Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar şöle geçmişe biraz baktımda bir tek meliselacım güzel haber vermiş gözün aydın cnım eşinde sperm baya çıkmış gamzecim senin adınada çok üzüldüm alllahım sabrını versin biz şuan tedaviyle ilgili hiç bir şey yapmıyoruz kafamızdan tamammen attık bakalım ne zaman kadar böle sürcek şimdi sadece bekliypruz

kan pıhtılaşmasının hamileliğin düşükle sonlanmasına neden olduğunu duymuştum
bir arkadaşıma düşük sebebinin kan pıhtılasması olduğunu söylemiş doktoru

evet canım kan pıhtılaşması hamilelikte düşüğe neden oluyor ama benim kafamı karıştıran embriyo tutunmasına da etki edermi artık orası tartışılır bi durumda doktorumuz yine de önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandıracak.

kan sulandırıcı hap kullandım ama yeterli değilmiş iğnesi varmış onu kullanmak gerekiyormuş. canım benim ikisinde de 5. gün embriyosuydu çok şans verdiler ama tutmadı bu sefer 3. günde yapılacak transferim. bence onu takma kafana.yaptırdığım tahliller faktörV,mthfr,faktorII sonucum 1 ayda çıktı üniversite hastanesinde yaptırdım çok zor yaptılar bayağı uğraştım anlaıyacağın.

canım benimde aklıma geldi ama umut tüpe gitmiştik dr ulun uluğ istedi belki sende de genetik bi sorun olabilir dedi. sonra bulunduğum yerde bi doktora daha gittim oda tüp bebek yapıyor histereskopimide o yaptı aynı testleri isteyince de benden yaptırdım. iyikide yaptırmışım bence 2 -3 kez başarısız olanlar mutlaka yaptırmalı bu testleri. açıkcası çok iyi dediğim memorial hastanesi böyle bir testi atlayarak beni hayal kırıklığına uğrattı. o yüzden başka doktorlara gittim. ve tedavimi de orda olmayacağım çok başaralı bi hastane memorial ama bizden çok şey götürdü olacak olduktan sonra başka bi hastane de olur diyoruz. bence sende farklı doktorlara git transfer edilen embriyoların fotoğrafı varsa göster. bizim mercimeklerin fotosunu gören doktorlar nasıl tutmamış dedi ve sorunu bende aradı. sonuçta sende 2 kez başarısız tedavi geçirdin belki histereskopi bile isterler senden.

hoşgeldin geçmiş olsun arkadaşım

hoşgeldin gözünüz aydın bacım darısı sana canım özledik seni kızzzz.

kızlar hala hastayım ve gelen giden bitmedi 2 gündür.eşim desen zor oturuyo.istesek bu kadr gelen olmazdı.çok şükür ancak dinlenmeye vakit bulduk.SEVGİDOLU gözünüz aydın canım.allah analı babalı büyütsün.yeğenler çok sevilir.

selam arkadaşlar hepinize.sizlere bir sorum olacak ben tedavi sürecine yeni başladım.eşim azosperm.ilk muaynede doktor eşimden genetik testler falan istedi.uzun protokol olcak yalnız benden tüplerimin tıkalı olup olmadığına dair film istemedi.yumurta rezervlerimin iyi olduğunu söyledi.benim merak ettiğim bu tüp filmini istememesi normal mi?ya da ben çektirsem mi acaba?sizlerden istemiş miydi?

Canim genelde istiyorlar , senin ilk denemen mi? En iyisi doktorunla paylas bunu neden istemedigini sor belki bir aciklamasi vardir . Sonucta doktoruna guvenmek zorundasin cunki tedaviyede baslamissin. Hayirlisi olsun insallah hersey guzel gider ve bebegine kavusursun.

kan pıhtılaşma faktörü hem embriyo tutunmasını hem de tutunduktan sonra düşmesine neden olabiliyor. bende de önemli bir durum yoktu sadece bir faktörüm heterozigot olmasına rağmen 6. haftada bebeğimi kaybettim. 20. haftasında kan pıhtılaşma nedeninden bebeğini kaybedenler de var. rabbim bu defa yüzünüzü güldürsün.

doğal bir döllenme sürecinde yumurta ve sperm fallop tüplerinde birleşiyor. sonra rahme iniyor. ancak bizde direk olarak rahme embriyo konuluyor. rahim filmi çektirmenize gerek yok. ancak tüplerinizden biri sıvıyı dışarı veriyorsa o tutunmayı engelleyebilir. bu da nadir görülen bir durumdur. hoş azospermde nadir görülen durum ama gelir gider bizi bulur. rabbim yardımcın olsun.

canım daha yeni gördüm, bugün baya temizlik yaptım giremedim..canım kaan hoca bize klomen ve pharmaton diye bir ilaç verdi..1 ay kullandık ve test yaptık..3. testte toplam 26.6 milyon sperm, 3yüz binde canlı sperm yazıyordu..ama testi yine devlette yaptırdık ve ayrıntı yoktu fazla..hocaya mail attım kan ve sperm sonuçlarını, oda ilaçları kesin demiş, 1 ay sonra yüz yüze tedavinizi görüşelim demiş..ama sanırım ben bayramdan sonraki ilk pazartesi gideceğiz, çünkü bayramda ankdayız ve izin daha kolay olacak..o zamana kadar da acaba EVİCAP diye bir vitamin varmış onu kullansak mı? hocaya sormadım, herşeyde mail atıyorum utandım açıkcası :)) siz neler kullandınız canım?

sevgidolu
kızlar şöle geçmişe biraz baktımda bir tek meliselacım güzel haber vermiş gözün aydın cnım eşinde sperm baya çıkmış gamzecim senin adınada çok üzüldüm alllahım sabrını versin biz şuan tedaviyle ilgili hiç bir şey yapmıyoruz kafamızdan tamammen attık bakalım ne zaman kadar böle sürcek şimdi sadece bekliypruz

Sevgicim ve Ebanacım çok teşekkürler..Şükürler olsun Rabbime..

hoşgeldin geçmiş olsun arkadaşım

hoşgeldin gözünüz aydın bacım darısı sana canım özledik seni kızzzz.
teşekkürler tatlım amin inşalllah darısı hepimize sanada geçmiş olsun canım bende sizleri çok özledim
teşekkkürler amin canım öyle valllaha yeğen çok tatlı oluyo kendi çocuğum olsa ancak bu kadar severim diyorum
mrb sevgi dolu nasılsın iyimisin?

merhaba canım sağol sen nasılsın iyiymisin

gözünüz aydın canım allah analı babalı buyutsun bizleri de en yakın zamanda kavuştursun
miniklerimize

kızlar selam..ya bişi sorcam ama gülmeyin :))) ya bu herkesin yazdığını nasıl alıntı yapabiliyorsunuz herkesten? ben deniyorum olmuyor niye yaa...nasıl yapcam..bir kaç. kişinin yazdığını tek bi cevapla nasıl cevaplıcam?

canım önce alıntı yapacaklarına alıntı yapın yanındaki no varya oraya bas en son yaptığın kişinin yazdığına gelice alıntı yapa bas öle oluyor

canım önce alıntı yapacaklarına alıntı yapın yanındaki no varya oraya bas en son yaptığın kişinin yazdığına gelice alıntı yapa bas öle oluyor

teşekkür ediyorum canım amin inşalllah hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz

bu bir denemedir :)))) süperrrrrrr..sevgicim çok saol tatlım yaa..bu arada teyzoşluğun hayırlı olsun..çok sevindim bitanem..

bende bugun arkadaşımla buluştum bir buçuk yaşında kızı var o kadar şeker okadar sevimliki anlatamam insan bakmaya,dokunmaya öpmeye kıyamaz bıkmaz. doyurdum oyunlar oynadım gezdirdim bütün gün ve hep içimden allahım bana da ver diye dua ettim . ağladım anne dedikçe içim sızladı kaçmak istedim bir an ama gelip geçti o bana okadr güleç bakarken. maşallah demekle geçti günüm inşallah bizim dualarımız kabul olur hepimizin bizimde boncu boncuk bakan yavrularımız olur

kızlar iyi geceler sevgi hoşgeldin gelincik yazdıkların mantıklı geldi cok saol gamze bu kadar sıkıntıdada gelen giden hiç çekilmez aman bizimde tek eksiğ-imiz bebek onun yoksuzlugu bizi insanlardan uzaklaştırmasya yeti,yor sanki utanılacak bir durum gibi hissediyoruz kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…