Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun canım
allah her zaman hayırlısını bilir umudunu kaybetme
her şey de bir hayır vardır kaan bey patolojiden ümitliyim demiş belki onda vardır

GUNAYDIN CANLARIM GAMZEM NASILSIN CANIM?KIZLAR nasılsınız nerdesınız grsrz

iyim canım sağol.aslında çok iyi sayılmam hasta oldum.nezle faranjit okulun ilk haftasında yakaladı.evdeyiz eşimle.o hasta ben hasta oturup duruyoruz.aaa bu arada rüyamda 101 sperm çıkmış gördüm:))) hala kabullenemedm bilinçaltında sanırım.sayıda ne ilginç dimi 101....

sağol canım arkadaşım. evet bayağı tedirginliğim vardı ama şükür atlattım bundan sonrası daha kolay geliyor. inşallah canım hepimizin yüzü güler. tedavi olduğundan haberim yoktu demek gebe kaldın buda iyi birşey ama niçin düşük oldu 47xxy olmanın etkisinden dolayımı acaba işte hamile kalmaklada bitmiyor sıkıntılar önce sperm bulunsun yeterki diyosun sonra o bulununca gebe kalabilsem keşke daha ne isterimki diyosun sonrasında sağlıklı dünyaya gelsin başka bişey istemem böyle devam edip gidiyor şüpheler işte. bir daha ne zaman düşünüyorsun.ben bu sefer öncekilerden daha çok korkuyorum hep negatif gördüğümüz için çok zor karar verdik yine olmassa diye ama ne yapalım mecburen başlıyacaz. hayırlısı artık nasipte ne varsa o olacak.

selam kızlar nasılsınız? yine bir haftasonu ve yine 2 kişi evde oturmuşuz, birimiz bir pc de birimiz diğerinde malesef..çünkü yapacak bir şey yok, sıkıcı bir şekilde gidiyor..bazen diyorum acaba bebiş olsa yine bölemi devam eder hayatımız..ya biz olmadığı için mi o kadar hayran kalıyoruz bebeği olanlara ?? bilmiyorum yaa havadan mı ne karamsarım bugün..İnş sizin için güzel bir haftasonu olur arkadaşlar..

ya kızlar lütfen yardım edin size bir şey soracağım..Şimdi biz kaan hocayla görüştük ve hoca eşimin ilaçları kesmesini ve ekimde yüz yüze görüşelim dedi..ancak biz işimizden dolayı belki ekimde gidemeyeceğiz ve kurban bayramında ankda olacağımız için, ondan sonraki hafta gidelim diyoruz. Acaba o zamana kadar bi vitamin falan kullansak mı? siz ne dersiniz? hangi vitamini önerirsiniz kızlar? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar, açıkcası endişeleniyorum yine sıfırlanırız diye..

merhaba kızlar iyi haftasonları diliyorum sizlere kızlar bugün bi karar aldım tedaviyi kasıma erteliyorum bimiyorum hatamı yapıyorum ama ne yapayım şu ağrıların çaresine bakmalıyım ki tedaviye rahat başlayayım dr ultrason için ekim 27ye verdi günü o yüzden beklemem gerekiyor inşallah hata yapmıyorumdur..

belginim bence önce tedavini ol sonra tedaviyi düşün, hem sağlığına kavuşmuş olursun hemde kafan rahat etmiş olur. 1 ay çabuk geçer canım mrk etme geç olsun güç olmasın yeterki..

belgincigim hayirlisi olsun canim önce saglik

canım esım mıkrotese oldu 6 tane sperm bulundu.1 derece de kalıtelı 6 embrıyom olustu.2 tanesı kondu. 12.gun beta hcg degerım 88 dı canım.doktorum cok umıtlıydı ama maalesef canım 18 .gun dusuk yasandı.doktor tutması guzel ama buyuk bır ıhtımalle bu hastalık nedenıyle emrıyo tutundu ama gelısımını surduremedı dedı sımdı 4 tane dondurulmusum var bakalım ya subat tatılınde yada yaz tatıleınde tekrar deneyecegız canım.canım senın 2 denemende de tutmadımı tutuuktan sonra kı yanı 12.gunden sonra kı gunde mı dustu

canım cok gecmıs olsun tennefuslerde cay yada su ıcmeye calıs.o dert ogretmenlerın basında maaalesef.ıster ıstemez sesını yukseltebılıyorsun.benımm de cok sık basıma gelır ses kısıklıgı,bogaz kurulugu,her tenefuste mutlaka cay ıcyrm canım.bende malum buyuk temızlıgımı bıtırmek uzereyım .bayramda kayınvalıdemlerde oldgmz ıcın yanı ıl dısında temızlıgı yabamamıstım.sımdı camlarımı mutfak dolablarımı perdelerımı dolablarımın ıcını temısledım.offfffffffff devam etmem lazım okuldan arkadaslarım haber ettı,esımın arkadasları da gelceklermıs.bıtmesı lazım ama cok yoruldum canım.RABBIM senın ve bızım ruyalarımızı hayallerımızı tez zamanda gerceklestrsn canım. grszr

doktorumuz görüşmeye çağırmıştı bugün gittik.durumun spermkalitesinden kaynaklandığını söylüyor .embriyolardaki ilk 3 günlük gelişim genellikle yumurta kalitesinden sonrasıda spermden olurmuş biraz kendini topla ondan sonra başlayalım dedi.giydirmek kısmet olur inş dönüştede bebeğime kıyafet aldım anlasın bizim onu beklediğimizi cennnet kokusunu doyasıya içimize çekmek istediğimizi o minnacık ellerini ayaklarını öpmek istediğimizi anlasın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…