Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm seni korkutmamak icin soylemedim ama bende aglamistim cok buyuk bi aci oluyo ama hemen geciyor kanallarinin acik olmasina cok sevindim cnm
1. hafta sonra calismalRa baslYin allahim insallah yuzunuze bakar insallah bu topikteki herskes bebek sahibi olur allahim isteyenin kucagini bos birakmasin

inşallah firuzecim..çok acı çektim ama rabbim inş bu acılara mükafat olarak banada bir evlat verir..çok saol iyi dileklerin için..

ayyy handecim varya ölüp ölüp dirildim sanki..canım zaten korka korka gitmiştim..korkudan kesilen adetim çok az yeniden gelmişti gitmeden önce :)) habire tuvalete gidiyodum, korkudan tuvaletim geliyordu..ama bitti sonunda..ama ben çok ağladım yaa..resmen çocuk gibi, hem ağlıyorum hem yatıyorum, gören o halime acırdı ve bebeği varsa bana verirdi acıdığından :)))) ama bitti..

geçmiş lsun canım hadi gözün aydın acıyı çektin ama temiz çıkmış şükür..
i aksamlar kızlar benım esımdede azoosperm var 10 aylık evlıyız carsamba gunu ürolaga gıdecez umarım testıslerde sperm vardırr cocuk özlemii cok zorboshayallersmile

hoşgeldin allah tez zamanda kurtarsın inşallah herşey yolunda gider.

iyi akşamlar belgincim..ayy evet çok şükür atlattım ve temiz çıktı rabbime şükürler olsun ki..

belgincim iyiyim cok şükür sen nasılsın bayadır hiç msn de konuşmadık bende bi yogunluktur gidiyo kaynanayla birlikte oturunca hiç bi zaman kendine zaman ayıramıyosun gercekten cok zormuş sürekli işi iş iş zor yani kurallarla yaşamak kızlar mavi meneekşeye sordum ama cevap gelmedi eşi daha önceden tese olmuşmu hepinize iyi geceler kızlar bide şey dicektim hepimiz facebokta konuşup tanışalım arkadaşlar

yazmıştım görmedin galiba eşim hiç ameliyat olmadı kaan beyde emre beyde ameliyat olmaz demişler bu yüzden moralim bozuk

slm kızlar melisela rahim filmin temizçıkmış gözün aydın canım inşallah bir dahaki ay bebeğinin haberini alırız allah çektiğin acıların karşılığını versin amin

slm 22 gün önce eşimin semen analizinde azosperm diye bi sonuç çıktı. duymadığımız bilmediğimiz bi hastalık.. başta inanamadık milyonlarca sperm hücresi olması gerekirken 1 tanecik bile yoktu. ve araştırma başlayınca bu forum karşıma çıktı.. 22 gün boyunca aranızda sessiz sessiz umutla bazen göz yaşıyla yazdıklarınızı okuyordum.. sizlerle artık tanışmak istedim.. benimde bebeğim olurmu diye bi ümit okuyup durdum. tese yi mikro teseyi kürleri ilaç tedavilerini sizlerle öğrendim.. aranızda ve azosperm de belki çok çok yeniyim ama sanki yıllarım gitti.. ne yapacağımızı kime gideceğimizi bilmez bir halde sadece bekliyoruz...

canım geçmiş olsun benim eşimde azosperm ve benim şu an 4 aylık bir bebeğim var ;sakin ve doğru karar verin acele etmeyin sebebinin öğrenin ve doğru doktoru bulun inş.sabır ve bol bol dua

ebanacım ve sevgidolu arkadaşım çok teşekkür ediyorum sizlerede..İnş daha güzel haberlerle yanınıza gelirim bundan sonra..İnş hepimizinde bigün bebişleri olur..

Nesime arkadaşım sende sıkma canını, bizde bu durumu öğreneli daha 1 ay olmadı ama sabır..olumlu düşünmeye çalış ve asla umudunu kaybette..olduran Allah, sperm, yumurta sadece birer vesile..bol dua et ve bu yolda sabırlı ol..bizde kötüydük ama burada okuyarak ve yazarak inan unutuyor insan..Şimdi gayet normaliz ve alıştık..Zaman insanı herşeye alıştırıyor..kaç tane test yaptırdınız peki?? bak emre bey bana demiştiki emalinde en az 3 testten sonra azosperm teşhisi koyulmalı..o yüzden sıkma canını..kürler uygula, bol bol vitaminli ürünler yesin, bal, fındık fıstık..valla benim öğrendiklerim şimdilik bunlar..
bizde 2. testi yaptırdık, ilkinde bişi yoktu, 2cide bi sayı göründü ama az tabiki..şimdi 3. testi bekliyoz, inş ondada milyonları görürüz ve burda muziler bir sürü..kendinizi yıpratmayın o kadar..

canım geçmiş olsun benim eşimde azosperm ve benim şu an 4 aylık bir bebeğim var ;sakin ve doğru karar verin acele etmeyin sebebinin öğrenin ve doğru doktoru bulun inş.sabır ve bol bol dua

larencim senin doğal yoldan mı oldu yoksa tüp bebekmi?? birde eşinin neden kaynaklı azospermdi..ya benim eşimin kan sonuçları normal, yani hormonlardan kaynaklı değil, başka bir şeyde söylemediler, genetiğe falan da bakılmadı..biz ilk testte sıfırdı, 2de 100000 çıktı..sence umutvarimiyiz canım ya? ama morfoloji ve hareketlilikle ilgili bişi yoktu..eğer 3 testte sperm çıkarsa bizde dondurtup tüp bebek yapcaz hemen inş..

bebişinde hayırlı olsun..rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..darısı bize inş..:Saruboceq:

mavi menekşe canım bu nasıl bişey ya olur amaliyat neden olmasın eşinb neden azospermi olmuştu fsh lh falan kactı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…