Merhaba arkadaslar
Hepinize hayirli cümalar diliyorum dualarimiz kabul olur insallah.
Bu mübarek günde ben bu aksam ilk ignemi vurucam basliyorum tedaviye allahim sonunu getirir.
Dualarinizi eksik etmeyin ihtiyacim var kizlar.
gamzecim canım, bende prolaktin hormonunu ilk defa tahlilde gördüm.bizim daha önceki tahlillerimizde bu yoktu. sonuçta böyle olunca.artık her şeye pimpiriklenir olduk.telaş ettim.öyleyse önemli değil.sizin FSH kaçtı.yükseltmek için ne kullandınız.inşallah kadercim.bizde tam tersi FSH yi yükseltmeye çalıştı.baştan demişti zaten amacımız FSH yi yükseltip tekrar m tese yapmak diye.7 - 8 civarındayken şimdi 14 e yükseldi.kaan beyin istediği buydu zaten...inşallah hepimiz için hayırlı gelişmeler olur yaa..
ama sanırım hepiniz okumaya daldınız. kimse sohbet etmiyor. neyse şekerler ben çıkıyorum. başka zaman görüşürüz artık.
Amin nissancım cümlemizin. Dua et bizim içindemmi sizede şimdiden hayırlı olsun mutlu haberler verirsiniz allah gönlünüze göre versin :ecrin_bebek: bebişleri
inşallah canım. Ben süleyman beyle iki kere görüştüm. daha başka bi çok doktora muayene oldum rahim filmleri her türlü tahliller herşeyi yaptırdım. durumum üreme için mükemmel çok şükür. O yüzden benim doktorumun kim olacağı çok önemli değil sonuçta rutin işlemler iğneler toplama ve transfer. tek dikkat edilecek konu benim açımdan dozun iyi ayarlanması çünkü polikistik bir bünyem var Allah korusun aşırı yumurta gelişimi olabiliyormuş. iyi ayarlanınca bu durum aslında tam tüp tedavisine göre istense oluşturulamayacak harika şartlar meydana getiriyormuş yani polikistik bünye ölçülü dozlarda çok sayıda kaliteli yumurta yapabiliyor. Önemli olan eşimden sperm bulunması ve sonrasındaki tekniklerin iyi uygulanabilmesi. Tuzlu da olsa kendimizi zorlayıp en etkili ve iyi imkanlar neredeyse orada yaptıralım diyoruz sonuçta en fazla 2 şansımız var en iyi değerlendirilebilecek merkezi seçmeliyiz.arkadaşım yarın için emre bey randvularını kapatmış haberin olsun 9-10 arası bi ameliyatı varmış sonra çıkacakmış bende bugün öğrendim....aynı doktorlar her iki yerdede zaten ama umutta bi çok şey daha uygun galiba bahçeci biraz tuzlu ama hayırlısı neyse o olsun...sen kadın doğumcuyla daha hiç görüşmedinmi 10 gün var diyosun sonuçta önceden bi kez bakmaları gerekiyo...doktor seçtinmi benim sabah süleyman beyle de randevum var ilk kez görüşücez emre beyide aradan görmeye çalışıcaz bakalım inşallah güzel haberlerle döneriz....
zcu biraz fsh total test. dengesizliği göze çarpıyor eşinin sonucunda en ideali ikisininde 5-6 civarında olması fsh yüksek, testosteron düşük olması sperm üretiminde zorlanıldığı izlenimi uyandırdı bende inşallah ilaç ve vitaminler şifa olur canımArkadaşlar eşim homon testi yaptırdı.FSH-16.03-LH -6.4-Prolaktin 21.69 Ser.tes.6.85-total tes.2.19 çıktı. Prolaktin yüksek çıktı.sperm oluşumuna engelmidir acaba.bileniniz varmı.testi ilaçları kullanmadan önce yaptırdık.bilmiyorumkismile
Merhaba arkadaslar
Hepinize hayirli cümalar diliyorum dualarimiz kabul olur insallah.
Bu mübarek günde ben bu aksam ilk ignemi vurucam basliyorum tedaviye allahim sonunu getirir.
Dualarinizi eksik etmeyin ihtiyacim var kizlar.
Belgin metabolomiks embriyoların atıklarına bakılarak hangisinin en sağlıklısı olduğunu seçebilmeye yardım eden bir yöntem.
gamzecim canım, bende prolaktin hormonunu ilk defa tahlilde gördüm.bizim daha önceki tahlillerimizde bu yoktu. sonuçta böyle olunca.artık her şeye pimpiriklenir olduk.telaş ettim.öyleyse önemli değil.sizin FSH kaçtı.yükseltmek için ne kullandınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?