ınan kendımı 70 yasında hıssedıyorum
canım sizde sperm dondormuşlarmıydı..seni üzmek istemem ama merak ettim.
canım kusura bakma seni üzdüysem bizdede gelişmemiş elonge bulunmuştu acaba sizdekilerdemi böyleydide dölleme olmadı dr bişey söyledimiyok canım spermler dollenmedı bıle
kız umudunukaybetme bu ne hal şekerim. ne öyle 70 felan. hepimiz daha 18 deyiz.hihoyyyt
kızlar bende kactım
öpyüm sizleri
havalarda nasıl sıcak Rabbim ferahlık versin
cicek inşallah boş girdiğin son evlilik yıl dönümün olur bidaha ki senete ikizlerle girersin
belgin hadi hayırlı olsun eylülde başlıyormuşsunuz nerde karar kıldınz
umudunukaybetme hoşgeldin
merhaba arkadaşlar .bende aranıza yeni katıldım.Benim Eşim ergenlik döneminde kabakulak geçirdiği için azospermi problemi çıktı.7 senelik evliyim.ilk sene çocuk olmayınca öğrendik problem olduğunu.ayrıca bende de adet düzensizliği vardı.ve doktor polikistik over teşhisi koydu.ve ilk tüp bebek denemesini yaptık başarısız sonuçlandı.eşimin sperm sayısı 2 milyon olmasına rağmen sperm bulunabiliyor yani tese yönetmine gerekkalmıyor.benmde 18 tane falan yumurtam oluşuyor .ama nedense tutunamadı.2.denememizi ilkinden 2 ay snra yaptık .ardışık transfer yapıldı.ama sonuç yine negatif .doktorum eşimden korkarken bende tutunamamsına anlam vermeiyor.3. kez denemek istiyorum ama aynı yerdemi yoksa başka yerdemi yapsam diye çelişkideyim.onlara olan güvenim bitti.çıkmazdayım napcam bilimiyormmmm.arkadaşlar.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
merhaba arkadaşlar .bende aranıza yeni katıldım.Benim Eşim ergenlik döneminde kabakulak geçirdiği için azospermi problemi çıktı.7 senelik evliyim.ilk sene çocuk olmayınca öğrendik problem olduğunu.ayrıca bende de adet düzensizliği vardı.ve doktor polikistik over teşhisi koydu.ve ilk tüp bebek denemesini yaptık başarısız sonuçlandı.eşimin sperm sayısı 2 milyon olmasına rağmen sperm bulunabiliyor yani tese yönetmine gerekkalmıyor.benmde 18 tane falan yumurtam oluşuyor .ama nedense tutunamadı.2.denememizi ilkinden 2 ay snra yaptık .ardışık transfer yapıldı.ama sonuç yine negatif .doktorum eşimden korkarken bende tutunamamsına anlam vermeiyor.3. kez denemek istiyorum ama aynı yerdemi yoksa başka yerdemi yapsam diye çelişkideyim.onlara olan güvenim bitti.çıkmazdayım napcam bilimiyormmmm.arkadaşlar.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?