Eşi Azosperm olup Tüp bebekle hamile kalanlar

Merhaba kızlar banada yardım edebilrimisiniz eşim azosperm. Ege ü. Hastanesine gidiyoruz maddi yönden eksiğiz die özele gidemedik eşimin tüm testleri normal 5.6 tane sperm çıkışı var. Eşim 2 hafta içinde tese olacak. Sorum şu yani benim gibi olup sperm çıkan vaenu

Merhaba kızlar banada yardım edebilrimisiniz eşim azosperm. Ege ü. Hastanesine gidiyoruz maddi yönden eksiğiz die özele gidemedik eşimin tüm testleri normal 5.6 tane sperm çıkışı var. Eşim 2 hafta içinde tese olacak. Sorum şu yani benim gibi olup sperm çıkan vaenu
Neden hemen tese kararı alındık iyi doktorlar genelde 3 ayla 9 ay arasında ilaç tedavisinden sonra tese kararı alırlar yaptınızmı tese

Neden hemen tese kararı alındık iyi doktorlar genelde 3 ayla 9 ay arasında ilaç tedavisinden sonra tese kararı alırlar yaptınızmı tese
Yapmadık hersey pandemi den dolayı yarın kaldı öylece bekliyoruz

Insallah birine umut olur diye yazmak istedim. Çünkü ben de cok araştırdim buralarda. 8 ay once azospermi olduğunu öğrenmiştik. 2 testte sıfır cıktı tüm değerler. Hormonlari normaldi esimin. Sonrasında Kayseri hüma ya basvurduk. Tüp bebek dendi. Histereskopi vs sonrasi 28 yumurtam toplandi 13 u dollendi.. besinci gune bes tanesi ulaştı. Sonra mikro tese oldu esim ve şükür sperm bulundu. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. 10. Gunumde sukur pozitifi gordum. 5 gun hic kalkmadan diger 5 gunse dikkatli hafif yuruyusle ev icinde gecirdim. Bir is yapmadım. Normal beslendim. Ilaclara devam ediyorum.

Back
X