Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayyy canım iyiki geldin yaa..valla korku var, ama inş dediğin gibi 1 2 dkdır..nolur dua et banada..Rabbim sana verdiği gibi banada bir mucize versin..bugün mübarek gün..çok da heyecanlıyım aslında..sen ne deyip çektirmiştin filmi??

Hiç bise demedim özel bı hastanede çektirdim aradım rahim filmi cekiyomusunuz dedim evet dediler randevu aldın adetimin 8.gunünü söyledim o gunü verdiler gittim hiç bise sormadılar yatırıp 5 dk icinde çektiler anestezisiz çektirdim çıkıp Dr un odasına gittiğimizde Tup bebek raporu için Kaan aydosun istediğini söyledim tamam dedi ben söylemesem sormadılar bile.250 tl ye çektirdim özel olduğu için sen para ödeyecek mısın

ne mutlu size:) inşallah hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günleri de görün canım.. Darısı hepimizin başına öyle iyi anlıyorum ki seni bazen ben de düşündüğümde yüzümde bir gülümsemeyle buluyorum kendimi hayalinde böyle oluyorsam gerçeğinde nasıl olurum.. Kendinize çok iyi bakın allah a emanet olun:)

canım bende özel hastanede çektircem..benimde bugün adetimin 5.günü ama benim az sürüyor, bende 150 vereceğim..Hayırlısı olur inş..keşke bende senin gibi gelecek ay bir mucize haberi versem buraya..ne güzel olurdu yaa..Allah'ım sen sesimi duyuyor, sen içimi biliyorsun rabbim..Senden istiyorum banada bir mucize ver rabbim..Canım çok saol verdiğin bilgiler için..İçimi rahatlattın..Az da olsa benim acı eşiğim yüksektir, dayanırım ama ben utandığım için biraz kasılıyorum :)):kedi:

ayy handecim bişi daha soracağım..demişsinya tüp bebek raporu için çektiriyorum..canım bizde şubatta tüp bebeği düşünüyoruz inş..O zamana kadar bu rahim filmi geçerli olur demi??

ayy handecim bişi daha soracağım..demişsinya tüp bebek raporu için çektiriyorum..canım bizde şubatta tüp bebeği düşünüyoruz inş..O zamana kadar bu rahim filmi geçerli olur demi??
Cn iste onu net olarak bende bilmiyorum benim ağzım bağlanır bazen çok önemli seyleri soramam Dr a bunu bende hep merak ettim ama hiç sormadım internetten okuduğum kadayıflara rahim filmi her hangi bı düşük kürtaj rahim rahatsızlığı geçirmesinin sürece geçerli diye biliyorum ama bu bir zamanlara sınırlı olabilir mesela geçerliliği 6 ayda olabilir onu daha kıdemli üyelere sor bence cnm yada gidince Dr una sor bence

Cnm sakın kendini kasma kasarsan acı 2 ye katlıyor derin derin nefes al ve bebeğini duşun onun için yaptığını duşun ama kendini sakın kasma ilacın ilerlemesine izin ver ki çabuk bitsin ben kendimi çok kastım önce acıyı hissesinde serbes bıraktım kendimi ve rahatladım bide eğer görüntü varsa sakın izleme ilacın gidişine falan bakma

canım çok sevindim allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallahhh

allah yardımcın olsun canım korkma temiz çıkacak inşallahhhhh

saol belgincim..İnş dediğin gibi olur, ya heyecandan ve korkudan karnım ağrımaya başladı valla..saat yaklaştıkça titremelerimde artıyor..

saol belgincim..İnş dediğin gibi olur, ya heyecandan ve korkudan karnım ağrımaya başladı valla..saat yaklaştıkça titremelerimde artıyor..
Melisela Allah yardımcın olsun canım.Her şey bebişlerimiz için.Ba.s.irde bildiğim kadarıyla rahim filmi karın içi operasyon geçirmedikten sonra ,uzun süre geçerli oluyor.

Çok ihtiyacımız var hande duaların daim olsun.
Allah hayırlı etsin sizin için tosbik. dualarına çok teşekkürler

Melisela Allah yardımcın olsun canım.Her şey bebişlerimiz için.Ba.s.irde bildiğim kadarıyla rahim filmi karın içi operasyon geçirmedikten sonra ,uzun süre geçerli oluyor.

canım çok teşekkür ediyorum..Hayırlısı bakalım, dediğin gibi herşey bebiş için :)) Rabbim inş o duyguyu yaşamayı hepimize nasip eder..

canım evde olmadığım için yeni gördüm muhtemelen şimdi işlemin bitmiştir inşl bi problem yoktur akşam bekliyorum haberini inşl bunun ardındanda seninde mucizen gelir rabbim görsün fedakarlığını okudum yazdıklarınızı çok zor bir işlemmiş benim için benim hem canım çok tatlıdır hede utanma offffffffff neden bu kadar zor ki biz bayanların işi

hayır emre hocadan ameliyat bekliyorduk olmaz demiş

allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım

slm kızlar tosbikcim canım allah bebeğini daim etsin inşallah sağlıklı birşekkilde doğumun olur bebeğini kucağına alırsın

handecim seninde bebeğinin kalp atışı duyulmuş çok seviindim canım allah tamamaına erdirisn inşallah bebeğinşi kucağınada aldını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…