Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaslar
Hepinize hayirli cümalar diliyorum dualarimiz kabul olur insallah.
Bu mübarek günde ben bu aksam ilk ignemi vurucam basliyorum tedaviye allahim sonunu getirir.
Dualarinizi eksik etmeyin ihtiyacim var kizlar.

allah yardımcın olsun canım..

gamzecim canım, bende prolaktin hormonunu ilk defa tahlilde gördüm.bizim daha önceki tahlillerimizde bu yoktu. sonuçta böyle olunca.artık her şeye pimpiriklenir olduk.telaş ettim.öyleyse önemli değil.sizin FSH kaçtı.yükseltmek için ne kullandınız.

ama sanırım hepiniz okumaya daldınız. kimse sohbet etmiyor. neyse şekerler ben çıkıyorum. başka zaman görüşürüz artık.

demmi sizede şimdiden hayırlı olsun mutlu haberler verirsiniz allah gönlünüze göre versin :ecrin_bebek: bebişleri
Amin nissancım cümlemizin. Dua et bizim için
inşallah canım. Ben süleyman beyle iki kere görüştüm. daha başka bi çok doktora muayene oldum rahim filmleri her türlü tahliller herşeyi yaptırdım. durumum üreme için mükemmel çok şükür. O yüzden benim doktorumun kim olacağı çok önemli değil sonuçta rutin işlemler iğneler toplama ve transfer. tek dikkat edilecek konu benim açımdan dozun iyi ayarlanması çünkü polikistik bir bünyem var Allah korusun aşırı yumurta gelişimi olabiliyormuş. iyi ayarlanınca bu durum aslında tam tüp tedavisine göre istense oluşturulamayacak harika şartlar meydana getiriyormuş yani polikistik bünye ölçülü dozlarda çok sayıda kaliteli yumurta yapabiliyor. Önemli olan eşimden sperm bulunması ve sonrasındaki tekniklerin iyi uygulanabilmesi. Tuzlu da olsa kendimizi zorlayıp en etkili ve iyi imkanlar neredeyse orada yaptıralım diyoruz sonuçta en fazla 2 şansımız var en iyi değerlendirilebilecek merkezi seçmeliyiz.
zcu biraz fsh total test. dengesizliği göze çarpıyor eşinin sonucunda en ideali ikisininde 5-6 civarında olması fsh yüksek, testosteron düşük olması sperm üretiminde zorlanıldığı izlenimi uyandırdı bende inşallah ilaç ve vitaminler şifa olur canım

Belgin metabolomiks embriyoların atıklarına bakılarak hangisinin en sağlıklısı olduğunu seçebilmeye yardım eden bir yöntem.

slm kızlar baya kaynatmışsınız ben gündüzleri iş yerinden bakamıyorum bu arrada tedaviye başlayan baya arkadaş var allaghım inşallah herkesin eşinde bebek olcak kadara sağlıklı spermler çıkar bende yarın kadın doğumcutya gidiyorum bu ay rahmimde ve kasıklarımda hep sancı vardı muayemne olcam bide tüp bebek öncesi hormon testlerşini sorayım ona göre yaptırırım

Merhaba arkadaslar
Hepinize hayirli cümalar diliyorum dualarimiz kabul olur insallah.
Bu mübarek günde ben bu aksam ilk ignemi vurucam basliyorum tedaviye allahim sonunu getirir.
Dualarinizi eksik etmeyin ihtiyacim var kizlar.

hayırlı olsun inşallah başarılı olur bebişine kavuşursun

canım FSH bikaç aydır 6-8 arasında değişiyodu.aslında normaldi ama eşimde üretim yok o yüzden yükselterek üretimi başlatmaya çalışıyo kaan bey.şimdi 14 oldu.iyi dedi.menagon iğne kullanıyo 1 aydır.

kız belgin al sana yaptığım kömbe pastalardan ikram edeyim dün misafirlere ikram ederken aklıma sen geldin resmini çekemde belgine gösterem dedim ama şişme haaa çok canım isterse ver adresini postalayayım sana şeker.........

ben direk daldım konuma kusura bakmayın iyi geceler kızlar

harzemmmmmmmm...bunlar çok güzel görünüyo.belgini bilmem ama ben şişebilirim:)) bu nasıl bişey ya ben ilk defa gördüm ve duydum.nasıl yapılıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…