canım sen fırsat verme onlara..İnsanlar iyi olduğu kadar kötüdürlerde..o yüzden sen hiç bir zaman zayıflığını göstermeyeceksin insanlara..bak benimde 3 senedir olmuyor, ama insanların karşısında güçlüyüm, ezilmiyorum, bigün olur deyip kapatıyorum..Allah'a sığın..bol dua et, namazını kıl bak gör o zaman kimse seni üzemez..imanın güçlendikçe diğer şeyler çok küçük görünüyor gözüne..mesela önceden ben bir yakınım öldümü çok ağlardım, üzülürdüm ama şimdi öyle değilim..biliyorum ki bigün tekrar yine beraber olacağız..Kızlar inanın Allah'a yöneldikçe insan bazı şeylerin değersizliğini o kadar ii anlıyorki ve Allah sabırınıda veriyor inanın..Ama tam bir teslimiyetle O'nun kaderine razı olmaya çalışalım..
Kızlar iyi geceler nasılsınız bakalım
nolsun canım bendende aynı..ramazanı geçiriyorum öyle..Rahim filmi çektirdim, 4 gündür sigarayı bıraktım kaydirigubbakcemile3 bunların dışında hayatımda bir değişiklik yok :)))
sevgidolu siz semih özkanla görüştünüz mü?iyi geceler kızlar nasılsınız bu aralar fazla takılamyorum
günaydınnn kızlar...gerçi ben pek ayılamadım sahura kadr oturrdum.sonra yemek hazrlıyım derken tabak elimden lavaboya düştü ve ordan zıplayarak hooooopppp bacağıma.tabi kesildi.acile gittik 4 dikiş attılar.yattığımda 6 olmuştu saat ve erkendende uyandım.bazen düşünüyorum acaba ben mi çok sakarım yoksa yer çekimi mi çok güçlü:))
günaydınnn kızlar...gerçi ben pek ayılamadım sahura kadr oturrdum.sonra yemek hazrlıyım derken tabak elimden lavaboya düştü ve ordan zıplayarak hooooopppp bacağıma.tabi kesildi.acile gittik 4 dikiş attılar.yattığımda 6 olmuştu saat ve erkendende uyandım.bazen düşünüyorum acaba ben mi çok sakarım yoksa yer çekimi mi çok güçlü:))
nolsun canım bendende aynı..ramazanı geçiriyorum öyle..Rahim filmi çektirdim, 4 gündür sigarayı bıraktım kaydirigubbakcemile3 bunların dışında hayatımda bir değişiklik yok :)))
sağol ceylinsu...belkide ben buraya göre değilim.ayda yaşamalıyımkaydirigubbakcemile3
menekşe yarın okul başlıyo hazr mısın? ben çk alışmıştım walla tatile...bide okul değiştirdim yeni ortamm lcak.seke seke giderim artık:)))
daha da gelir yeniler.atama ertelenmiş gerçi ama okul açılana kadr yaparlr heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?