- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
umarım sonuçların temiz ve güzel çıkar da havalara uçarsın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...inanamıyorum eşimle konuştum, sperm sayısı 26 milyon dedi..diğer özelliklerini raporu görmediğim için tam bilmiyorum..ama canlı sperm sayısı 300000 miş..kızlar şoktayım..rabbime şükürler olsun..görünümde anormal yazıyormuş...devlette yapıldı yine, tam ayrıntılı vermemişler..ama akşam mutalaka hepsini yazacağım, yorumlarsınız..bana dua eden tüm kardeşlerime teşekkürler, rabbim inş hepimize nasip eder..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...inanamıyorum eşimle konuştum, sperm sayısı 26 milyon dedi..diğer özelliklerini raporu görmediğim için tam bilmiyorum..ama canlı sperm sayısı 300000 miş..kızlar şoktayım..rabbime şükürler olsun..görünümde anormal yazıyormuş...devlette yapıldı yine, tam ayrıntılı vermemişler..ama akşam mutalaka hepsini yazacağım, yorumlarsınız..bana dua eden tüm kardeşlerime teşekkürler, rabbim inş hepimize nasip eder..
leylak....arkadaşım kalp rahatsızlığın varmış üzüldüm...doktora git tedavini gör asla ihmale gelmez çocuk falan düşünmeden önce bunu hallet sonra bakarsın sen sağlıksız olduktan sonra çocuğu napacaksın nasıl bakacaksın ....önce sen sonra herşey....biz anlamadan çok yıpratıyoruz kendimizi kime ne oluyo olan bize oluyo...rabbim ne yazmışsa o hepimiz üzülüyoruz ama bir yere kadar...biz allahtan yeni bir can istiyoruz ama allahın bize verdiğine ne kadar iyi bakıyoruz??aman arkadaşım dikkat et çok zayıfmışsın allah korusun allah şifa versin.......
işte bu çok güzel bi haber hadi bakalım bebek haberlerinizi de böyle alırız inşallah. allah hepimizin dualarını kabul etsin
amiiin
melisella canım.keçi boynuzu kürü haricinde.ilaç,vitamin vs.ne kulandınız.kaç aydan beri kullanıyorsunuz.inşallah gamzedende güzel haberler bekliyoruz.ALLAH yardımcısı olsun.:Saruboceq:blueavcı, kader canlarım benim çok teşekkürler..Rabbim hepimize nasip eder inş..canım bende anlamadım görünüm neden anormal yazıyor..ben daha kağıdı görmedim, akşam detaylı yazacağım inş..ama çok sevindim, Rabbime şükürler olsun..keçiboynuzu zaten ben yapıyorum canım temmuzdan beri..bu bizim 3. testimizdi..ilki sıfırdı, ikinci yüz bin buda üçüncü..artık canlılığa bakacaz..bakalım kaan hoca bu sefer ne önerecek..ya kızlar şimdi biz kurtulduk mu sizce azodan? yoksa gene sıfır çekermiyiz? çünkü biz tüp bebeği gelecek yaza erteledik, eşimin iş farklı il olduğundan..Ay çok korkuyorum yaa..Bana akıl verin lütfen sizce ne yapalım??
zcu ve leylakcım çok teşekkürler canım yaa..inş rabbim güzel haberler vermeyi hepimize nasip etsin..inş şu canlılık olayınıda çözerizde..ya tam anlamadım aslında telefondan, eve biran önce gidip, kağıdı görmek istiyorum...çok heyecanlıyım yaa..inş azalmaz ve canlılık da artar..canlılığı arttırmak için ne yapabiliriz bilgisi olan var mı???yardım ederseniz sevinirim kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?