instagram da nihalin bahçesi diye bir sayfa var kuvvet macunu yapıyor ve ben 100 TL ye aldım ordan organik bahçesinden toplayıp yapıyor eşimde sayı 5 iken 2 ayda düzenli beslenme (günde bir adet muz, en az 2 adet ceviz, çig badem fındık, brokoli, bitter çikolata, bal, pekmez, tahin ve balık) bu besinlere agırlık vererek beslendi. Şuan 2.milyona ulaştık. Rabbim yar ve yardımcımız olsun![]()
Keçi boynuzu ve instagram da nihalin bahçesi diye bir sayfa var kuvvet macunu yapıyor ve ben 100 TL ye aldım ordan organik bahçesinden toplayıp yapıyor eşimde sayı 5 iken 2 ayda düzenli beslenme (günde bir adet muz, en az 2 adet ceviz, çig badem fındık, brokoli, bitter çikolata, bal, pekmez, tahin ve balık) bu besinlere agırlık vererek beslendi. Şuan 2.milyona ulaştık. Rabbim yar ve yardımcımız olsun![]()
Azospermiyi öğrenir öğrenmez Tüp bebeğemi yönlendirildiniz?Aynı sorunu bizde yaşıyoruz canım. Doktorumuz bizi tüp bebege yönlendirdi. Tüp bebek için hastane araştırıyorum iki doktor arasında kaldımsonuçları bende merakla bekliyorum
Semra hanım A life diye bi hastanede başladı Ankarada. Sık sık gidip test verebilirsinizBiz de Ahmet hocada tedavi oluyoruz, şuan Semra hoca ile çalışmıyorlar nasıl ulaşacağız ki kendisine
Nerden bulabiliriz acaba biz de macun arayışı içindeyiz. Eşim microtese oldu sperm çıkmadı.Senin macundan farklı seymacım imadder s9 formül
Hayır, 2, 5 aylık bir sürecimiz oldu, sperm sayısı yükseltmek için besin ve ilaç takviyesi aldık bu sonuçla 2 milyon sperm elde ettik. Doktorumuzun tahmini 5 milyon olmasıydı ama malesef istenilen sonuç olmayınca tüp bebege yonlendirdiAzospermiyi öğrenir öğrenmez Tüp bebeğemi yönlendirildiniz?![]()
Anladım, sizde oligoospermi varmış. Şükür.Hayır, 2, 5 aylık bir sürecimiz oldu, sperm sayısı yükseltmek için besin ve ilaç takviyesi aldık bu sonuçla 2 milyon sperm elde ettik. Doktorumuzun tahmini 5 milyon olmasıydı ama malesef istenilen sonuç olmayınca tüp bebege yonlendirdi