Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kendine iyi bakman gerek biliyorsun dimi hamilelikte yüksek risk de oluşturur bir an önce kendini toparlaman gerek fazla düşünmemeye çalış arkadaşım tekrar geçmiş olsun

Nisan sende nasıl gelişme varmı arkadaşım eşinin rahatsızllığı ne?

bi gelişme yok canım,azosperm eşimde canlı sperm üretimi yok dendi ilk başta ikinci testte az dendi bilmiyorum yani üçüncüyü yaptırmaya yanaşmıyor zaten geçen gün bunun için tartıştık ard arda yaptırsam ne çıkar ki biraz zaman geçsin diyor ne yapsam bilmiyorum akşam tet sonuçlarını yazıcam bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim

buarada herkese günaydın bugun benim için her nekedar güzel geçmeyecekse de sizin gününüz güzel geçsin

leylak....arkadaşım kalp rahatsızlığın varmış üzüldüm...doktora git tedavini gör asla ihmale gelmez çocuk falan düşünmeden önce bunu hallet sonra bakarsın sen sağlıksız olduktan sonra çocuğu napacaksın nasıl bakacaksın ....önce sen sonra herşey....biz anlamadan çok yıpratıyoruz kendimizi kime ne oluyo olan bize oluyo...rabbim ne yazmışsa o hepimiz üzülüyoruz ama bir yere kadar...biz allahtan yeni bir can istiyoruz ama allahın bize verdiğine ne kadar iyi bakıyoruz??aman arkadaşım dikkat et çok zayıfmışsın allah korusun allah şifa versin.......

MAVİMENEKŞE ve KADER_NL çok teşekkürler, eşimi aradım, daha gitmemiş hastaneye..off yaa çatlıcam, hemde korkuyorum inş sonuç kötü olmaz..

arkadaşım neden benim için kötü bir gün dedin...hastamısın? geçmiş olsun...

hasta değliim arkadaşım içimde sıkıntı var ne zaman bole olsam kötü haberler alıyorum yemek yiyemiyorum birkaç gündür birde iş yerinde yoğunluk var stres negatif enerji üst üste yani sağol yinede. sen nasılsın ?

Günaydin arkadaslar.
Insallah gamze ve melisela'dan güzel haberler aliriz allah yardimciniz olsun.

Asi geçmis olsun insallah birdahaki transfer gerçeklesir.
Fakat neden olmadi anlayamadim. Dondurulmus embriyoda sorun mu vardi ?

Gamzecim ,Meliselacım inşallah iyi haberlerinizi alırız .dualarımız sizinle.:Saruboceq:Asicim geçmiş olsun canım çok üzüldüm.olumunekankayizsmileNissancım niye kötü bir gün geçireceksinki.Allah ummadığımız yerlerden kapılar açar her umutsuz oluşumuzda sadece ona sığınman yeterli.lmaz:Leylakcım geçmiş olsun canım kendine dikkat et.önce bize bedenimiz emanet sonra evlatlarımız.çünkü biz sağlıklı olursak onlarda oluryasakkelime.bizi bu azo çok yıprattı ama yenicez onu inanıyorum biz birbirimize destek olduğumuz sürece herşeyin üstesinden geliriz evvel Allah.:Saruboceq:

ben iyiyim arkadaşım işte tedavi gününün gelmesini bekliyorum 5 ekim....insan bazen öyle oluyor gördüğümüz bir rüya bile bütün günü kötü geçirmemize sebep oluyor hele de bizim gibi hassas günler geçiren insanlar için .....dua oku geçer arkadaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…