Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canım bende aynen heyecanla ekimin gelmesini istiyorum inşallah allahım bizimde yüzümüzü güldürür inşallah bizimde bu acı günlerimiz bir an önce geçer...:Saruboceq:

Dualarımız seninle jklm inşallah emzirmek de nasip olur. genetik rahatsızlığa rağmen 6 spermin 6 sının da sağlıklı embriyo oluşturması müthiş bir şey. nerede yaptırmıştınız. kaan hocanın merkezinde mi?

Çok sevindim sedasem hepsi döllenir ve sana tutunur inşallah. hamileyken bize dua et bol bol olur mu. sizin azospermi neydi ve ne tür tedaviler uyguladınız anlatır mısın

arkadaşım süpeeeer çok sevindim ya vallahi duyunca böyle içim umutla doluyor..korkularım gidiyor...eşinin azo sebebi neydi ve daha önce hiç tese oldumu arkadaşım...herhangi bir ilaç kullandınızmı....merak ettim cevaplarsan sevinirim allah tamamına erdirsin...

al bendende o kadar kocaya eylülde hazır değilim diye ekime attım ama nerdeyse dayanamıcam o derece valla...allahım şurda arka arkaya çıktı haberlerini versek ne güzel olur...rabbim tüm topiğe nasip et ne olur...........

adakçım vallahi aynen ayynennn ))))) ben son hız allahın izniyle bu hafta nohut kürü keçiboynuzu tekrar başlıyorum 1 ay kadar ara verdik te. Nohuta hiç başlamadık gerçi ama en az 2 ay kullansın diyorlar ya bakalım inşallah sebep olur. Rabbimin bize verdiklerinden şifa arıyoruz, inşallah şifamız olur.......

eryasu nasilsin canim hic görüsemiyoruz
ankaraya gidiyormussun insallah güzel haberlerle gelirsin canim
allah yardimcin olsun

evet çiçek görüşemiyoruz benim pek yazacak bişeyim olmadığına hep okuyup okuyup çıkıyorum, uzaktan takip ediyorum aslında sizleri, sen nasılsın, evet bizde hafataya cuma gidiyoruz bakalım kaan hocaya neler olucak, şu jklmnin haberiyle o kadar ümitlendimki demekki bizim gibi KLİNEFELTERLİLERDEDE sperm bulunup hamilelik olabiliyo, rabbim hepimize nasip etsin inşallah yaaaa.

selam arkadaşlar aranıza yeni katiliyorum...ben 10 aylık evliyim bebek düşündük olmayınca muayenede eşimin azospermi olduğunu öğrendik bide varikoseli varmış 1 ay önce ameliyat oldu dru pek ümit vermedi sonuç çok değişmez dedi çok üzülüyoruz eşi bu şekilde olp düzelen veya spermatogramda sperm bulunan oldu mu?bilmiyorumkismile

slm arkadaşım bende 10 aylık evliyim ve azoyla uğraşıyoruz..burdaki herkesin kaderi aynı...benim eşimdede varikosel var ama emre bey (bu konuda iyi bir hekim ) varikoselin azo sebebi olamayacağını söyledi bize ameliyatta önermedi bizde olmadık...

YAP ARKADAŞIM YAP NE BULURSAN SON RÜTÜŞLAR BUNLAR...BENİM KOCA İNATÇI YEMİYO İÇMİYO HAVUÇ SUYUNDAN BAŞKA....TABİ GEÇEN KENDİ KENDİNE MESİR MACUNU ALMIŞ GELMİŞ ÇOK KOMİK DEMİ :sm_cool: neyse onu bari yesin....

senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun inşl yumoşların durumu iyidir ilerleyen günlerde hamilelik haberini verirsin bizlere

Slm canım aramıza hoş geldin.inşallah aramızdan kucağın dolu ayrılırsın.Allah yardımcın olsun.olumunekankayizsmile

yaaa inanamıyorum topik süpe olmuş..Heryerden güzel haberler geliyor:)) rabbime şükükerler olsun..Ve inş Rabbim en kısa sürede bizede nasip eder..ya bende tüp bebek için sabırsızlanıyorum, sizleri gördükçe..bizde şubatta yapacağız diyoruz, çünkü şubat tatilinde müsait oluyoruz offf yaaa..niye daha erken değil ((

melisela canım her işte bir hayır vardır elbet. sizin için belkide şubat hayırlıdır. inşallah sende bebeğine kavuşursun.

ya canım benim ki yiyor içiyor ama içinden gelerek değil yanee.... ses çıkarmaz ama üstüne düşücem geçen konuştum sigarayı azaltıcaz bi de ben seni zorlamak istemiyorum zorla olmaz bu işler inanarak ve isteyerek yapacaksın dedim...klasik anlamsız erkek bakışı atarak hı hı dedi................. aaa yoruyor beni canım, tamam çocuk için herşeye değer mevlam yeter ki versin diyoruz ama, onlar bi ameliyata yatıcak bizim yediğimiz iğneler yumurta toplama falan filan vallahi onlardan daha zor, ay tuttu mu, ay düşer mi, hem manevi hem de fiziksel açıdan daha çok yorulucaz. Onlar da biraz gayret etsin Ama senin ki mesir macunu almakla iyi etmiş, atalarımızın bir bildiği vardır güzelim turkbayragi

valla benim eşimde almıştı ama sonra içinde bal değil glikoz şurubu olduğunu okuyunca o kavanozu bitirdi başka almadı. bence haklı da atalarımızın yaptığı şekilden saptırılmış para hırsı kaplamış her yeri şimdi kör yusuf helin ürünü bal-polen kırmızı cinsengli başka bir macunun yarıdan fazlasını bitirdi. o bitince üsküdar ermiş aktardan özel macun alacakmış bakalım hayırlısı.

tüp bebek bölümünde dua ile ilgili bir şey göremedim. daha ayrıntılı yazabilir mi gören arkadaş üç dört alt bölüm var aşılama, merkezler, tüp bebekle çocuk sahibi olmak vs hepsine girdim baktım ilk sayfalarında yazmıyor öyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…