Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
durudeniz canım hemen pes etme. allahın mucizesinin sonu yok. bir gün inşallah anne olacaksın öyle düşün. umutsuzluğa yer yok. bir çok kişi bu dertle savaşıyor ve bir çok kişide bu savaştan galip ayrıldı. bunlardan biride benim. canlı örnek işte. aynı süreçten bizlerde geçtik hala bu savaş devam ediyor. toplum bu konuda çok duyarsız. bitmek bilmeyen sorular hep devam ediyor. onlar muhabbet olsun diye konuşuyor ama ne kadar can yaktıklarını bilmiyorlar. hepsi geçecek, her şey yoluna girecek. kul kaderini yaşar, bizlerde anlımaza yazılanı yaşayacağız. sabredip mükafata ulaşacağız. her şerde bir hayır, her hayırda bir şer gizlidir. rabbim en doğrusunu bilir. demekki şuan uygun zaman değil. vakti henüz gelmedi. inşallah hakkımızda hayırlısını versin allah.

canım sen fırsat verme onlara..İnsanlar iyi olduğu kadar kötüdürlerde..o yüzden sen hiç bir zaman zayıflığını göstermeyeceksin insanlara..bak benimde 3 senedir olmuyor, ama insanların karşısında güçlüyüm, ezilmiyorum, bigün olur deyip kapatıyorum..Allah'a sığın..bol dua et, namazını kıl bak gör o zaman kimse seni üzemez..imanın güçlendikçe diğer şeyler çok küçük görünüyor gözüne..mesela önceden ben bir yakınım öldümü çok ağlardım, üzülürdüm ama şimdi öyle değilim..biliyorum ki bigün tekrar yine beraber olacağız..Kızlar inanın Allah'a yöneldikçe insan bazı şeylerin değersizliğini o kadar ii anlıyorki ve Allah sabırınıda veriyor inanın..Ama tam bir teslimiyetle O'nun kaderine razı olmaya çalışalım..

nolsun canım bendende aynı..ramazanı geçiriyorum öyle..Rahim filmi çektirdim, 4 gündür sigarayı bıraktım kaydirigubbakcemile3 bunların dışında hayatımda bir değişiklik yok :)))

inş canım benim..bende kum saati koydum ama geçmiyor vakit :))) ben demi değiştirsem ne??

nolsun canım bendende aynı..ramazanı geçiriyorum öyle..Rahim filmi çektirdim, 4 gündür sigarayı bıraktım kaydirigubbakcemile3 bunların dışında hayatımda bir değişiklik yok :)))
melisela canım sigarayı bırakmış olmana sevindim.Allah gayretine yardım etsin kolaylık versin.

Canım seni anlayorum buradaki herkez gibi...toplum bizi anlamayabilir.anlamalarınıda bekleme.bazen bilerek can yakmak içinde yapıyorlar.çoçuk yokmu,artık çaresine bakın,yaşınız geçiyor.bazılarıda çoçuğunu kuçagına alıp severken bunu bulamıyanda var diyorlar.ama bilmiyorlarki yada düşünmüyorlarki bize çoçuk vermiyen Allah onlara vermiş.ama veren Allahsa alanda Allahtır.demiyorlarki Allahım bize verdin şükür,olmıyanlarada ver.Çoçuklarınla nispet yapıyorlar.işte ben o zaman kendime aclmaz:ımıyorum.onlara acıyorum.çünkü ben herşeyin Allahtan geldiğine ve bunun bizim için hayır olduğuna inanıyorum.

melisela canım sigarayı bırakmış olmana sevindim.Allah gayretine yardım etsin kolaylık versin.

saol canım valla süper bişimiş yaa sigarasız yaşamak..Allah'a şükürler olsun..nasıl bıraktım bende inanamıyorum..2002den beri hergün içen biri için bir anda bırakmak..Ama işin içinde peygamberimiz ve Allah olduktan sonra bırakıyormuş insan..bırakma nedenimi kısaca anlatayım isterseniz..biz sahurda kanal 7 de ömer hocayı dinleriz..27 ağustos da gece dediki
bir hicrette siz yapın, kötü bir şeyi bırakmakta hicretten sayılır, muhacir olursunuz dedi..bu gecenin hicretide sigara içenler mesela sigarayı bıraksın..gerçekten peygamberimiz çok sevinecektir..benim ümmetim benim için kötü bir alışkanlığı terketti deyip çok sevinecektir dedi ömer hoca..Tabii Allah da..ve eşimle ben o an sigarayı içmeyeceğimize söz verdik..çok şükür sözümüzde duruyoruz şimdi..İnş hep böyle gider, gerçekten ben asla bırakmazdım yoksa..hatta bezen hamile olsam bile içerim sanki diye düşünüyordum..Allah'ım inş bize hem bu dünyada hemde ahirette bunun mükafatını verir..işte böle canlar..

tebrikler melisela alkisalkisalkis bende merak etmiştim acaba başladımı diye afferin kızzz

teşkür tatlım :)) darısı sana olur inşAllah..valla şimdi başlama gibi bir niyetim yok olmasında canım yaa...zor oluyor bazen ama yeneceğim inş..bigün yıllar sonra şöle keyf için dudak tiryakisi olarak içerken düşünüyorum kendimi..ayy inş yaa..günde nerdeyse 1 paket içiyordum ben..ama tek korkum ramazan geçince gündüz nasıl başaracam??

bu akşam iftara davetliyiz..ben kaçıyorum kızlar..ebanacım çok öpt kib, görüşürüz sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…