Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya canım işte bi yandan ertelemek bir yandan bir an önce bebiş olsun istiyoruz. Eşim rüyasında görmüş bir erkek çocuğu haftasonu anlattı sabah uyanır uyanmaz bi hoş olduk;)) bakalım kısmet artık benim adetler ay sonuna denk geliyor mesela olmak üzereyim bugün yarın. O zaman ekim sonu başlarız belki bizim de kasımı bulur 9 gün yıllık iznim eninde sonunda kullanıcam onu zaten. O da zaten tedaviden sonra dinlenmeye yeter.Bakalım kısmet artık....

Ah kızlar çok korkuyorum olmıcak diye tekrar tüm acılar boşa gidecek diye...bir muayene bile beni okadar çok etkiliyorki...o masaya çıkmak ölüm gibi...ilk denemde 2-3 seyans psikiyatri desteği bile aldım ama o korkumu yinede yenemedim....

Merhaba kizlar
Yeni arkadaslar gelmis onlara hosgeldin diyorum.
Kizlar ben eylÜl 3'te basliyorum ignelere insallah bir aksilik olmaz o zamana kadar.
Benimki uzun protokol ekim ortasina kadar sürer.
Insallah bende size burda güzel haberi verim.

inşl arkadaşım hakkınızda hayırlısı olsun senin adına çok sevindim inşl hamilelik haberlerinide verisin bizlere

arkadaşlar hakikatten ekimde bi patlama yaşanacak herald(inşl) ekimde tedaviye başlayacak tüm arkadaşlara şimdiden iyi şanslar diyorum inşl ekim bizim ayımız olacak herkes burdan hamilelik haberini verecek

Bluevci...canım eşinde sperm çıkmış çok sevindim inşallah katlanarak artar inşallah normal yoldan bebeişine kavuşursun zaten yaşınız çok gençmiş arkadaşım....

çok teşekkür ederim arkadaşım amin inşl gelsinde meleğim hangi yoldan isterse ordan gelsin inşl hepimiz teker teker kavuşuruz meleklerimize:ecrin_bebek:

ya canım işte bi yandan ertelemek bir yandan bir an önce bebiş olsun istiyoruz. Eşim rüyasında görmüş bir erkek çocuğu haftasonu anlattı sabah uyanır uyanmaz bi hoş olduk;)) bakalım kısmet artık benim adetler ay sonuna denk geliyor mesela olmak üzereyim bugün yarın. O zaman ekim sonu başlarız belki bizim de kasımı bulur 9 gün yıllık iznim eninde sonunda kullanıcam onu zaten. O da zaten tedaviden sonra dinlenmeye yeter.Bakalım kısmet artık....

canım allah eşinin rüyasını hayra çıkarsın rüyada erkek bebek görmek iyidir derler inşl canım tedavinin sonucunda mutlu haberi alıp bizleride mutlu edeceksin rabbim gönlünüze göre versin

İşallah hayırlısıyla sperm bulunsunda gerisi kolay ordaki 1 saat beklemek ömre bedel yaşamayan bilemez allah mahçup etmesin canımopuyorumnanaktan

Arkadaşlar eşimde perşembe günü sperm testi olucak bakalım,hadi hayırlısı.çok merak ediyorum.bilmiyorumkismile

sağol arkadaşım merak etmişsin...döndüm ama netten dolayı giremiyorum....moralim daha iyi çok şükür....eşim ben yokken cumartesi yine test vermiş 1 tane görülmüş emre bey en yakın zamanda tese demiş yine...3 ekim adetimle başlayacağız....
Hayırlısı. biz de 15 eylül adetimle başlayacağız gerçi benimkiler çok düzensiz gidiyor ama kısmet eylül ortası gibi işte. Bu arada 10 u buldu herhalde sizin donmuşlar. Benim içime doğuyor ameliyat belirsizliğini yaşamayacaksınız siz. Koskoca eylül ayı var önünüzde bence yeterli sperm bulunacak.
Arkadaşlar eşimde perşembe günü sperm testi olucak bakalım,hadi hayırlısı.çok merak ediyorum.bilmiyorumkismile
İnşallah çok sayıda görünür zcucum.

hadi canım inşAllah iyi haberlerle gelirsin..Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş bu mübarek günlerde..:Saruboceq:

bende iyi sayılırım ama yorgunum, ramazandan olsa gerek..birazdan yatayım diyorum..bide kaç zamandır işe öğleden sonra gidiyorum, hakkımda soruşturma falan açarlar diye korktum..o yüzden yatıp biraz uyku alıp, sabah erken gideyim diye..off sıkılıyorum bazen çalışmaktan yaa..temizlik bile yapamıyorum..

bende iyi sayılırım ama yorgunum, ramazandan olsa gerek..birazdan yatayım diyorum..bide kaç zamandır işe öğleden sonra gidiyorum, hakkımda soruşturma falan açarlar diye korktum..o yüzden yatıp biraz uyku alıp, sabah erken gideyim diye..off sıkılıyorum bazen çalışmaktan yaa..temizlik bile yapamıyorum..

uyu canım dinlen sabahta dinç bir şekilde işine git...

Back
X