cnm seni korkutmamak icin soylemedim ama bende aglamistim cok buyuk bi aci oluyo ama hemen geciyor kanallarinin acik olmasina cok sevindim cnmya aman parası umrumda bile değil artık, zaten bidaha çektirme gibi bişi olursa mutlaka anestezili yaptırırım..bende işte bir umut diye çektirdim..2. testte az olda bi sayı çıktı diye, belki rabbim bizede bir mucize verir diye..yoksa çektireceğimden değil..artık tek sorun eşimde..inş onuda atlatırız..zaten şubata kadar olmazsa şubat tatilinde tüp bebek yapcaz inş, tabi 3. testte sayı ve canlı sperm çıkarsa..hemen dondurtucaz..
çok geçmiş olsun bende şimdi gördüm sende gelecek ay müjdeli bir haber alırsın inşallah demek çok fazla agrı oluyor inşallah o agrılara karşın sana hayırlı bir evlat nasip eder canım her şey bir bebegimiz olsun diye güzel haberlerini bekliyorum
cnm seni korkutmamak icin soylemedim ama bende aglamistim cok buyuk bi aci oluyo ama hemen geciyor kanallarinin acik olmasina cok sevindim cnm
1. hafta sonra calismalRa baslYin allahim insallah yuzunuze bakar insallah bu topikteki herskes bebek sahibi olur allahim isteyenin kucagini bos birakmasin
geçmiş lsun canım hadi gözün aydın acıyı çektin ama temiz çıkmış şükür..selam kızlar ben geldim :)) ama ölmüş bir vaziyetteyim resmen..rahim filmi çok şükür çekildi ve tüpler açık çıktı, buna çok sevindim ama çok acıdı..resmen bağırdım, ağladım..Ya acıya normalde dayanırım ama o ilacı verdiklerinde ortaya çıkan acı dayanılmaz oluyor..ama çok şükür geçti..yine biraz ağrım ve kanamam var..Antibiyotik verdi doktor 5 gün onu kullancam...Ama hala unutamıyorum o acıyı..Ölece yattım kaldım ve hüngür hüngür ağladım, rabbime seslendim..Allah'ım inş bana acır ve rahmetini, merhametini gösterip hayırlı bir evlat verir..
Rabbime şükürler olsunki tıkalı çıkmadı..bebiş için değer napalım..
i aksamlar kızlar benım esımdede azoosperm var 10 aylık evlıyız carsamba gunu ürolaga gıdecez umarım testıslerde sperm vardırr cocuk özlemii cok zorboshayallersmile
belgincim iyiyim cok şükür sen nasılsın bayadır hiç msn de konuşmadık bende bi yogunluktur gidiyo kaynanayla birlikte oturunca hiç bi zaman kendine zaman ayıramıyosun gercekten cok zormuş sürekli işi iş iş zor yani kurallarla yaşamak kızlar mavi meneekşeye sordum ama cevap gelmedi eşi daha önceden tese olmuşmu hepinize iyi geceler kızlar bide şey dicektim hepimiz facebokta konuşup tanışalım arkadaşlar
yazmıştım görmedin galiba eşim hiç ameliyat olmadı kaan beyde emre beyde ameliyat olmaz demişler bu yüzden moralim bozuk
slm 22 gün önce eşimin semen analizinde azosperm diye bi sonuç çıktı. duymadığımız bilmediğimiz bi hastalık.. başta inanamadık milyonlarca sperm hücresi olması gerekirken 1 tanecik bile yoktu. ve araştırma başlayınca bu forum karşıma çıktı.. 22 gün boyunca aranızda sessiz sessiz umutla bazen göz yaşıyla yazdıklarınızı okuyordum.. sizlerle artık tanışmak istedim.. benimde bebeğim olurmu diye bi ümit okuyup durdum. tese yi mikro teseyi kürleri ilaç tedavilerini sizlerle öğrendim.. aranızda ve azosperm de belki çok çok yeniyim ama sanki yıllarım gitti.. ne yapacağımızı kime gideceğimizi bilmez bir halde sadece bekliyoruz...
canım geçmiş olsun benim eşimde azosperm ve benim şu an 4 aylık bir bebeğim var ;sakin ve doğru karar verin acele etmeyin sebebinin öğrenin ve doğru doktoru bulun inş.sabır ve bol bol dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?