- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Hiç korkma arkadasım 1/2 dk yogun bir adet sancısı çekiyorsun okadar bide ben ilacın gidişini falan izlemiştim icim bı tuhaf olmuştu cd ye çekip verdiler elime hala bazen bilgisayarda açıp izliyorum spermin geçtiği yollara falan bakıyorum bayağı uzun bı yol o küçücük hücre o yolu gecene kadar hiç bir engelle karşılaşmamalı inşallah filmin çok temiz çıkar cnm
canım metanetli ol senin için dua ediceğim.
Hiç bise demedim özel bı hastanede çektirdim aradım rahim filmi cekiyomusunuz dedim evet dediler randevu aldın adetimin 8.gunünü söyledim o gunü verdiler gittim hiç bise sormadılar yatırıp 5 dk icinde çektiler anestezisiz çektirdim çıkıp Dr un odasına gittiğimizde Tup bebek raporu için Kaan aydosun istediğini söyledim tamam dedi ben söylemesem sormadılar bile.250 tl ye çektirdim özel olduğu için sen para ödeyecek mısınayyy canım iyiki geldin yaa..valla korku var, ama inş dediğin gibi 1 2 dkdır..nolur dua et banada..Rabbim sana verdiği gibi banada bir mucize versin..bugün mübarek gün..çok da heyecanlıyım aslında..sen ne deyip çektirmiştin filmi??
arkadaşlar merhabalar nasılsınız uzun zamaandır pc acmıyorum ...
10. haftama gırdım carsamba gunu doktorumuza gıttık bebegımın kalp atıslarını duydum 2.5 cm mınıcık elllerı mınıcık ayakları ınanamadım allahım bu bebek benım mı cok uzun zamandan berı yolunu gozledıgımız o mınık bebek... gozlerım doldu ağlamaya başladım ALLAHIMA BINLERCE SUKUR...
Allah sızlerede bu guzel duyguyu yasatsın sızler ıcın duacıyım arkadaşlar....
Hiç bise demedim özel bı hastanede çektirdim aradım rahim filmi cekiyomusunuz dedim evet dediler randevu aldın adetimin 8.gunünü söyledim o gunü verdiler gittim hiç bise sormadılar yatırıp 5 dk icinde çektiler anestezisiz çektirdim çıkıp Dr un odasına gittiğimizde Tup bebek raporu için Kaan aydosun istediğini söyledim tamam dedi ben söylemesem sormadılar bile.250 tl ye çektirdim özel olduğu için sen para ödeyecek mısın
Cn iste onu net olarak bende bilmiyorum benim ağzım bağlanır bazen çok önemli seyleri soramam Dr a bunu bende hep merak ettim ama hiç sormadım internetten okuduğum kadayıflara rahim filmi her hangi bı düşük kürtaj rahim rahatsızlığı geçirmesinin sürece geçerli diye biliyorum ama bu bir zamanlara sınırlı olabilir mesela geçerliliği 6 ayda olabilir onu daha kıdemli üyelere sor bence cnm yada gidince Dr una sor benceayy handecim bişi daha soracağım..demişsinya tüp bebek raporu için çektiriyorum..canım bizde şubatta tüp bebeği düşünüyoruz inş..O zamana kadar bu rahim filmi geçerli olur demi??
Cnm sakın kendini kasma kasarsan acı 2 ye katlıyor derin derin nefes al ve bebeğini duşun onun için yaptığını duşun ama kendini sakın kasma ilacın ilerlemesine izin ver ki çabuk bitsin ben kendimi çok kastım önce acıyı hissesinde serbes bıraktım kendimi ve rahatladım bide eğer görüntü varsa sakın izleme ilacın gidişine falan bakmacanım bende özel hastanede çektircem..benimde bugün adetimin 5.günü ama benim az sürüyor, bende 150 vereceğim..Hayırlısı olur inş..keşke bende senin gibi gelecek ay bir mucize haberi versem buraya..ne güzel olurdu yaa..Allah'ım sen sesimi duyuyor, sen içimi biliyorsun rabbim..Senden istiyorum banada bir mucize ver rabbim..Canım çok saol verdiğin bilgiler için..İçimi rahatlattın..Az da olsa benim acı eşiğim yüksektir, dayanırım ama ben utandığım için biraz kasılıyorum :)):kedi:
10. haftama gırdım carsamba gunu doktorumuza gıttık bebegımın kalp atıslarını duydum 2.5 cm mınıcık elllerı mınıcık ayakları ınanamadım allahım bu bebek benım mı cok uzun zamandan berı yolunu gozledıgımız o mınık bebek... gozlerım doldu ağlamaya başladım ALLAHIMA BINLERCE SUKUR...
selam kızlar..nasılsınız? kızlaaarr bugün saat 3 te rahim filmi çekilecek, lütfen bu mübarek günün hürmetine herkesten dua bekliyorum, inş bir sorun çıkmaz..Çok korkuyorum yaa..nolur dau edin..görüşürüz..Akşam yazarım nasıl olduğunu..
Melisela Allah yardımcın olsun canım.Her şey bebişlerimiz için.Ba.s.irde bildiğim kadarıyla rahim filmi karın içi operasyon geçirmedikten sonra ,uzun süre geçerli oluyor.saol belgincim..İnş dediğin gibi olur, ya heyecandan ve korkudan karnım ağrımaya başladı valla..saat yaklaştıkça titremelerimde artıyor..
Çok ihtiyacımız var hande duaların daim olsun.Kızlar iyi dilekleriniz için tek tek teşekkür ederim.allahım bir an önce sizede hayirlisiyla bu duyguları yaşatsın ben bu topikte gözümü actım burdan devam edeceğim sizleri sürekli durumumdan haberdar edeceğim.bazen başka topiklere giriyorum bazı bilmediğim seyleri sormak için ama yine buraya donüyorum başka topiklere yazasın gelmiyor,rahim filminizi çektirin ve filimden 1hafta sonra esinizle birlikte olun kızlar zaten 1 hafta yasak diyo Dr ilaç falan veriyor.yarım saat 1 saat kalkmayın yataktan.yumurtlama gününüzü hesaplayin film den sonra her gunü değerlendirin hergün hatta bir kaç defa esinizle birlikte olun 1 ay kendinizi bu ise adayın bakarsınız bir mucize daha çıkar,saka değil kızlar çok ciddiyim ayaklarınızı kaldırmayı unutmayın,belki çıkan ama gözden kaçan spermler vardır yardim edin o spermlere gidip yumurtanızı bulsunlar,hepiniz için dua edeceğim,kolay gelsin:)
Allah hayırlı etsin sizin için tosbik. dualarına çok teşekkürlerarkadaşlar merhabalar nasılsınız uzun zamaandır pc acmıyorum ...
Melisela Allah yardımcın olsun canım.Her şey bebişlerimiz için.Ba.s.irde bildiğim kadarıyla rahim filmi karın içi operasyon geçirmedikten sonra ,uzun süre geçerli oluyor.
selam kızlar..nasılsınız? kızlaaarr bugün saat 3 te rahim filmi çekilecek, lütfen bu mübarek günün hürmetine herkesten dua bekliyorum, inş bir sorun çıkmaz..Çok korkuyorum yaa..nolur dau edin..görüşürüz..Akşam yazarım nasıl olduğunu..
mrb kızlar nasılsınız hande gözünaydın canım rabbim dogurmanı nasip etsin inşallah mavi menekşe canım senin adına üzüldüm ama benim eşiminde testisleri küçük ama rabbime şükürler olsun tesede sperm bulunuyo neden size öyle söyledi daha öncesinde hiç tese olmuşyudu eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?