Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tekrar yaz mail öğren

eryasu ıyı geceler canım. ben de cektrmıstım rahım fılmını .rabbım yardımcın olsun.UMUTOLSUN sende yoktun epeydr canım umarım ıyısındr

canım öle düşünme valla Allah ol dedikten sonra taşın üstünde bile oluyor..İnş en kısa zaman mtese olur, sperm bulunur ve bebişin olur..sakın karamsar olma..İnsanoğlu ne zaman ne olacağı canım valla belli olmuyor..Bak 2 ay önce bizim sıfırdı, azosperm ne demek bilmiyorduk, ama şimdi çok şükür o sayıyı bulduk..hatta ben eşime diyorum eminsin demi bu sana ait mi diye..hatta gidip eşim sormuş, bi yanlışlık falan yok dimi diye..Herşeyi veren rabbim, elbet bigün bizede bebişlerimizi verecek..ben hep olumlu düşünmeye çalıştım kızlar, ve hep bigün bebişiminde olacağına inanıyorum..inş böle olur..

bugun burdan ayrilamadim bir an önce güzel haberi duyabilmek icin
bize doktorun sperm bulunamadi degisini unutamadim o aciyi yasadim baska kimsenin yasamasini istemiyorum alllahim sen hepimizin yardimcisi ol

saol canım aynen ya okuldan geldım mutfagı apar topar yemek tı bulasıktı topladım.sureklı pc basındayım.ya ınsaalh guzel haberler alırız.

foruma bakıp bakıp çıkıyorum haber geldimi diye ama hala ses seda yok hadi gamze inşl güzel haberle gel beklediğimize değsin burda tek yürek olduk senden gelecek o güzel habere

ya kızlar nerde kaldı gamze yaa..dün en son msjında gece yarısına kadar girmezsem bilinki ii geçmemiş falan filan yazmış az önce okudumda..İnş kötü bir durum yoktur yaa..valla endişelenmeye başladım ben..İnş iyi haberlerle gelir..

melisela canım çok çok sevindim iş yerinden giremedim bugün problem oldu sitede. Allah inşallah bebişini de göstersin en kısa zamanda. gamzeden de iyi haberler alalım bugün olmasa da yarın inşallah. Allah çok büyük hepimiz bi gün anne olucaz, buna canı gönülden inanıyorum ve dua ediyorum herkese.

kızlar gamze en son bunu yazmış saat daha gece yarısı olmadı belki sonuc güzeldir gamze nerde oturuyorki aceba ave gelmişmidir

gamze allahım yardımcın olsun umarım bizlerin düştüğü hayal kırıklıgına sen düşmezsin rabbim ne olur gamzenin muradını verrrrrrrrrrrrrr bebegini senin izninle kavuşsun bizlerede nasip et allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…