Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar .bende aranıza yeni katıldım.Benim Eşim ergenlik döneminde kabakulak geçirdiği için azospermi problemi çıktı.7 senelik evliyim.ilk sene çocuk olmayınca öğrendik problem olduğunu.ayrıca bende de adet düzensizliği vardı.ve doktor polikistik over teşhisi koydu.ve ilk tüp bebek denemesini yaptık başarısız sonuçlandı.eşimin sperm sayısı 2 milyon olmasına rağmen sperm bulunabiliyor yani tese yönetmine gerekkalmıyor.benmde 18 tane falan yumurtam oluşuyor .ama nedense tutunamadı.2.denememizi ilkinden 2 ay snra yaptık .ardışık transfer yapıldı.ama sonuç yine negatif .doktorum eşimden korkarken bende tutunamamsına anlam vermeiyor.3. kez denemek istiyorum ama aynı yerdemi yoksa başka yerdemi yapsam diye çelişkideyim.onlara olan güvenim bitti.çıkmazdayım napcam bilimiyormmmm.arkadaşlar.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Arkadaslar hepinize tesekkür ederim allahim hepimizin mutlulugunu daim etsin sagolun
allahim bizlere sagliklik sigatli evlatlar nasip etsin mutlulugumuzu artirsin insallah

insallah öyle olur zamancim sagol

arkadasim hosgeldin gecmis olsun, alahim tez zamanda kurtarsin

geçmiş olsun allah şifa versin bizlerde aynı durumdayız sıkma canını en azından sizde sperm var bizde oda yok....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…