Arkadaşlar 4 yıllık evliyim bu konuyuda 3 yıl hiç açmadık üstünü kapattık .işte 1 yıldır azosyla şavaşıyoruz ama sanki şimdiden yıkıldık.umutlarımızı tükettik .bu konuda sadece sabrediyoruz.ama güçlü deyiliz bunun çözümü nedir.bu konuda nasıl daha güçlü olabilirim.insanlarla pek muhatap olmuyorum.günaydın iyi akşamlar deyip geçiyorum.çünkü sohbet biraz uzasa canımı yakıyorlar hala birşey yokmu gibisinden sorular soruyorlar.
iyim canım ne olsun sıcaklar ve oruçla başa çıkmaya çalışıyorum:)) modem arızalandı o yüzden giremedim 2 haftadır.meğer ne önmliymiş internet.sıkıntıdan patladım resmen.o kadr özlemişim ki sahurda bile başındayımkaydirigubbakcemile3 eee senden naber?
evt tatalım hep ikiz olacağını düşündüğümden bunu koydum bide benim annemde ikiz doğum yapmış geçende rüyamda gördüm iki tan eikiz bebek bir kız bir erkek sahipsizmiş ben onları emzirdim inşallah gerçek olur
melisela tatlım teşkkür ediyorum belki bu avatar uğur getirir
melisela canım sigarayı bırakmış olmana sevindim.Allah gayretine yardım etsin kolaylık versin.nolsun canım bendende aynı..ramazanı geçiriyorum öyle..Rahim filmi çektirdim, 4 gündür sigarayı bıraktım kaydirigubbakcemile3 bunların dışında hayatımda bir değişiklik yok :)))
Canım seni anlayorum buradaki herkez gibi...toplum bizi anlamayabilir.anlamalarınıda bekleme.bazen bilerek can yakmak içinde yapıyorlar.çoçuk yokmu,artık çaresine bakın,yaşınız geçiyor.bazılarıda çoçuğunu kuçagına alıp severken bunu bulamıyanda var diyorlar.ama bilmiyorlarki yada düşünmüyorlarki bize çoçuk vermiyen Allah onlara vermiş.ama veren Allahsa alanda Allahtır.demiyorlarki Allahım bize verdin şükür,olmıyanlarada ver.Çoçuklarınla nispet yapıyorlar.işte ben o zaman kendime acherkese günaydım .evlatlık konusunu ben iyice kafama koydum evet belkide yenilgiyi kabullendim.eşim pek sıçak bakmıyor ama kimsesiz bir çoçuğu büyütüp okutmak onu iyi bir yerlere getirebilmek bence ailemizede çok şey kazandırır.çoçuktanda çevredende saklamadan almak istiyorum.yurttaki çoçuklar pek biryerlere gelemiyor genellikle kötü bireyler olup çıkıyorlarlar onlardan bir tanesini kurtarabilmek herkese karşı büyük başarıdır bence...
melisela canım sigarayı bırakmış olmana sevindim.Allah gayretine yardım etsin kolaylık versin.
tebrikler melisela alkisalkisalkis bende merak etmiştim acaba başladımı diye afferin kızzz
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi aksamlar kader hosgeldin nasilsin ?
sevgidolu sen nasilsin canim?
sag ol canim iyiyim mesajin icin tesekkurler ozelden mesaj yazdim az once canim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?