Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umarım sonuçların temiz ve güzel çıkar da havalara uçarsın

ayy nissancım teşekkürler ama eşimi arıyorum 2dir açmıyor, acaba kötümü yine sonuç? içim içimi yiyecek yaa..Allah'ım sen utandırma rabbim..offfffffff patlayacam yaa..

NİSSAN canım sıkma canını..İnş kötü bişi olmaz, havalardandır..benimde üstümde bi gerginlik var, hatta odamda bi arkadaşla tartıştım sabah..

günaydın kızlar.. biz azo ve sizlerle 2 ay önce tanışmıştık.. ve nihayet eşim doktara gitti. 2. ci sperm testi yıkamalı sanırım, onda da sıfır çıktı.. muayenede de testislerin hafif küçük demiş doktor.. bu çok mu kötü birşey bilginiz var mı? geçmişi okurken hangi arkadaş ta bilmiyorum ama mikro t. bile yapmaya gerek görülmedi gibi şeyler yazıyordu biraz korktum ama hayırlısı. kan tahlili ve kromozon testini henüz almadık inş. onlarda çok kötü değildir.

kızlar hormon testinin sonucunu şimdi öğrendim doktora 2 hafta sonra göstereceğiz değerler nasıl yorumlarmısınız..
FSH : 10.36
LH: 6.7
TOTAL TESTESTERON : 263.4

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...inanamıyorum eşimle konuştum, sperm sayısı 26 milyon dedi..diğer özelliklerini raporu görmediğim için tam bilmiyorum..ama canlı sperm sayısı 300000 miş..kızlar şoktayım..rabbime şükürler olsun..görünümde anormal yazıyormuş...devlette yapıldı yine, tam ayrıntılı vermemişler..ama akşam mutalaka hepsini yazacağım, yorumlarsınız..bana dua eden tüm kardeşlerime teşekkürler, rabbim inş hepimize nasip eder..

canım gözün aydın çok sevindim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Gamze hadi sende sevindir dualarım seninle

çok sevindim canım gözün aydın.inşallah bebiş haberlerinizide böyle alırız.:teytey:

ADAK haklısın arkadaşım ama elimde değil kendimi çok yıprattım toparlanmam lazım bakalım tedaviye başladım .Hayırlısı artık Allahım bizlerede bebekler versin senin ameliyatını da bekliyorum işallah bu sefer yüzün güler iii düşün iii olsun....bayanssulusmile

Asi canım çok üzüldüm çok çabalamıştın ama vakti gelmemiş demeki daha geçmiş olsun....Zcu canı teşekküe derim ii dileklerin için ...

işte bu çok güzel bi haber hadi bakalım bebek haberlerinizi de böyle alırız inşallah. allah hepimizin dualarını kabul etsin
amiiin

ZCU ve LEYLAKCIM çok teşekkürler canım yaa..İnş rabbim güzel haberler vermeyi hepimize nasip etsin..inş şu canlılık olayınıda çözerizde..ya tam anlamadım aslında telefondan, eve biran önce gidip, kağıdı görmek istiyorum...Çok heyecanlıyım yaa..İnş azalmaz ve canlılık da artar..Canlılığı arttırmak için ne yapabiliriz bilgisi olan var mı???Yardım ederseniz sevinirim kızlar..

işte bu çok güzel bi haber hadi bakalım bebek haberlerinizi de böyle alırız inşallah. allah hepimizin dualarını kabul etsin
amiiin

ayyy canımcım çok teşekkürler, çok heyecanlıyım yaa..kötü çıkmasından çok korkuyordum..Rabbime şükürler olsun, canlılık az ama bunada şükür..Akşam kaan hocaya ve buraya detayları yazarım, hormon sonuçlarını falanda..kızlar inş bebişte olur..

arkadaşım çok sevindim hadi gözünüz aydın şükürki azo bir fire daha verdi bizler galip gelececeğiz bu illetten canım ama görünümde anormal yazıyomuş demişsinya orasını anlamadım

gamzecim hadi akşam bir güzel haberde senden inşl canım

canim gozun aydin cok sevindim tez zamanda bebeginede kavusursun insallah

meliselacım ben dün akşam eşime tekrardan keçiboynuzu kürüne başladım keçiboynuzu spermlere hareket katıyomuş ve hareketli olan spermleri dahada hızlı hale getiriyomuş öyle yazıyor zaten spermin çok olması değil hızı önemli eşine içirebilirsen sende başla arkadaşım

blueavcı, kader canlarım benim çok teşekkürler..Rabbim hepimize nasip eder inş..canım bende anlamadım görünüm neden anormal yazıyor..ben daha kağıdı görmedim, akşam detaylı yazacağım inş..ama çok sevindim, Rabbime şükürler olsun..keçiboynuzu zaten ben yapıyorum canım temmuzdan beri..bu bizim 3. testimizdi..ilki sıfırdı, ikinci yüz bin buda üçüncü..artık canlılığa bakacaz..bakalım kaan hoca bu sefer ne önerecek..ya kızlar şimdi biz kurtulduk mu sizce azodan? yoksa gene sıfır çekermiyiz? çünkü biz tüp bebeği gelecek yaza erteledik, eşimin iş farklı il olduğundan..Ay çok korkuyorum yaa..Bana akıl verin lütfen sizce ne yapalım??

melisela çok sevindim maşallah Rabbim sayılarını hareklerini arttıtsın
gamzeyi merak ettim ama hala haber yok 9.30 da değilmiydi ameliyat saati bu saate kadar bitmiş olması lazımdı belkide haber vericek fırsatı olmadı geceye kadar haber vermezsen çıkmamıştır yazmıştı inşallah çıkmıştır inşallah

melisella canım.keçi boynuzu kürü haricinde.ilaç,vitamin vs.ne kulandınız.kaç aydan beri kullanıyorsunuz.inşallah gamzedende güzel haberler bekliyoruz.ALLAH yardımcısı olsun.:Saruboceq:

arkadaşım içime bugün topikte bişi olacağı doğmuştu tebrik ederim azo illetini yendiniz....allah yardımcınız olsun gerisi sizin için çok daha kolay....ben canlılık için ne yapılır bilemiyorum sperm çıkmadığı için ilgilenmedim benim kocadan herşeyi yemiyor çokta araştırmadım ama yinede havuç suyunu taze sıklmış her sabah aç karnına tavsiye ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…