Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım sabır etmekten başka çare yok allahtan çalışıyorsun ya benim gibi çalışmayıpta evde olanlar ne yapsın ben ilkinde hiç bişey bilmiyordum bunda daha çok üzülürüm eğer çıkmazsa...

inşallah kadercim...herşey olur tabi hayatta..ama artık bu mucizeler bana olmaz diye düşünüyorum.belkide böyle düşünmek istiyorum...kendime ümit vermek istemiyorum artık..hayal kırıklığı gerçekten çok yıkıcı..pataloji rapaoru için bile şimdiden hazrm diyebilirim..şuanki gücüme kendim bile şaşıyorum...

belgincigim bende ayni ilkinde cok bilmemisdim ama seneler gecdikce insana cok zor oluyo simdi 2. de bend ecok korkuyorum cokda umudum olmasada ama allah diyorum rabbim buyuk o guzel mucizelerini insallah bizlere verirde bu azo illetinde hepimiz kurtuluruz

inşallah arkadaşım inşallah bende çookkkk korkuyorum çok elimden gelse erteleyeceğim ama bununda bi faydası yok malesef bekledikce daha zor...

gamzecim çok geçmiş olsun..Rabbim sabır versin..O herşeyin en hayırlısını bilendir..Metanetli olmaya çalış diyeceğim ama zordur..

teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için eşime söylemiştim bugün folik plus almasını şimdilik bi 400mgla başlayayım bakalım hayırlısı olsun inşl

gamzecim ne olur üzülme buda gecer..bızde bugun spermıyogram yaptıık ve cıkmadı yıne ..yüzmilyonda 1 de olsak bulamıyoruz...ınan kendımın basına gelmiş kadar üzüldüm canım..cok merak ettım senı..bu ıkıncı denemenızmıydı onu merak ettım yalnızca ..bu arada canım sakın unutma senınle bırlıkte bu derdı yasayan ve bu sorunları en az senın kadar acı cekerek yasayan bızler ve haberımızın olmadıgı bır cok ınsan var..bu hayat okdar kısakı bız eşimizle dolu dolu yaşamalıyız demekki..bılmıyorum neyazsam tesellısı olmaz bılıyorum ama olsun kardesım

gamze inan ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzgünüm kelimeler yetmez yaşadığın acıyı anlatmaya ama umudunu kaybetme kimbilir belki bir gün güneş senin de pencerene doğar

GAMZECIM RABBIM sıfasını versın dusmandan uzak olsun hastalıgın bızımkıne benzerlıgı var bıraz canım sankı ... sızde DNA uretıme engel bız de de kromozom bozuklugu engel .uretım yok yanı..rabbım herseyın en ıyısını bılır...

allahim sen bizi kimselerden ayri koyma bir muzice olsun kavustur bisi yavrularimiza icim yaniyor

kızlar iyi geceler dünden beri gamze merak ettik ama o cok üzülmüş duygularını anlasakta elimizden bişey gelmiyor gamze allah yardımcın olsun ve sabrını bol versin umutlar başka bahara kalmış umarım o bahar tez gelir

gelincik hoş geldin canım nasılsın histeroskopi nasıl bişey oluyor biraz anlatsana tedavide olumlu bi yanımı oluyomuş

2. denememizdi canım.bu dertle uğraşan gerçekten çok kişi var.bunu bi kez daha anladım.artık azo da normal hastalıklar arasına girdi malesf.şeker gibi tansiyon kalp gibi bişey oldu kızlar.aslında bizim tese ibni sinada olcaktı yer yok diye cebecide oldu.kaan bey ibni sinada olsaydınız gece ancak olurdu tese dedi.o kadr kiişi sıradaki inanamadım walla.eşim bile şaşırdı.ne kadr çok varmış benm gibi diye.artık tek tesellimiz canımızın sağlığı canım...başka dicek bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…