Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rica ederim canım abartmak ne demek yaşayan biliyor anlıyor.süleyman beyin hastasıydım memnundum.1 tane transfer ettiler temmuzun 8 de iğnelere başladık 20 de yumurtalar toplandı 17 tane toplanmış 14 kaliteli çıkmış 8i döllenmiş 3 tane 3.güne ulaşmış 1 transfer edildi 2 tanesi donduruldu.işte böyle elimizde 2 embriyomuz kaldı .af yarabbim çok kötüyüm diğer topiğe girmek istemiyorum için için kıskanıyormuyum diyorum yok ama kıskanmıyorumda seviniyorum hamilelik haberlerine ama kendimede çok üzülüyorum.cts günü bizde tekrar kontrole gideceğiz

arkadaşım ohhh datçalar falan iyi olmuştur..moral çok önemli şu azoda çünkü...ah şu otu çöpü benim eşimde kullansa ne iyi olcak ama koca inatçı bana kolaysa sen ye iç diyo bide...ama ben onların faydasına müthiş inanıyorum inşallah size aldıklarınız bol bol sperm olarak geri döner arkadaşım...

arkadaşım sağol cevapların için...bende sperm çıkarsa süleyman beyi düşünüyorum hatta bu haftasonu gitmişken bir görüşücem muhtemelen...çok iyi sayıda yumurtan olmuş bence 8i döllenmiş o da iyi ama neden sadece 3 tanesi 3. Güne ulaştı anlayamadım.

sperm kalitesinden dolayı olmuş

kızlar bizde ekimde düşünüyoruz ya ikinciy, hemen adetle birlikte başlıyacagız acaba bende bir ordaki kadın doğumcuya muayene olsammı..

hayırlı geceler kızlar uzun zamandır giremiyordum çokk özledim sizleri bilgisayar bozuldu neler oldu yeni gelişmeler var mı ben ibrahim saraçoğluyla konuştom iki hafta önce 530 milyonluk ilaç verdi ilaçlar bu gün geldi allah ım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah ibrahim hoca çok güzel konuştu inşallah 3 aşamalı ilaç yollamiş ilk aşama tohumu daha snra harnup pekmezi çay ve nohut kürü 2 ay snra tekrar konuşçaz dedi bakalım nolcak

Günaydın kızlar..iftardan sonra kimse gelmemiş herkes hemen uyudu heralde eee haklı olarak...kpss sonuçları açıklanmış öylesine girmiştim 60 almışım 2 sene önce 70 alarak atanmıştım.valla git gide düşüyo..allahtan atanmışım yoksa hiç atanamıcamışım...allah herkese yardım etsin kızlar işsizlik çok zor....

Günaydın kızlar bugün çok üzgünüm dün beta hgc hormonum biraz düşmüştü galiba düşük yapacagım 2gunde 1kat yükselmesi gereken hormon dün düşmeye başlamıştı kese gorunuyor ama ne kalp atışı nede bebek göründü 6 hafta doldu 7.haftada artık kalp atışının başlaması gerekti ama bu gidişle başlamayacak hem kese hala küçük hemde hormon seviyem azda olsa düşmüş Eylül'de tip bebek yapacaktık neydi şimdi bu ben anlamadım herseyimiz hazırdı Tup bebek için şimdi basa donduk hayırlısı herseyde vardır bir hayır sperm kaliteli olmadıgı için belkide emriyo gelişmedi acaba Tup bebektede mı tutmayacak sperm doğal yolla gitti yumurtayı dolledi belki Tup bebekte hiç tutmayacak bilmiyorum bana bı akıl verin kızlar bugün kendimi hamile gibi hissetmiyorum zaten ama kanamam yok belkide kurtaj olmam gerekecek of ya off nasılda sevinmiştik ama olmayacak iste

canımsın hemen olumsuz düşünme..İnş dediğin gibi bir durum yoktur..Sakın canını sıkıp iice strese girme, daha kötü olursun..Ayrıca unutma her işte vardır bir hayır..Olumsuz bir durum olursa ki-Allah korusun, Allah verdi, Allah aldı diye düşünüp yinede şükretceksin..Ama inş kötü bir durum olmaz..Allah yardımcın olsun..

canım arkadaşım yapma böyle..hemen düştü yok falan diye karar verme ama tut ki gerçekten gelişmedi bunun yapacağın tüp bebekle ne alakası var...evet sperm kaliteli olmadığından olabiliyormuş... Normalde senin spermi seçme şansın olmadı fakat tüp bebekte en kalitelisini seçip döllüyorlar ve şansın daha az değil daha çok bence yeterki sperm olsun...arkadaşım sakın üzülme üzülmen bu aşamada eğer karnında hala gelişecek bir bebek varsa ona zarar verir biliyosun...evet zor hamileliği hissetmişken bunu yaşamak sonuçta ben hiç yaşamadım bilemiyorum...ama hepimiz sende spermsiz çaresiz kaldık...inan çaresiz eli kolu bağlı kalmaktan daha kötü değil hiçbirşey unutma...rabbim bebeğine can versin onu size bağışlasın inşallah....

canım benim eşimde eylül eyında girecek kpss ye inşallah oda bu sefr atanır evet devlet işi gibi yok..

aaaa yapma böyle canım sen hemen hazırlamışsın kendini düşüğe kürtaja filan olmayacak öyle bişey korkma lütfen allahın izniyle bırakmayacak bebeğin seni..:Saruboceq:

ya hu bacım bu nasıl söz çıkan 3 spermden biri gidip döllüyor sonra hamile kalıyorsun ozamanlar nasılda şükrediyordun şimdi neoldu o spermi gönderip dölleyen Rabbim dilerse sağlıkla kucagınada verir bak sende olan ve bizlerinde burda şahit olduğu bişey var Rabbimin mücizesi normalde sperm yoktu sonra 3 tane çıktı sonra hamile kaldın demekki Rabbim ne dilerse o olur bence çok şanslısınki Rabbimin seni seçerek böyle bir lütfunu verdi neden bizlere vermedi bak aynı durumda olan burda bir sürü insan var hepsinde sperm yok neden Rabbim onları degilde sizi seçti milyonlarca spermi olupda istediği halde hiçbir sorun olmadıgı halde hamile kalamayan bir sürü çift var normal şartlarda milyonlarca spermi olan birinin eşinin hamile kalması gerekirken 3 tane spermle hamile kaldın bu nasıl bir nimet bu nasıl bir lütufdur inan ki çok şanslısın Rabbim size özel nimetler veriyor eger bu bebek hafizanallah tutmazsa vardır bir hayrı bu kadar özel nimetlere mazhar olduğun uza göre demek ki Rabbim daha iyisini vermeyi murad ediyor olamaz mı sonuçta şuan üzüldük kötü geldi gözümüze şer gözüktü belki ama biz bilemeyiz Rabbim bilir belki böylesi hayırlı olucak okadar ilaç kullandınız çaba sarf ettiniz zor zamanlar yaşadınız sonra Rabbim mükafatını verdi sperm çıktı yetmedi bebek verdi eger şimdi bu bebegi almayı istiyorsa tevekkül ile davranmaktan başka yapacak bişey yok sonuçta çektiğiniz bu sıkıntılara mukabil bir nimetti eger verdiği bu nimetlede imtahan edecekse sen sabredenlerden ol olki daha önce oldugu gibi Rabbimin özel ikramlarına kavuşasın
hande bacım için nekadar yansada verdiği günü ögrendiğin zaman ki gibi gene ümit var ol birden hormonların yükselmeyeceginin garantisi varmı 5.12 çıkıpta hormonu ikiz kızlar dnyaya getireni hatırlıyorum dr yok hamile değilsin olmadı tutmadı dedi ne oldu Rabbim ol dedi 5.12 ler yükseldi şimdi Rabbim dilerse hormonlarını yükseltir dilerse yükseltmez
bacım şuan ağır bir imtahandasın Rabbim nekadar safi olduğunuzu imtahan ediyor tevekkül et dua et ve asla hamile değilim gibi hissediyorum deme sen otur Rabbimle konuş içini ona dök sonrada elini karnına koy bebeğinle konuş onu ne kadar sevdiğini söyle
bak çok öneli her anı kıymetli bir aydayız yanlış hatırlamıyorsam ümmü seleme Efendimizin bir dönmlik annelik yapmış bir hanım sahabi Efendimiz her hafta onu ziyaret edermiş sonra vefat edince hz. Ebubekir hz. Ömeride yanına alarak her hafta ziyaretine gidiyormuş Efendimiz gittiği için ümmü seleme sürekli çok ağlayor hep üzgün bir gün hz. Ebubekir diyorki
ey ümmü seleme bu kadar ağlama vallahi Resullullah çok hayırlı bir yerdedir Rabbinin katında dır diyor ümmü sele ise diyor ki
ben ona ağlamıyorum Resullullah gidince gögün rahmet kapılarıda kapandı Rabbimin direk tecelliside kapandı ben onun için ağlıyorum diyor
ve efendimizden sonra kapanan o kapılar sadece bu ayda açılıyor bak Kuran-ı kerim ayındayız bu ayda kadir günü indirilmedimi demek ki Rabbimin özzel ikramlarının oldugu bir aydayız kaldıki Rabbimin çok özel lütuflarıyla muamele gördün böyle bir ayda Rabbim hiç seni dua edersinde geriye çevirirmi
veren Allah alan Allah sabret niyetini bozma sonuçta bu bir imtahandır Rbbim sabır versin yardımcın olsun

Merhaba kizlar nasilsiniz? benim bugun evlilik yildönümüm 3 yil biti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…