Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

melisa ve diğer cevap yazan tüm arkadaşlar teşekkürler ve bol sabırlar diliyorum.çok haklısınız ben susmayı seçtim toplumda çok konuşmuyorum.zaten bu dert insanı ya çok geveze yada çok suskun yapıyor.sizleri takip ediyorum ama çalıştığım için pek fırsat bulup yazamıyorum ama sizin bu hayat dolu haliniz bizlere destek veriyor inşanlah hep böyle güçlü ve neşeli olursunuz.yakınımda birisi şöyle demişti.halıya sopayla vuran insanın amacı halıyı dövmek değildir,amacı halının tozunu almaktır.rabbim sizin canınızı yakarak sizlerin tozunu alıyor.amacı sizleri temizlemek belki çektiklerimiz ceza belkide ödüldür artık zaman gösterecek.ama ben anne olamayaçagım içimde öyle bir his var.sağlık olsun.rabbim sabrımızı arttırsın...

nolsun canım bendende aynı..ramazanı geçiriyorum öyle..Rahim filmi çektirdim, 4 gündür sigarayı bıraktım kaydirigubbakcemile3 bunların dışında hayatımda bir değişiklik yok :)))

daha ne olsun ...sigarayı bırakmak önmli bişey..aferin sana azmin ve sabrın için.böyle gider inşallah.yürü bee kim tutr seni:))))

günaydınnn kızlar...gerçi ben pek ayılamadım sahura kadr oturrdum.sonra yemek hazrlıyım derken tabak elimden lavaboya düştü ve ordan zıplayarak hooooopppp bacağıma.tabi kesildi.acile gittik 4 dikiş attılar.yattığımda 6 olmuştu saat ve erkendende uyandım.bazen düşünüyorum acaba ben mi çok sakarım yoksa yer çekimi mi çok güçlü:))

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin ben ce yerçekimi güçlü yoksa hepimiz uçardık ve senin bacağın kesilmezdiopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım

menekşe yarın okul başlıyo hazr mısın? ben çk alışmıştım walla tatile...bide okul değiştirdim yeni ortamm lcak.seke seke giderim artık:)))

menekşe yarın okul başlıyo hazr mısın? ben çk alışmıştım walla tatile...bide okul değiştirdim yeni ortamm lcak.seke seke giderim artık:)))

hazırım eğer sabah uyanabilirsem kaydirigubbakcemile2 bizimde müdür değişti yeni arkadaşlar gelmiş göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…