Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım üzüntüler paylaştıkça azalır. mutlulukta paylaştıkça çoğalır. en azından içini dökecek birileri olur. elbetteki onlarda üzülecekler ama el elden üstündür derler ya belki faydaları bile olacak

kizlar size iyi geceler ban cikiyorum
basima agri girdi düsün düsün dert sahibi olacaz yakinda
allahim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin

öylede canim iste cok zor bir durum

allah yardımcın olsun canım. paylaşmak istemiyorsan paylaşma tabiki. doğru zamanı sen daha iyi bilirsin

günaydın bacılar
Rabbim birdaha bu acıyı yaşatmasın ilk mteseden çıkınca bulunmadıgı belliydi amaeliyattan çıkmış ameliyathanenin önünde bekliyorum kapı açıldı bulundumu dedi yok dedim o an başladı başını sedyenin demirlerine vurmaya hemşireler zor tutuyor başını ikincisindede çıkmadı gene agladı emre beyde gelip konuştu ama ne zor bir acı 2 kere yaşamak Rabbim sana yaşatmasın inşallah çıkar
cicek bacım benimde annem biliyor ama daha kimseye söylemek istemiyorum birde onlara laf anlat sonra nezaman biraraya gelinse sorcaklar zaten kimseyle görüşmüyorum birde yakın akrabayı hiç çekemem ama annen kimseye söylicekse onunla paylaş anneler daha başka oluyor gerci canım nekadar yansada ağlaya ağlaya annemi arayamam üzülmesini istemem ben bir ağlasam annem bin ağlar oyüzden de hep burda ağladım içimi buraya döktüm inan bazen ne benim annem nede eşimin annesi anlıyor sadece burdakiler anlıyor ama içine atma en azından buraya yaz

EMMİcim canım başın sağolsun mekanı cennet olsun rabbim kalanlarınıza sağlık sıhhat versi

BELGİNcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine az kaldı tedavinizede sen artık bir anne aday adayısın :Saruboceq:

canım inşl bu sefer herşey yolunda giderde sperm bulunur hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşl

Slm kızlar...ya herkesi burda görmek ne güzel bu topik benim yanlızlığımı alıyor yoksa insan bu dertle sadece kendinin uğraştığını görünce deliriyor ama böyle insanı anlayan birilerinin varlığını bilmek güç veriyor....neyse içlendim ben yine...

Demmi...arkadaşım başın sağolsun öncelikle...insan yakınında birini kaybedince herşey ne kadar anlamsız ve boş geliyor değilmi bi süre yani uğraştığımız şeyler falan....annneannemi kaybedince olmuştu...allah sabır versin....az kaldı biliyorum inşallah ilk denemede alnının akıyla çıkarsın şu işin işinden ...bizdemi bahçeciye gitsek diye düşünmüyor değilim ama bizim 1-2 sperm çıktıya o da umutta donduruldu sonuçta napim acaba ikilemde kaldım gerçi emre bey o 1-2 spermin bişeye yaramıcağını düşünüyor ama...kafam karışık vakit daraldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…