Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mavimenekşe güzelim doktorlar herzaman en iyisini bilmiyorlar canım. sen takma kafana. allah ne dediyse o olur canım. bizede doktor sizin çocuğunuz olmaz boşuna doktor doktor gezmeyin tüpbebek şansınızda yok demişlerdi. ama rabbim onların yüzünü kara çıkardı. biz oğlumuzla bize öyle diyen doktorun yanına gittik adam bizi tanımamazlıktan geldi. rabbim dilerse olmaz diye birşey yok

Ebananin yazdığı gibi bencede Dr larin her dediğine inanmayın kızlar beni karamsarlığa iten Dr lar oldu yok kese küçük yok emriyo gorunmuyo kalp atışı yok ama hep icimde bir umut oldu 6 haftaliklen gittiğim Dr alttan baktı vajinal ultrasonla kalp atışlarını duymak istedin sesi sadece bir kaç saniye açtı gürültümü bir ses geldi aynı zamanda bir iki tiklama duydum ben eşimde içeride oturuyordu o bilile duymuş kalp tiklamasini hemen sesi kapattı niye yaptı bilmiyorum ama kalp atışı yok dedi bende salak gibi o bir iki tiklama neydi diye sormadım ağzım bağlandı kendi kalp atisimdir heralde koskoca Dr kalp atışı yok diyoda yoktur dedim.enson kalp atışını duydugumuz Dr a gittiğimizde pit pit atıyor kalp Dr bak kalp atışı diyor ben hala diyorum ki ben bunu diğer Dr dada duydum bu benim kalp atışım diyorum Dr da bayağı güldü kızım senin kalp atışın burdan duyulmaz dedi,kısaca diyeceğim o ki her Dr malesef bizlerin önem verdigi kAdar önemsemiyor,şansımıza kakmış yani,kalp atışı yok diyen Dr neden ben duydugum halde o duyulmuyor dedi hala anlamadım burdan asla ona gitmeyeceğim

Kızlar iyi dilekleriniz için tek tek teşekkür ederim.allahım bir an önce sizede hayirlisiyla bu duyguları yaşatsın ben bu topikte gözümü actım burdan devam edeceğim sizleri sürekli durumumdan haberdar edeceğim.bazen başka topiklere giriyorum bazı bilmediğim seyleri sormak için ama yine buraya donüyorum başka topiklere yazasın gelmiyor,rahim filminizi çektirin ve filimden 1hafta sonra esinizle birlikte olun kızlar zaten 1 hafta yasak diyo Dr ilaç falan veriyor.yarım saat 1 saat kalkmayın yataktan.yumurtlama gününüzü hesaplayin film den sonra her gunü değerlendirin hergün hatta bir kaç defa esinizle birlikte olun 1 ay kendinizi bu ise adayın bakarsınız bir mucize daha çıkar,saka değil kızlar çok ciddiyim ayaklarınızı kaldırmayı unutmayın,belki çıkan ama gözden kaçan spermler vardır yardim edin o spermlere gidip yumurtanızı bulsunlar,hepiniz için dua edeceğim,kolay gelsin:)

evet canım bende duydum hormon düşüklüğünden olunca onları yükseltip çıkış sağlanıyor inşallah sende doğal yolla hamile kalırsın canım evet çok gençsiniz..

yüz bin kere maşşallah canım ne mutlu bir haberle güne başladım ya... Allah kucağınıza da sağ salim almayı nasip etsin canım. Ben de 1 senedir azoyu öğrenmeme rağmen yumurtlama günlerini yine de kaçırmamaya çalışıyorum ama kısmet senin ki doğal yoldan geldi bizimki belki tedavi ile olacak. Olsun kucaklarımız boş kalmasında inşallah nasıl gelirlerse gelsinler.....

amin canım olsunda nasıl olursa olsun

inşl canım çıkarda dondurtursunuz inşl sendede bi problem çıkmaz bende kendim için doktora gitmeden önce aynı şeyi söylüyodum ikimizde sorun çıkarsa nasıl dayanacam diye eşimde korkma hayatım sorun sende değil bende diyordu:))) tabi rahim filminde herşey daha net belli olacak inşl bı problem olmaz

GÜNAYIN KIZLAR NASILSINIZ ?
BEN BUGÜN OVULASYON TAKİBİNE BAŞLIYORUM. EN SON 9 AĞUSTOSDA ADET OLDUM. BUGÜN 12. GÜN BAŞLIYCM İNŞ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜRÜM.GÖRDÜĞÜM GÜN PRE -SEED JELİNİ KULLANCAĞIM.İNŞ SİZE İYİ HABERLER VERECEĞİM .YANİ EĞER EYLÜLÜN 2. HAFTASI HASTA OLMAZSAM BİLİNKİ HAMİLEYİMMMM.BİLMYİORUM AMA İÇİMDE BİR UMUT VAR
İNŞALLAH HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAM SİZİDE UĞRATMAM .HERŞEY ALLAHIN TAKDİRİ,hihoyyyt YÜCE RABBİM YAZDIYSA EĞER OLUCAK ARKDAŞLAR.ŞÜKÜR EDİP ALLAHDAN HAYIRLISINI DİLİYELİM. O KURUMUŞ AĞAÇLARA CAN VERİYOR İNŞALLAH BİZEDE CAN VERECEK VE HİÇBİRİMİZİN KUCAĞI BOŞ KALMAYACAK.
BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİM.

arkadaşlar merhabalar nasılsınız uzun zamaandır pc acmıyorum ...
10. haftama gırdım carsamba gunu doktorumuza gıttık bebegımın kalp atıslarını duydum 2.5 cm mınıcık elllerı mınıcık ayakları ınanamadım allahım bu bebek benım mı cok uzun zamandan berı yolunu gozledıgımız o mınık bebek... gozlerım doldu ağlamaya başladım ALLAHIMA BINLERCE SUKUR...
Allah sızlerede bu guzel duyguyu yasatsın sızler ıcın duacıyım arkadaşlar....

selam kızlar..nasılsınız? kızlaaarr bugün saat 3 te rahim filmi çekilecek, lütfen bu mübarek günün hürmetine herkesten dua bekliyorum, inş bir sorun çıkmaz..Çok korkuyorum yaa..nolur dau edin..görüşürüz..Akşam yazarım nasıl olduğunu..

Hiç korkma arkadasım 1/2 dk yogun bir adet sancısı çekiyorsun okadar bide ben ilacın gidişini falan izlemiştim icim bı tuhaf olmuştu cd ye çekip verdiler elime hala bazen bilgisayarda açıp izliyorum spermin geçtiği yollara falan bakıyorum bayağı uzun bı yol o küçücük hücre o yolu gecene kadar hiç bir engelle karşılaşmamalı inşallah filmin çok temiz çıkar cnm

canım benim ya..kimbilir ne güzel ve farklı bir duygudur..İnş sağlıkla kucağınada alırsın..Nolur bizede dua et, bende rahim filmi çekileceğim bugün..sizin sorun neydi acaba?? Rabbim inş bu mübarek cuma gününde burada bebiş bekleyen tüm kardeşlerime ve bana da nasip eder..

amin arkdaşım allah sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin sen nasıl kalmıştın hamile?

canım metanetli ol senin için dua ediceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…