Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok geçmiş olsun arkadaşım umarım yakın zamanda düzelirsin

gunaydin canim seninde cuman mubarek olsun.. canim ne guzel sigarayi birakmissin keske bizde birakabilsek ben fazla icmiyorum ama esim cok iciyo darisi bizlere insallah

valla canım benim eşim 98 den bu yana bende 2002 den beri içiyordum..ve ikimiz hergün 1 paket alıyorduk mutlaka..hergün 1 paket gidiyordu..ama çok şükür 1 haftadır ne eşim ne de ben içiyorum..artık aklıma bile gelmiyor sanki..inş hiç başlamam..biraz gergin oluyorum ama oda geçer inş..Ama bir anda bıraktık yani..ben asla bırakacağımı düşünmezdim bir gün..Ama çok şükür, inş bu herşeyimize yansır da :ecrin_bebek: rabbim bize bir mükafat verir :))

inşallah üretim başlamıştır arkadaşım hormon düzeyleri de yükseldiğine göre mutlu haberler alırsınız bizide sevindirirsiniz

inşallah canım Allah yardımcınız olsun.sizin azo sebebi neydi,hormonlarmı düşüktü.olumunekankayizsmile

herşeyin hayırlısı arkadaşım stres yapma pozitf ol allah gönlünüzü ferah tutsun bi bebekle ödüllendirsin sizi

demmi sizede şimdiden hayırlı olsun mutlu haberler verirsiniz allah gönlünüze göre versin :ecrin_bebek: bebişleri

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersiniz kızlarrrrrrrrrrrrrr
sen nasılsın canım.
amin inşallahhhh

ne güzel canım eskidenbende içiyordum ama evlendiğimden beri içmiyorum arada kaçamak yapıyorum ayda yılda bir ama eşim zaten içmiyor sabahları kalkınca insanın boğazı temiz oluyor bu güzel bişey..

Hayırlı cumalar arkadaşlar.:Saruboceq: bu aralar Dr. gidenler tedaviye başlıyanlar çok ,Allah yar ve yardımcınız olsun.:Saruboceq:Kucaklarınızı boş çevirmesin.:Saruboceq:Arkadaşlar bol bol dua edelim:Saruboceq:.En çok dua cuma günü kabul olurmuş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sagol canım amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

sag ol canim.... rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul ederde kollarimizi bos koymaz insallah

hayırlı cumalar kızlar okuldan geldim saat ikide seçimde görevli olduğum için toplantıya gideceğim bir bakıp çıkayım dedim

hayırlı cumalar kızlar bu mubarek gunde rabbım tedavıye baslayacak olanlara olumsuz sonuc alanlara ve ısteyen herkese cıfter cıfter bebekler nasıp etsın ınsaalah

bu mübarek günün hürmetine allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah

inşallah üretim başlar ve sperm çıkışı olur ve senin hamile haberlerini alırız

arkadaşım yarın için emre bey randvularını kapatmış haberin olsun 9-10 arası bi ameliyatı varmış sonra çıkacakmış bende bugün öğrendim....aynı doktorlar her iki yerdede zaten ama umutta bi çok şey daha uygun galiba bahçeci biraz tuzlu ama hayırlısı neyse o olsun...sen kadın doğumcuyla daha hiç görüşmedinmi 10 gün var diyosun sonuçta önceden bi kez bakmaları gerekiyo...doktor seçtinmi benim sabah süleyman beyle de randevum var ilk kez görüşücez emre beyide aradan görmeye çalışıcaz bakalım inşallah güzel haberlerle döneriz....

Allah işlerinizi rast getirsin canım.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…