Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
adak sen beni tarif et ben sonra gelince okurum şimdi çıkıyorum biraz uzanmak istiyorum uykum geldiiii

belgincim...seni ufak tefek çıtı pıtı bir kız gibi yani ince zarif hayal ediyorum..beyaz tenli konuşkan güleç falan biz kızsın bence...aman allahım kendimi falcı gibi hissettim:)

selam kızlar..sayfalar uçuyor maşallah..Ramazandan dolayı sersem gibi oluyorum gündüzleri..o yüzden sadece okumaya gücüm yetiyor sayfaları :))) herkese hayırlı cumalar diliyorum..Çok öpüldünüz tatlılar :))

Kızlar ne olur dua edin yarın yine emre beydeyiz yine spermiyogram yine endişem tavan yapmış durumda.....1 tane de olsa allahım boş döndürme...kızlar o umutun önünde beklerken dizlerim titriyo bayılcak gibi oluyorum of ne zor rabbim...allahım hepimizi tez zamanda şu azo dan kurtarsın....
Adakçım bu kadar endişe etme azosperm sizden korksun yendiniz artık siz onu. O bayılacak gibi olsun, onun dizleri tutmasın. Eminim yüzlerce spermle ağır bir darbe daha indireceksiniz yarın onun tam gözünün üstüne:) ve zafer çığlıklarınız sadece umutta değil bütün koşuyolundan yankılanacak. insanlar şaşıracak ne oluyor diye:))

adakçım bu kadar endişe etme azosperm sizden korksun yendiniz artık siz onu. O bayılacak gibi olsun, onun dizleri tutmasın. Eminim yüzlerce spermle ağır bir darbe daha indireceksiniz yarın onun tam gözünün üstüne:) ve zafer çığlıklarınız sadece umutta değil bütün koşuyolundan yankılanacak. Insanlar şaşıracak ne oluyor diye:))

ah arkadaşım ne güzel söylüyorsun sayısı umrumda değil öyle çok sıfır gördükki çıksın yeter bana yetecek kadar ...allahım hep öyle diyorum kalanı topikteki arkadaşlarıma nasip et kat kat fazlalarını diye....ne bilim o umutun içinde bekliyemiyorum zaten kalbim sıkışıyo kendimi dışarı atıyorum...valla öyle bi çığlık atarımki çığlığım kıta bile atlıyabilir:):) asyadan avrupaya...:):)nede olsa bi köprü var sadece:)

adak allah işini rast getirsin canım bide beni tarif et bende merakşandım belgin tarifine genel olarak uyuyor sadece cok beyaz tenli degil digerleri tanıdıgım kadarıyla aynı

kızlar handemi normal yoldan hamile kaldı daha 4 ay öncesinde birlikte kaan beyin kapısında sıfır cekmiş tahlil sonucu kagıtlarıyla bekliyorduk canım benim ya cok mutlu oldum ve şaşırdım acıkcası azospermi sonucunu görmesem neyse o halde o hamile kaldıysa darısı bizlere ama benim hiç mi hiç umudum m yok

kızlar handemi normal yoldan hamile kaldı daha 4 ay öncesinde birlikte kaan beyin kapısında sıfır cekmiş tahlil sonucu kagıtlarıyla bekliyorduk canım benim ya cok mutlu oldum ve şaşırdım acıkcası azospermi sonucunu görmesem neyse o halde o hamile kaldıysa darısı bizlere ama benim hiç mi hiç umudum m yok[/QUOTE
cnm darısı hepinizin basına inşallah bende sabırla pazartesiyi bekliyorum Pazartesi hersey belli olacak umarim bebeğim bana sıkı sıkı tutunur Allahım inşallah ya

belgincim...seni ufak tefek çıtı pıtı bir kız gibi yani ince zarif hayal ediyorum..beyaz tenli konuşkan güleç falan biz kızsın bence...aman allahım kendimi falcı gibi hissettim:)

Kesinlikle Belgini cok güzel tarif ettin ufak tefek cıtır pıtır zayıf narin biz kız. a.s

iyi akşamlar kızlar çiekcim hoşgeldin umutolsun canım sende hoşgeldin nasılsınız kızlar uzun süredir yoktunuz biz haal beklemedeyiz henüz tedavi için bir ay kesin almadık bekliyoz vallaha ayaklarımız bizi hiç merkezlere götürmüyo hayırlı zmanada inşallah gitmmek nasip olur

kızlar buda bugünün hadis-i şerifi biraz geç oldu anca girebildim kusura bakmayın
Ashâb-ı Kiramdan bazıları, "Ya Resulallah, hepimiz oruçluya iftar edecek bir şey bulup verecek durumda değiliz" dediler.

Bunun üzerine Resul-i Ekrem Efendimiz Aleyhissalâtü Vesselam:

"Allah bu sevabı bir tek hurma ile, bir içim su ile, bir yudum süt ile oruçlu mü'mine iftar ettirene de verir" buyurdular.

(et-Tergib ve't-Terhîb, 2:94.)

iyi akşamlar kızlar çiekcim hoşgeldin umutolsun canım sende hoşgeldin nasılsınız kızlar uzun süredir yoktunuz biz haal beklemedeyiz henüz tedavi için bir ay kesin almadık bekliyoz vallaha ayaklarımız bizi hiç merkezlere götürmüyo hayırlı zmanada inşallah gitmmek nasip olur

sevgicim sagol canim iyiyim
hayirli zamanda hayirlisi olsun arkadasim gec olsun güc olmasin
insallah kavusacagiz yavrularimiza az kaldi

jklm de bitürlü gelemedi. ne yaptı sonuç ne oldu acaba çok merak ediyorum. inşallah hamiledirde o yüzden girmiyordur nete

Back
X