Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar COK KOTUYUM DOKTORDAN GELDIK.YINE KOCAMAN BIR OLUMSUZLUKLA BEBEKLERIM SADECE 18 GUN BENIMLEYMIS.DUSURMUSUM.ESIM VE BEN COK KOTUYUZ

canim ne diyecegimi bilemiyorum cok üzüldüm allahim bir daha yasatmasin sana bu aciyi
allah yardimdin olsun kendine iyi bak

Daha dogrusu tutunma guclu olmamıs demmekkı doktorum da cok saskın cok kalıtelıydı embrıyolarınız dedı nasıl olabılır dedı?hungur hungur agladık esım annem ben...cok kotuyum kızlar

allah sabir versin canim insallah öbür embriyolar tutunur sana simsiki

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR BEN Bİ kac gündür yoktum jklm hamilemiydi neler oluyor gecmişi bi okuyayım

belgıncım.. ne olsun işte iş gücün yanı sıra forumu takıp edıyorum..jklm ye cok üzüldüm..ama hakkında hayırlısı canım bızde kısmetse ramazandan sonra kaan hocanın tedavısıne baslayacagız ama cok umutlu deılım yınede sans belki tutar dıyorum sen ne yaptın neler yapıyosun

jklm canım hem gözün aydın hem gecmiş olsun bitanem sperm bulunamayan arkadaslarımızı düşün ve kendine teselli ver cok şükürki sperm bulundu allahın izniyle bi dahaki sefere demekki nasip degilmiş allahım hayırlısını versin ben de şu mübarek günleri cok kötü geciriyorum bütün akrabalar buluşuyoruz ben haric herkesin ya karnı ya kucagı dolu gecen sene ramazan herkeste bişey yoktu bana sıra sende diyolardı bu yıl ramazana herkes muradına erdi ben hariç offffffffffff raabbim gör bizleri ne olursun

mehtap ve cicek mrb nasılsınız gece gece bi bi kaldık
kızlar size bişey sorucam bende son zamanlar bişey hesaplama hastalıgı oldu bunu nasıl atlatabilirim mesela gecen hafta bugün ne pişirdik diye aklıma geldiye beynimi yora yora onu bulmaya calışıyorum bu durumdan cok rahatsızım bunu nasıl cöze bilirim

canım bence senınkı sıkıntıdan olabılır..sonucta bızım dıger ev hanaımların gore bıraz daha bos vaktımız var sanırım anlamlı anlamsız seylere sarıyoruz o nedenle :))

evet mehtapcım kendime inanmıyorum bildigim şeyleri sürekli tekrar ediyorum kafayı yitecem
mesela bi borcmu ödedim ödediğimi biliyorum ama sğrekli tekrar ediyorum

kızlar COK KOTUYUM DOKTORDAN GELDIK.YINE KOCAMAN BIR OLUMSUZLUKLA BEBEKLERIM SADECE 18 GUN BENIMLEYMIS.DUSURMUSUM.ESIM VE BEN COK KOTUYUZ

canım benim allahım dün ne biçim sevindik...yüce rabbim sen en doğrusunu bilirsin verdır bie bildiğin....ne diyeyim arkadaşım sanırım 4 tane dondurulmuşun var rabbim onlara can versin sonrada uzun ömür....bu aşamaya kadar gelmek bile güzel arkadaşım inan spermin bulunması bile mucize..bu hepimiz için mucize...o nedenle arkadaşım allahım önce sabır versin sonrada diğer embriyolarınıza can........

evet mehtapcım kendime inanmıyorum bildigim şeyleri sürekli tekrar ediyorum kafayı yitecem
mesela bi borcmu ödedim ödediğimi biliyorum ama sğrekli tekrar ediyorum

ah arkadaşım bende kapıyı kitler tekrar bakarım ne komik değilmi delikafadulden..eğer seni rahatsız edecek boyuta ulaşırsa doktora çık canım ilerlemesi sıkıntı yaratabilir...birde başımıza ne gelirse sıkıntı üzüntüden....sadece azo bile buna sebep olabilirken daha ne olumsuzluklar yaşıyoruz şu hayatta....

Günaydın arkadaşlar...nasılsınız.Ben pek iyi değilim bu sabah.Eşimla erkenden kalktık,eşim hastaneye gidecekti yolda giderken iki araba carpıştık,kaza yaptık.önemli birşey yok ama,benim sinirlerim bozuldu Sinirimden eşimin ensesini bir tokat atasım geldi.:mymeka:.Zaten gecede pek uyuyamamıştım.eşim bugün sperm testi yaptıracaktı biraz heyecan yaptım.Birde üstüne üstlük kaza, kafam allakbullak oldu.kafamçokkarıştı Neyse Allah beterinden korusun. Bakalım sonuç ne olacak,hayırlısı.:Saruboceq:

geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..güsel haberlerini bekliyoruz inşAllah..

çok sevindim canım doğrusu seni çok merak ettim uzun süre girmeyince pozitif düşün ki pozitif olsun allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

çok sevindim canım doğrusu seni çok merak ettim uzun süre girmeyince pozitif düşün ki pozitif olsun allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
nissancım canım...galiba syfaların hepsini okumadın.Jklm arkadaşımız bebeğini kaybetti.hepimiz ona teselli olmaya çalışıyoruz.

hoşgeldin canım benim eşimde de azosperm ve tek taraflı varikoselm var bize ameliyat falan olun demediler sizin ameliyat olmanızı doktorlar mı istedi yoksa siz kendiniz mi

Günaydin kizlar.
JKL senin adina üzüldüm allah sabir versin. Belki böyle olmasi daha iyi.
Insallah bir dahaki denemende bebegin seni birakmaz.

canım herşeyin hayırlısı çok zor bişey ama sabırlı olmaya çalışın en azından sperm bulundu dondurulmuşlarınız var

geçmiş olsun canım allah beterin den saklasın herşeyde vardır bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…