Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ulun bey cnm

BERRE merhaba,öncelikle tebrik ederim.cok sevindim...birsey sormak istiyorum.sizde azospermin sebebi için emre bakırcıoğlu ne dedi??? cevaplarsan sevinirim.sevgiler..

biz azosperm olduğunu başka bi klinikte öğrendik.sonra araştırıp emre beye gittik.oda tekrar kendi merkezinde sperm testi istedi yine azosperm çıkıncaa o sordu bi rahatsızlık fln geçirdimmi die.biz 4 yıllık evliyiz eşim 7 yıl önce kabakulak geçirmiş ve testisleri şişmiş.yani bizim sebep belli olduğu için bişey demedi.

umutolsun kız siz kaan hocada mtese oplmamışmıydınız benmi hatları karıştırdım yoksa
umutun pansiyonu yokmuymuş ama yoksada sorun değil kadıköye yakın umutun yeri kadıköy yada üsküdardan pansiyon tutarsınız oralarda baya var böyle pansiyonlar ama inşallah temiz bir yer bulabilirsiniz internetten baksana ilanlara bulursun mutlaka siz nezaman başlıyorsunuz tedaviye

umut tüp bebeğin anlaştığı 2 yer var.biraz indirim yapıyolar.biri üsküdarda üsküdar pansiyon.biride kadıköyde köşk otel

biz azosperm olduğunu başka bi klinikte öğrendik.sonra araştırıp emre beye gittik.oda tekrar kendi merkezinde sperm testi istedi yine azosperm çıkıncaa o sordu bi rahatsızlık fln geçirdimmi die.biz 4 yıllık evliyiz eşim 7 yıl önce kabakulak geçirmiş ve testisleri şişmiş.yani bizim sebep belli olduğu için bişey demedi.

BERRE cok soruyorum ama....emre bey herhangi bir oran verdimi sperm için...yüzde olarak ...tekrar tesekkurler.

berre bize yuzde 50 gibi bi oran verdi..ortalama konustu..yani olumlu ne olumsuz,o yuzden sordum sana...

bizede cnm muayenede iyi görünüyo inşallah bulucaz dedi ama herzaman yüzde elli -altmış şans olduğunu söyledi.istediğini sorabilirsin cnm.zamanında bizde azospermin ne olduğunu bile bilmiyorduk.bu sitedekiler hep umut oldu.bende o yüzden yardımcı olmak istiyorum.bizi bizden başka anlayan olmaz.

iyi dileklerin için çok sağol. İnanın bizde hala şoktayız. 1 yıldır nasıl olacak, nasıl bitecek diye düşünürken bugün rüya gibi geçiverdi. Sperm bulundu dediler, daha sevincini yaşayamadan benide hazırladılar yumurta toplamak için. hala inanamıyoruz. Sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz. Allah bütün isteyenlere nasip etsin. Annelik duygusunu hepimiz yaşayalım inşallah.

allah inşallah evladınıza kavuşturur. Ne güzel böyle mutlu bir haberle gelmek:) Biz de emre beyin hastayız inşallah hayırlısıyla biz de buradan sperm bulundu diye söyleriz allah nasip eder. Hamileyim haberini de verirsin inşallah:)

berre gözün aydın canım. maşallah demek 3 bebiş oluştu. çok şükür canım. inşallah hayırlısıyla transferin olur. hamilelik haberini duyarız

sayescim hayırlısı olsun canım. inşallah seninde güzel haberlerini alırız

sağol ebana allah izin verirse ekim adetiyle düşünüyoruz bakalım kısmet artık allah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimizi en kısa zamanda bu dertten kurtarsın inşallah... sana da ikinci bebişini göndersin:)

günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınızz???????

beni biliyorsunuz pre -seed kullanmaya başladım.son adet tarihim 9 ağustos .14.gün yumurtlama günüm oluyor.14 gün saydım dün yani 22sine denk geliyor.ben 21 ve 22 sinde ovulasyon testini yaptım 21 de yaptığım tek çizgi öbür çizgide çok silik çıktı.dün yaptığımda yine tek çizgi öbür çizgi dahada silik çıktı.

ben bu ovulasyon testinden hiç birşey anlamadım arkadaşlar
kullananlar bana yardım etsin lütfen.
yumurtladımmı yumurtlamadımmı anlamadım.geçtimi yoksa devammı etmeliyimmmm.:sinifsinif:

günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınızz???????

beni biliyorsunuz pre -seed kullanmaya başladım.son adet tarihim 9 ağustos .14.gün yumurtlama günüm oluyor.14 gün saydım dün yani 22sine denk geliyor.ben 21 ve 22 sinde ovulasyon testini yaptım 21 de yaptığım tek çizgi öbür çizgide çok silik çıktı.dün yaptığımda yine tek çizgi öbür çizgi dahada silik çıktı.

ben bu ovulasyon testinden hiç birşey anlamadım arkadaşlar
kullananlar bana yardım etsin lütfen.
yumurtladımmı yumurtlamadımmı anlamadım.geçtimi yoksa devammı etmeliyimmmm.:sinifsinif:

ben testleri kullandığım zamanlar 12. gün yapmaya başladım ilk sonra 14-15-16-17 günlerden ikisinde tam kopkoyu iki cizgiyi görüyordum. Yani her ay 14. gün olacak diye bir kaide yok. Bir de benim yumurtlama belirtilerim o kadar yoğundur ki. Zaten anlıyordum ama yine de emin olmak için yapıyordum. O yüzden akıntın oluyorsa kasık ağrın falan o gün yap ama eğer anlayamıyorsan dediğim gibi 12. günden başla bence.

bazen 20. gün bile yumurtladığım oluyor bu yumurtlama kelimesini uzun zamandır kullanmıyordum hep güldürmüştür beni;)

Günaydın arkadaşlar ....yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz .inşallah tez zamanda bu dertten kurtulursunuz.diğer transfer olacak arkadaş inşallah hayırlısıyla hamile olursun canım.Allah tez zamanda hepimizi bebiş sahibi yapar.melisela canım çok geçmiş olsun,Allah görürde bu sıkıntıların mükafatını verir.opuyorumnanaktan

benımde 4. gunum bugun ..eşimle birlikte hazırlanyoruz.sanırım 9-10 gune tese olacagız.bizim drumuzda emre bakırcıoglu.umutlumu konustu umutsuzmu hiç anlayamadım.sadece yuzde 50 dedi sperm blunma oranı....
ameliyattan sonra eşinde agrı oldumu?

ben testleri kullandığım zamanlar 12. gün yapmaya başladım ilk sonra 14-15-16-17 günlerden ikisinde tam kopkoyu iki cizgiyi görüyordum. Yani her ay 14. gün olacak diye bir kaide yok. Bir de benim yumurtlama belirtilerim o kadar yoğundur ki. Zaten anlıyordum ama yine de emin olmak için yapıyordum. O yüzden akıntın oluyorsa kasık ağrın falan o gün yap ama eğer anlayamıyorsan dediğim gibi 12. günden başla bence.

ben anlamadım canım ya
sağol verdiğin bilgi için
ozaman ben yapmaya devam ediyimm:hulya:

tüp bebek 5000tl mikro tese ameliyatı 1450 tlcanım.bide yumurta toplandıktan sonra bana ilaç iğne fln verdiler onları eczaneden aldık.onlarda 165lira tuttu.tüp bebek parasını nakit alıyolar.mikroteseyi kartla ödeme yapabiliyosun.
Öncelikle durumunuza sevindim Allah Tamamına erdirsin.Tüp bebek ücretinde kredi kartı şansı yok mu?
benımde 4. gunum bugun ..eşimle birlikte hazırlanyoruz.sanırım 9-10 gune tese olacagız.bizim drumuzda emre bakırcıoglu.umutlumu konustu umutsuzmu hiç anlayamadım.sadece yuzde 50 dedi sperm blunma oranı....
ameliyattan sonra eşinde agrı oldumu?
İnşallah Bol bol sperm bulunur angel sizin azosperm sebebi neydi?
tedavi olarak medikal-bitkisel neler yaptınız?

Back
X