ya canım benim işler yine karıştı. Abim boşanıyor ve bizim yanımıza taşınacak işlerimiz durumlarımız çok karışık yani ramazandan vallahi doğru dürüst bişey anlamadım, taşınma işimiz var maddi manevi biraz zorlanacağımız bir zaman olacak. Belki de kışa kalacak bizim ki hayırlısı olsun bakalım kısmet diyorum ben de. Allah ne zaman hayırlı ve nasip edecekse o zaman kısmet olsun....
kızlar selam nasılsınız??? ben çok şükür iyim, inş herkeste iyidir..bieşy sorcam size..UMUT ve BAHÇECİ kliniği aynı yerlermi?? değilse hangisi daha iyi?? emre bey sanırım 2 yerde de bulunuyor dimi??
günaydın arkadaşlar.geçmiş kadir geceniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun.:saruboceq:inşallah bizim içinde dua etmişsinizdir.:saruboceq::adakcım en az sizin kadar bende heyecanlanıyorum.allah yardımcınız olsun,kucağınızı boş çevirmesin.:ecrin_bebek:arkadaşlar umutta sgk.dan faydalanma şansımız yokmu.:uhm:
bildiğim kadarıyla bahçeci- fulyada umut-koşuyolunda ekipler aynı, iki yerde de çalışıyorlar ama maliyet olarak bahçeci biraz daha fazla umarım yardımcı olabilmişimdir
Demmi.....sanırım karşılaşamıcaz...allah kararınızı doğru kılsın bizde umutta karar verdik inşallah bizimkide doğru bir karar olmuştur...bak bende umutlandım şimdi o çiftten dolayı....bizede cumartesi doktor bişi anlattı emre bey ameliyatta tek 1 sperm bulmuş oda döllenmiş ve tutmuş ve o çocuk şu an 3.5 yaşındaymış rabbim ol derse oluyor işte.....bu arda bahçecide ücretler nasıl bize 6500 çıkarttılar...
umudunu kaybetme ekledım senı de arkadasım ama azo nedenını bılmıyordum umarım bılgılerın dogrudur
iyi akaşamlar kızlar bir kaç gündür giremedim nasılsınız sabah girmeye çalıştım fakat sorun vardı giremedim ,kızlar bugün saçımı sıyaha boyadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?