belgin günaydın, ne güzel haberler geliyor allahım yaa ben de bu güzel haberleri duydukça hemen gidip tüp bebeğe başlayasım geliyor vallahi) İnşallah bu güzel haberler çoğalarak devam edecek. Dağıldı kara bulutlar topiğin üzerindeki, allah hepimizi ummadığımız yerlerden güldürsün, bir an önce bizi bu dertten kurtarsın, en ufak şey sebebimiz olsun da bebişlerimizi kucaklarımıza alalım. mucizelerinden nasip etsin hepimize
herkese hayırlı ramazanlar kızlar ,hepınızden allah razı olsun benı merak etmısınız.hakkınızı helal edın.
nete gıremedım.sıze bılgı de vermedım.esım mıkrotese oldu 6 tane sperm bulundu sukurler olsun.benden de 8 yumurta toplandı.6 tane kalıtelı embrıyo olustu.2 sı kondu.4 tanesı nıde dondurduk.cok kısa yazmak durumundayım.cunku nete WINN la baglanıyorum .doktorum cep tel nunu vınnn yasak ettı.su an sonuc beklıyoruz aslında tuttu fakat ınsaalha devamı da gelır.acıkcası dusuk tehlıkem var.SIZDEN DUA BEKLIYORUM. kızlar hepınıze rabbım mubarek gunde yardım etsın!ERYASU CANIM sakın umıtsız olma.kızlar cok kısa yazdım ama gercekten cok zorlu zahmetlı bır yoldan gectık esım ve ben.hepınızı cok opyrm.dua edın ne olur.yarında doktora gtcez.bılıyrsunuz genetık bozukluk var esımde dusme rıskı tasyrm
Çok sevindim sedasem hepsi döllenir ve sana tutunur inşallah. hamileyken bize dua et bol bol olur mu. sizin azospermi neydi ve ne tür tedaviler uyguladınız anlatır mısıncanım bütün dualarımız seninle allah hayırlısını nasip etsin inşallah.
benimde eşim azo.dün mikro tese yapıldı.çokk şükür bizdede bulundu sperm.
bendende 19 yumurta toplandı.bakalım bende haberlerini bekliyorum.yumuşlarım şimdi yıllardır beklediği spermlerle buluştu.
allah hepinize nasip etsin.çok zor bir süreç.tüm kalbimle yanınızdayım.
ameliyatı emre bakırcıoğlu yaptı.sonsuz teşekkürler kendisine
canım bütün dualarımız seninle allah hayırlısını nasip etsin inşallah.
Benimde eşim azo.dün mikro tese yapıldı.çokk şükür bizdede bulundu sperm.
Bendende 19 yumurta toplandı.bakalım bende haberlerini bekliyorum.yumuşlarım şimdi yıllardır beklediği spermlerle buluştu.
Allah hepinize nasip etsin.çok zor bir süreç.tüm kalbimle yanınızdayım.
Ameliyatı emre bakırcıoğlu yaptı.sonsuz teşekkürler kendisine
belgin günaydın, ne güzel haberler geliyor allahım yaa ben de bu güzel haberleri duydukça hemen gidip tüp bebeğe başlayasım geliyor vallahi) inşallah bu güzel haberler çoğalarak devam edecek. Dağıldı kara bulutlar topiğin üzerindeki, allah hepimizi ummadığımız yerlerden güldürsün, bir an önce bizi bu dertten kurtarsın, en ufak şey sebebimiz olsun da bebişlerimizi kucaklarımıza alalım. Mucizelerinden nasip etsin hepimize
eryasu nasilsin canim hic görüsemiyoruz
ankaraya gidiyormussun insallah güzel haberlerle gelirsin canim
allah yardimcin olsun
selam arkadaşlar aranıza yeni katiliyorum...ben 10 aylık evliyim bebek düşündük olmayınca muayenede eşimin azospermi olduğunu öğrendik bide varikoseli varmış 1 ay önce ameliyat oldu dru pek ümit vermedi sonuç çok değişmez dedi çok üzülüyoruz eşi bu şekilde olp düzelen veya spermatogramda sperm bulunan oldu mu?bilmiyorumkismile
adakçım vallahi aynen ayynennn))))) ben son hız allahın izniyle bu hafta nohut kürü keçiboynuzu tekrar başlıyorum 1 ay kadar ara verdik te. Nohuta hiç başlamadık gerçi ama en az 2 ay kullansın diyorlar ya bakalım inşallah sebep olur. Rabbimin bize verdiklerinden şifa arıyoruz, inşallah şifamız olur.......
canım bütün dualarımız seninle allah hayırlısını nasip etsin inşallah.
benimde eşim azo.dün mikro tese yapıldı.çokk şükür bizdede bulundu sperm.
bendende 19 yumurta toplandı.bakalım bende haberlerini bekliyorum.yumuşlarım şimdi yıllardır beklediği spermlerle buluştu.
allah hepinize nasip etsin.çok zor bir süreç.tüm kalbimle yanınızdayım.
ameliyatı emre bakırcıoğlu yaptı.sonsuz teşekkürler kendisine
Slm canım aramıza hoş geldin.inşallah aramızdan kucağın dolu ayrılırsın.Allah yardımcın olsun.olumunekankayizsmileselam arkadaşlar aranıza yeni katiliyorum...ben 10 aylık evliyim bebek düşündük olmayınca muayenede eşimin azospermi olduğunu öğrendik bide varikoseli varmış 1 ay önce ameliyat oldu dru pek ümit vermedi sonuç çok değişmez dedi çok üzülüyoruz eşi bu şekilde olp düzelen veya spermatogramda sperm bulunan oldu mu?bilmiyorumkismile
YAP ARKADAŞIM YAP NE BULURSAN SON RÜTÜŞLAR BUNLAR...BENİM KOCA İNATÇI YEMİYO İÇMİYO HAVUÇ SUYUNDAN BAŞKA....TABİ GEÇEN KENDİ KENDİNE MESİR MACUNU ALMIŞ GELMİŞ ÇOK KOMİK DEMİ :sm_cool: neyse onu bari yesin....
ya canım benim ki yiyor içiyor ama içinden gelerek değil yanee.... ses çıkarmaz ama üstüne düşücem geçen konuştum sigarayı azaltıcaz bi de ben seni zorlamak istemiyorum zorla olmaz bu işler inanarak ve isteyerek yapacaksın dedim...klasik anlamsız erkek bakışı atarak hı hı dedi................. aaa yoruyor beni canım, tamam çocuk için herşeye değer mevlam yeter ki versin diyoruz ama, onlar bi ameliyata yatıcak bizim yediğimiz iğneler yumurta toplama falan filan vallahi onlardan daha zor, ay tuttu mu, ay düşer mi, hem manevi hem de fiziksel açıdan daha çok yorulucaz. Onlar da biraz gayret etsinAma senin ki mesir macunu almakla iyi etmiş, atalarımızın bir bildiği vardır güzelim turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?