Geçmiş olsun canım ,gelen tabağın başına gelsin sana gelmesin.yerimsenibengünaydınnn kızlar...gerçi ben pek ayılamadım sahura kadr oturrdum.sonra yemek hazrlıyım derken tabak elimden lavaboya düştü ve ordan zıplayarak hooooopppp bacağıma.tabi kesildi.acile gittik 4 dikiş attılar.yattığımda 6 olmuştu saat ve erkendende uyandım.bazen düşünüyorum acaba ben mi çok sakarım yoksa yer çekimi mi çok güçlü:))
kırılan tabak olsun ama sana bişey olmasaydı ,birde dertlerimiz bir tabağın kırılıp gitmesi kadar basit olsaydı keşke :1no2:
Geçmiş olsun canım ,gelen tabağın başına gelsin sana gelmesin.yerimseniben
günaydınnn kızlar...gerçi ben pek ayılamadım sahura kadr oturrdum.sonra yemek hazrlıyım derken tabak elimden lavaboya düştü ve ordan zıplayarak hooooopppp bacağıma.tabi kesildi.acile gittik 4 dikiş attılar.yattığımda 6 olmuştu saat ve erkendende uyandım.bazen düşünüyorum acaba ben mi çok sakarım yoksa yer çekimi mi çok güçlü:))
mavimenekşe canım senin adına çok üzüldüm zor bir durum ama hiç belli olmaz nolucağı bir bakmışsın oluvermiş bebişin......Hande seni de tebrik ederim güle güle büyüt bebeğini
ahh keşke canım keşke.ama nerdeeeee.kesiğe dikiş attılar bitti.azonun da böyle çaresi olaydı ne vardı sanki..
günaydınnn kızlar...gerçi ben pek ayılamadım sahura kadr oturrdum.sonra yemek hazrlıyım derken tabak elimden lavaboya düştü ve ordan zıplayarak hooooopppp bacağıma.tabi kesildi.acile gittik 4 dikiş attılar.yattığımda 6 olmuştu saat ve erkendende uyandım.bazen düşünüyorum acaba ben mi çok sakarım yoksa yer çekimi mi çok güçlü:))
Ne güzel anlatmışsın canım.hayatta zor kazanılan şeylerin değeri daha fazla oluyor.birde biz sabırla başkalarına özenerek bekliyoruz.anne olmak çok değerli birşey bizim için dahada değerli.canım birde her doğuran annede gerçek anne olamıyor.önce değer bilmek lazım.evlat değeri bilmeyen öyle insanlar varki.bazen onlar gibi anne olacaksam olmıyayım diyorum.mafoldumbeninşallah canım allahın izniyle onu da aşıcaz ben inanıyorum buradaki herkes bir gün melek anne olucak biler diğer kolaycık anne olan anneleren daha farklı olacağız daha fedakar daha cefkar daha itinalı daha özenli bizler tırnaklarımızla kazıyarak anne olucaz çünkü bizim meleklerimiz dünyadaki en değerli varlıkla bil değeri ölçülemez olucak bizlerde onların koruyucu melekleri melek anneler,
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.günaydınnn kızlar...gerçi ben pek ayılamadım sahura kadr oturrdum.sonra yemek hazrlıyım derken tabak elimden lavaboya düştü ve ordan zıplayarak hooooopppp bacağıma.tabi kesildi.acile gittik 4 dikiş attılar.yattığımda 6 olmuştu saat ve erkendende uyandım.bazen düşünüyorum acaba ben mi çok sakarım yoksa yer çekimi mi çok güçlü:))
evet canım ne mutlu türküm diyene gurur duyuyorum türk olmaktan...Günaydın kızlarrrrrrrrrr...nasılsınız bakalım.hafta sonu giremiyorum.Sehir dışında oluyoruz.Pazartesiyi iple cekiyorum.Bu sabah herkez uyuyormu ne.....30 ağustoz zafer bayramınız kutlu olsun.cumhuriyet kadınlarıturkbayragi Ne gururlu bir gün.turkbayragi
evet canım hep öyle bebek soracaklar diye insanlarn yüzüne bakmadan lafı uzatmadan uzaklaşıyorum yanlarından allahım yardımcımız olsun kimseden ayrı koymasın bizleri aminArkadaşlar 4 yıllık evliyim bu konuyuda 3 yıl hiç açmadık üstünü kapattık .işte 1 yıldır azosyla şavaşıyoruz ama sanki şimdiden yıkıldık.umutlarımızı tükettik .bu konuda sadece sabrediyoruz.ama güçlü deyiliz bunun çözümü nedir.bu konuda nasıl daha güçlü olabilirim.insanlarla pek muhatap olmuyorum.günaydın iyi akşamlar deyip geçiyorum.çünkü sohbet biraz uzasa canımı yakıyorlar hala birşey yokmu gibisinden sorular soruyorlar.
allahım hepimizn yardımcısı olsun canım inşallah hepimizin yüzü güler..Belgincim bugun emre beyi biraz araştırdım acıkcası cok heyecanlandım eşimde biraz bakacakmış galıba kararımız emre bey olacakk.. Ben sizlere dua ediyorum kızlar sizde bana edin..:Saruboceq::Saruboceq:
benimde canım karnımın ağrısı başladı dr gittim kalın bağırsaktan şüpelendi ilaç verdi geçmezse bakalılm dedi...canım teşekkür ediyorum canım gene mide problemi yaşıyorum gene
selam kizlar
gamzesezer geçmis olsun allah korudu daha kötü olabilirdi.
Kizlar beni heyecan sardi cuma'ya az kaldi.
selam kizlar
Hayılısı olsun canım.Allah yardımcınız olsun şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine.:Saruboceq:selam kizlar
günaydınnn kızlar...gerçi ben pek ayılamadım sahura kadr oturrdum.sonra yemek hazrlıyım derken tabak elimden lavaboya düştü ve ordan zıplayarak hooooopppp bacağıma.tabi kesildi.acile gittik 4 dikiş attılar.yattığımda 6 olmuştu saat ve erkendende uyandım.bazen düşünüyorum acaba ben mi çok sakarım yoksa yer çekimi mi çok güçlü:))[/QUOTE
Cnm cok gecmış olsun
Allah daha kotusunden korumuş seni
:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?