kızlar COK KOTUYUM DOKTORDAN GELDIK.YINE KOCAMAN BIR OLUMSUZLUKLA BEBEKLERIM SADECE 18 GUN BENIMLEYMIS.DUSURMUSUM.ESIM VE BEN COK KOTUYUZ
Daha dogrusu tutunma guclu olmamıs demmekkı doktorum da cok saskın cok kalıtelıydı embrıyolarınız dedı nasıl olabılır dedı?hungur hungur agladık esım annem ben...cok kotuyum kızlar
mehtap ve cicek mrb nasılsınız gece gece bi bi kaldık
kızlar size bişey sorucam bende son zamanlar bişey hesaplama hastalıgı oldu bunu nasıl atlatabilirim mesela gecen hafta bugün ne pişirdik diye aklıma geldiye beynimi yora yora onu bulmaya calışıyorum bu durumdan cok rahatsızım bunu nasıl cöze bilirim
kızlar COK KOTUYUM DOKTORDAN GELDIK.YINE KOCAMAN BIR OLUMSUZLUKLA BEBEKLERIM SADECE 18 GUN BENIMLEYMIS.DUSURMUSUM.ESIM VE BEN COK KOTUYUZ
evet mehtapcım kendime inanmıyorum bildigim şeyleri sürekli tekrar ediyorum kafayı yitecem
mesela bi borcmu ödedim ödediğimi biliyorum ama sğrekli tekrar ediyorum
Günaydın arkadaşlar...nasılsınız.Ben pek iyi değilim bu sabah.Eşimla erkenden kalktık,eşim hastaneye gidecekti yolda giderken iki araba carpıştık,kaza yaptık.önemli birşey yok ama,benim sinirlerim bozuldu Sinirimden eşimin ensesini bir tokat atasım geldi.:mymeka:.Zaten gecede pek uyuyamamıştım.eşim bugün sperm testi yaptıracaktı biraz heyecan yaptım.Birde üstüne üstlük kaza, kafam allakbullak oldu.kafamçokkarıştı Neyse Allah beterinden korusun. Bakalım sonuç ne olacak,hayırlısı.:Saruboceq:
herkese hayırlı ramazanlar kızlar ,hepınızden allah razı olsun benı merak etmısınız.hakkınızı helal edın.
nete gıremedım.sıze bılgı de vermedım.esım mıkrotese oldu 6 tane sperm bulundu sukurler olsun.benden de 8 yumurta toplandı.6 tane kalıtelı embrıyo olustu.2 sı kondu.4 tanesı nıde dondurduk.cok kısa yazmak durumundayım.cunku nete WINN la baglanıyorum .doktorum cep tel nunu vınnn yasak ettı.su an sonuc beklıyoruz aslında tuttu fakat ınsaalha devamı da gelır.acıkcası dusuk tehlıkem var.SIZDEN DUA BEKLIYORUM. kızlar hepınıze rabbım mubarek gunde yardım etsın!ERYASU CANIM sakın umıtsız olma.kızlar cok kısa yazdım ama gercekten cok zorlu zahmetlı bır yoldan gectık esım ve ben.hepınızı cok opyrm.dua edın ne olur.yarında doktora gtcez.bılıyrsunuz genetık bozukluk var esımde dusme rıskı tasyrm
nissancım canım...galiba syfaların hepsini okumadın.Jklm arkadaşımız bebeğini kaybetti.hepimiz ona teselli olmaya çalışıyoruz.çok sevindim canım doğrusu seni çok merak ettim uzun süre girmeyince pozitif düşün ki pozitif olsun allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
selam arkadaşlar aranıza yeni katiliyorum...ben 10 aylık evliyim bebek düşündük olmayınca muayenede eşimin azospermi olduğunu öğrendik bide varikoseli varmış 1 ay önce ameliyat oldu dru pek ümit vermedi sonuç çok değişmez dedi çok üzülüyoruz eşi bu şekilde olp düzelen veya spermatogramda sperm bulunan oldu mu?bilmiyorumkismile
Günaydın arkadaşlar...nasılsınız.Ben pek iyi değilim bu sabah.Eşimla erkenden kalktık,eşim hastaneye gidecekti yolda giderken iki araba carpıştık,kaza yaptık.önemli birşey yok ama,benim sinirlerim bozuldu Sinirimden eşimin ensesini bir tokat atasım geldi.:mymeka:.Zaten gecede pek uyuyamamıştım.eşim bugün sperm testi yaptıracaktı biraz heyecan yaptım.Birde üstüne üstlük kaza, kafam allakbullak oldu.kafamçokkarıştı Neyse Allah beterinden korusun. Bakalım sonuç ne olacak,hayırlısı.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?