Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayy canım benim teşekkür ederim..rabbime şükürler olsun ama yinede korku var içimde..ya tekrar sıfırlanırsa falan diye..araştırcam akşam artık herşeyi..çok teşekkürler tekrar..

Merhaba kizlar

Melisacigim gözün aydin kurtuldun bu azo illetinden darisi bize olur insallah

Gamzecigim sira sende güzel haberler ver bize

mrb kızlar okuldan gelır gelmez pc yı actım massallah MELISELA cım tebrık ederım, rabbım devamın da gstrsn ,canım arkadasım masallah.GAMZE CIM HAYDI GUZEL HABERLERLE gelırısın ınsalah.ASI canım demmekkı zamanı degılmıs arkadasım ,ne olur uzulme dıyecegım ama bos, yersız... senınle sanırım yaz tatılındede bırlıkte basladık sen once tabııkı tedavıye...canım sen dondurulmus tedavısı mı gryrdn yanı ıgne mı tablet mı kullanyrdn canım.

Hımm anladım adakçım yanlış tahmin etmişim.
Anlıyorum. İnşallah hepimize verir. Ben tedavi başarısızlığı riskiyle fazla ilacın riski arasında bir denge kurmaya uğraşıyorum sadece veren Allah'ım zayıf şartlarda da verir ama kendi sağlığımdan bu arada olurum diye korkuyorum.
Haklısın asicim ben sadece çok yumurta oluşturayım derken öbür taraftan yoğun bakım gerektirebilecek OHSS denen rahatsızlıktan korkuyorum.

nissan eşini ikna et sizde dondurabileceğiniz bir yerde yeniden yaptırın. azonun pençesinden bir arkadaşımızın daha kurtulmasını öyle çok isterim ki

Arkadaşlar gamzeyi çok merak ediyorum.inşallah onunda melisela gibi güzel haberlerini alırız.Allah birimizi daha kurtarır.

Gamzeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesın haydııııııııııııııııııııııııııııı kız catlıcam ne olur guzel haber ver

çok sevindim melisa adına allahım hepimize aynı mutluluğu nasip etsin.sakıncası yoksa çok merak ettim nasıl bu mutlu sonuca ulaştı ameliyat falan mı oldu eşi

KAN SONUÇLARI

prolaktin 12.72

Serbest testosteron 3.81

FSH 3.82

LH 3.87

SPERM ANALİZ SONUÇLARI

Miktar 4 ml

Görünüm normal

kıvamı Anormal

sıvılaşma süresi normal

WBC konsantrasyonu normal L M/ml <1

toplam sperm sayısı 26.6 M

Canlı sperm sayısı 0.3 M

yorumlarsanız sevinirim kızlar..
kızlar kağıtta yazanların hepsini yazdım..Bana destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler.. DEMMİ, JKLM canlarım çok saolun..DEMMİ'cim malesef dondurtmadık canım..Eşim saolsun gitmedi il dışında diye, bundan sonra ne olacak bilmiyorum..Canlı spermi arttırmaya çalışcaz..kaan hocaya da yazdım.Bakalım o ne diyecek..Ama inş azalmaz yaa..sonra pişman olmak istemem..Eşim sinir ediyor bazen beni..diğer testte dondurtucakmış..bende sen bilirsin dedim..Hakkımızda hayırlısı olsun..

MELISELA cım canım sabahtan berı senın gecmıs mesajlarını okuyorum ama azo nedenınızı gormeedım canım neydı?

Gamzemmmmm nerdesin güzel haberle gel arkadasim :Saruboceq::Saruboceq:

kizlar ne kadar kalabalik burasi herkes gamzenin güzel haber varmesini bekliyor
gel artik gamzeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…