Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşeldin canım hadi hayırlısı kaan beydemi başlıyacaksınız evet bizde ekim adetiyle başlıyacağız allahın izniyle..
nerdesiniz yahu canım sıkıldı gelin biraz kaynatalım..
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Adakcim allah yardimciniz olsun...
Merhaba herkese
hepinize hayirli ramazanlar diliyorum.
Devamli sizleri okuyorum.
Handenizuz seninde gozün aydin kendiliginden hamile olabildin buda büyük bir basari insallah bebegin sana tutunur.
Kizlar ben hastalanmayi bekliyorum bu ay sonra basliyorum tüp bebege hayirlisiyla.
Belgin sende basliyorsun önümÜzdeki ay.
GELDİM CANIM...YA BUGÜN ŞANSLI GÜNÜMDEYİM...KARDEŞİM YILDIZ TEKNİK ÜN.MAKİNE KAZANDI...BİZ ÇOCUĞU NERDEYSE OKUMAZ DİYE LİSEYE GÖNDERMİCEKTİK HATTA ÇIRAK OLARAK YAZIN İŞE VERMİŞTİK AMA KAZANDI İŞTE HERŞEY NASİP..alkisalkisalkis..BİDE BAYRAM KURASINDA BEN ÇIKMADIM YANİ NÖBET TUTMICAM BAYRAMLARDA BU YIL TATİL :):)ALLAHIM BÖYLE GÜZEL HABERLERİN YANINDA YARINDA SPERM ÇIKSA NE İYİ OLURCADIARZU....
merhaba espoir
sonunda basliyorsun demek bu ay hadi hayirlisi
Merhaba cicek türkiye'ye gittin geldin ne var ne yok.
Umarim iyi haberlerle döndün.
merhaba kizlar nasilsiniz?
Adakcim allah yardimciniz olsun...
evet canim gittim geldim cabuk bitti tatil ne olsun ayni hersey..
kaan beye gittik muayne etti beklemenin anlami yok gelmisken teseyi yapalim dedi
biz istemedik baska bir aya kalsin dedik geliriz gine dedik..
ayni ilaclara devam dedi bekliyoruz bakalim hayirlisi
çiçekçim....eşin bi kez tese oldu ve çıkmadı yanlışım yoksa bikaç ay önce...nerde kim yapmıştı ve sende hazırlanmışmıydın arkadaşım ayrıca raporda ne yazıyordu...aslında biliyordum ama sayfalar çoğaldıkça karıştırıyorum....
inşallah canım hep böyle mutlu ol kardeşinede başarılı bir eğitim hayatı diliyorum yarında ondan sonraki hergünde gül inşallahhhhhhhhh
evet esim daha önce tese oldu ocak ayinda
ben yurt disindayim esim burda ameliyat oldu olgunlasmamis sperm bulundu
yok canim ben hazirlanmadim. simdik kaan beyde tedavideyiz
Hayirlisi olsun.
Insallah ilaçlarin etkisi olur. Kaan bey ne dedi ilaçlara devam mi.
Türkiye'den klomen aldin mi orada fiyati çok uygun.
ayyy arkadaşım çok sağol inşallah burda hepimizin yüzü gülsün..hiçkimse kimseyi tanımıyor ama hepinize bir surat hayal ettim konuşurken canlandırıyorum sanki...herkes okadar güzel ve sempatikki hayalimde allah hepinizin yüzünü güldürsün....
çicekcim spermler olgunlaşmamış dedinya kaçıncı evreye kadar geliyormuş bir bilgi verdiler mi