- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
doktorumuz görüşmeye çağırmıştı bugün gittik.durumun spermkalitesinden kaynaklandığını söylüyor .embriyolardaki ilk 3 günlük gelişim genellikle yumurta kalitesinden sonrasıda spermden olurmuş biraz kendini topla ondan sonra başlayalım dedi.giydirmek kısmet olur inş dönüştede bebeğime kıyafet aldım anlasın bizim onu beklediğimizi cennnet kokusunu doyasıya içimize çekmek istediğimizi o minnacık ellerini ayaklarını öpmek istediğimizi anlasın artık
canım cok gecmıs olsun tennefuslerde cay yada su ıcmeye calıs.o dert ogretmenlerın basında maaalesef.ıster ıstemez sesını yukseltebılıyorsun.benımm de cok sık basıma gelır ses kısıklıgı,bogaz kurulugu,her tenefuste mutlaka cay ıcyrm canım.bende malum buyuk temızlıgımı bıtırmek uzereyım .bayramda kayınvalıdemlerde oldgmz ıcın yanı ıl dısında temızlıgı yabamamıstım.sımdı camlarımı mutfak dolablarımı perdelerımı dolablarımın ıcını temısledım.offfffffffff devam etmem lazım okuldan arkadaslarım haber ettı,esımın arkadasları da gelceklermıs.bıtmesı lazım ama cok yoruldum canım.RABBIM senın ve bızım ruyalarımızı hayallerımızı tez zamanda gerceklestrsn canım. grszr
ya kızlar lütfen yardım edin size bir şey soracağım..Şimdi biz kaan hocayla görüştük ve hoca eşimin ilaçları kesmesini ve ekimde yüz yüze görüşelim dedi..ancak biz işimizden dolayı belki ekimde gidemeyeceğiz ve kurban bayramında ankda olacağımız için, ondan sonraki hafta gidelim diyoruz. Acaba o zamana kadar bi vitamin falan kullansak mı? siz ne dersiniz? hangi vitamini önerirsiniz kızlar? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar, açıkcası endişeleniyorum yine sıfırlanırız diye..
ekim de gelemeyeceğinizi yaz istersen ne der ona göre ya da oraya gidene kadar dondurun bir merkezde kafanız rahat olur
dondurulmuş bitti canım son bir tüp sperm kaldı elimizde sil baştan başlıyacağız inş
ya canım bizim işler o kadar karıştıki anlatamam..eşim başka bi ilde ünv de başladı, ben başka ilde ünvdeyim..Doktora yapıyorum o başka bi ilde..nerde tedaviye başlıcaz belli değil, herşey karmakarışık..bazen diyorum keşke doğal yoldan hamile kalsam..o kadar kolay çözülecekki iş :))) Rabbim hayırlısını versin bakalım..
ya canım bizim işler o kadar karıştıki anlatamam..eşim başka bi ilde ünv de başladı, ben başka ilde ünvdeyim..Doktora yapıyorum o başka bi ilde..nerde tedaviye başlıcaz belli değil, herşey karmakarışık..bazen diyorum keşke doğal yoldan hamile kalsam..o kadar kolay çözülecekki iş :))) Rabbim hayırlısını versin bakalım..
canım esım mıkrotese oldu 6 tane sperm bulundu.1 derece de kalıtelı 6 embrıyom olustu.2 tanesı kondu. 12.gun beta hcg degerım 88 dı canım.doktorum cok umıtlıydı ama maalesef canım 18 .gun dusuk yasandı.doktor tutması guzel ama buyuk bır ıhtımalle bu hastalık nedenıyle emrıyo tutundu ama gelısımını surduremedı dedı sımdı 4 tane dondurulmusum var bakalım ya subat tatılınde yada yaz tatıleınde tekrar deneyecegız canım.canım senın 2 denemende de tutmadımı tutuuktan sonra kı yanı 12.gunden sonra kı gunde mı dustu
yok canım benim ikinci denemem de de tutmadı malesef çok iyi kalitesi çok şansın var diyolar ama hiç tutunma olmadı. genetik test yaptırdım bu arada kan pıhtılaşması çıktı bende, doktorun biri etki eder embriyo tutunmasına dedi 2 doktora daha gösterdim onlar çok fazla etki etmez dedi.ileri safhası değilmiş ama yine de bu tedavimde kan sulandırıcı kullanacağım. dondurulmuşlarının olması çok iyi canım kaçıncı gün transferi yapıldı sana.
espoir canımcım nasılsın. tedavin hangi aşamada. hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?