arkadaşım hayır olsun rüyan..bu rüyanın tabiride bence topikçe bebeğimiz olacak demek...sana bikaç soru sorcam arkadaşım...doktorun kimdi? Memnun kaldınmı? Kaç embriyo transfer ettiler?? Tedavi sürecin kaç gündü ve toplam kaç adet yumurta ve sonrada embriyonuz oldu?? Biliyorum abarttım aslındada işte insan merak ediyo....
durumumuz aynı datçada tatildeydik yeni geldik. Sperm testini ayda bir vermeye çalışıyoruz ağustos sonu gibi yaptırırız yenisini. Süleyman beyle görüş umutlu haberler getir. Cennet datça sperm üretimini destekleyen ürünlerle doluymuş. Arabaya sığdırabildiğimiz kadar bal badem incir zeytin vede zeytinyağı aldık birazda şifalı otlardan. Neredeyse bir senelik ihtiyacımız tamamlandı:) gerçi incir ve bademin daha tam mevsimi değildi yeni yeni olgunlaşıyorlar. Eylül başı gibi gitmek lazımmış aslında olsun kısmet.
rica ederim canım abartmak ne demek yaşayan biliyor anlıyor.süleyman beyin hastasıydım memnundum.1 tane transfer ettiler temmuzun 8 de iğnelere başladık 20 de yumurtalar toplandı 17 tane toplanmış 14 kaliteli çıkmış 8i döllenmiş 3 tane 3.güne ulaşmış 1 transfer edildi 2 tanesi donduruldu.işte böyle elimizde 2 embriyomuz kaldı .af yarabbim çok kötüyüm diğer topiğe girmek istemiyorum için için kıskanıyormuyum diyorum yok ama kıskanmıyorumda seviniyorum hamilelik haberlerine ama kendimede çok üzülüyorum.cts günü bizde tekrar kontrole gideceğiz
arkadaşım sağol cevapların için...bende sperm çıkarsa süleyman beyi düşünüyorum hatta bu haftasonu gitmişken bir görüşücem muhtemelen...çok iyi sayıda yumurtan olmuş bence 8i döllenmiş o da iyi ama neden sadece 3 tanesi 3. Güne ulaştı anlayamadım.
Günaydın kızlar bugün çok üzgünüm dün beta hgc hormonum biraz düşmüştü galiba düşük yapacagım 2gunde 1kat yükselmesi gereken hormon dün düşmeye başlamıştı kese gorunuyor ama ne kalp atışı nede bebek göründü 6 hafta doldu 7.haftada artık kalp atışının başlaması gerekti ama bu gidişle başlamayacak hem kese hala küçük hemde hormon seviyem azda olsa düşmüş Eylül'de tip bebek yapacaktık neydi şimdi bu ben anlamadım herseyimiz hazırdı Tup bebek için şimdi basa donduk hayırlısı herseyde vardır bir hayır sperm kaliteli olmadıgı için belkide emriyo gelişmedi acaba Tup bebektede mı tutmayacak sperm doğal yolla gitti yumurtayı dolledi belki Tup bebekte hiç tutmayacak bilmiyorum bana bı akıl verin kızlar bugün kendimi hamile gibi hissetmiyorum zaten ama kanamam yok belkide kurtaj olmam gerekecek of ya off nasılda sevinmiştik ama olmayacak iste
günaydın kızlar bugün çok üzgünüm dün beta hgc hormonum biraz düşmüştü galiba düşük yapacagım 2gunde 1kat yükselmesi gereken hormon dün düşmeye başlamıştı kese gorunuyor ama ne kalp atışı nede bebek göründü 6 hafta doldu 7.haftada artık kalp atışının başlaması gerekti ama bu gidişle başlamayacak hem kese hala küçük hemde hormon seviyem azda olsa düşmüş eylül'de tip bebek yapacaktık neydi şimdi bu ben anlamadım herseyimiz hazırdı tup bebek için şimdi basa donduk hayırlısı herseyde vardır bir hayır sperm kaliteli olmadıgı için belkide emriyo gelişmedi acaba tup bebektede mı tutmayacak sperm doğal yolla gitti yumurtayı dolledi belki tup bebekte hiç tutmayacak bilmiyorum bana bı akıl verin kızlar bugün kendimi hamile gibi hissetmiyorum zaten ama kanamam yok belkide kurtaj olmam gerekecek of ya off nasılda sevinmiştik ama olmayacak iste
canım benim eşimde eylül eyında girecek kpss ye inşallah oda bu sefr atanır evet devlet işi gibi yok..Günaydın kızlar..iftardan sonra kimse gelmemiş herkes hemen uyudu heralde eee haklı olarak...kpss sonuçları açıklanmış öylesine girmiştim 60 almışım 2 sene önce 70 alarak atanmıştım.valla git gide düşüyo..allahtan atanmışım yoksa hiç atanamıcamışım...allah herkese yardım etsin kızlar işsizlik çok zor....
Günaydın kızlar bugün çok üzgünüm dün beta hgc hormonum biraz düşmüştü galiba düşük yapacagım 2gunde 1kat yükselmesi gereken hormon dün düşmeye başlamıştı kese gorunuyor ama ne kalp atışı nede bebek göründü 6 hafta doldu 7.haftada artık kalp atışının başlaması gerekti ama bu gidişle başlamayacak hem kese hala küçük hemde hormon seviyem azda olsa düşmüş Eylül'de tip bebek yapacaktık neydi şimdi bu ben anlamadım herseyimiz hazırdı Tup bebek için şimdi basa donduk hayırlısı herseyde vardır bir hayır sperm kaliteli olmadıgı için belkide emriyo gelişmedi acaba Tup bebektede mı tutmayacak sperm doğal yolla gitti yumurtayı dolledi belki Tup bebekte hiç tutmayacak bilmiyorum bana bı akıl verin kızlar bugün kendimi hamile gibi hissetmiyorum zaten ama kanamam yok belkide kurtaj olmam gerekecek of ya off nasılda sevinmiştik ama olmayacak iste
slm belgincim bence sende ordaki doktora muyene ol sonuçta doktorun rahmine bksın ki ona göre sanada tedavi veriri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?