Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim saol bitanem.. inş dediğin gibi hepimiz kurtuluruz..ama kurtulduk mu bilmiyorum..Demmi demiş keşke dondurtsaydınız, sıfırlanabilir diye..korkuyorum valla..bu arada kaan hoca mail atmış, demiş çok güzel artmış değerleri, şimdi ilaçları kessin, gelecek ay ileri tedavinizi yüz yüze görüşelim demiş..ya heralde bizde başlayacak gibiyiz sanırım..Hakkımızda hayırlısı bakalım..gelecek ay gidelim dedi eşim..bakalım neler olacak..

arada gelip yazdıklarınızı okuyorum ama benim yazacak bişeyim olmadığına beklemekte olduğum için yazmıyorum, BELGİNCİM geçmiş olsun canım, MELİSA senin adına çok sevindim inşallah darısı hamile hberlerine olur, GAMZEDE inşallah hayırlı haberlerle gelir...

inşallah yaaa hepimize burdaki tüm arkadaşlara birgün hamilayim diyebilmek hamila haberini vermek nasip olsum, hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah, bende önümüzdeki çarşamba rahim filmi çektircem ödüm kopuyo valla çok korkuyorum yaaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kızlar ıyı aksamlar .nasılsınız ?ya gırıp cıkıp pc ye bakym. ya GAMZEMMM gel artık guzelım guzel haberlerle.

amin canim insallah hepimize
korkma canim sende insallah iyi gecer

ERYASU canım nasılsın uzun zamandr yoktun canım.rahım fılmını ankarada mı cektrcen canım?

valla canım Allah yardımcın olsun..ama bende geçen ay çektirdim ve benim zor geçmişti..ama kişiden kişiye değişiyormuş..inş senin rahat geçer, ama kasma kendini..adet sancısının en ağırı gibi bişi ama ben dayanamadım valla..aşı eşiğin düşükse bence anestezili yaptır..

gözün aydın inşallah devamı gelir :sm_cool:

slm kızlar eşim gelcek sofra hazırlıcam ama dayanamadım gene geldim pc başına gamzeyi merak ediyorum, JKLM cim iyiyim canım sen nasılsın rahim filmini burda izmirde çektircem, kaan hoca izmirde çektirebilirsin kasıma hazır olsun dedi, kurbandan sonraki ilk hafta başlıyoz bakalım ALLAHIN izniylee....

iyidir cok şükür eryasu sen nasılsın bir zamanlar kader arkadası birde gelincik vardı o nerelerde eryasu senin teeddavi işi ne oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…