hos geldin canim.. gule gule buyutun yigenini canim allah anali babali buyutsun rabbim hepimize nasip etsin
kan pıhtılaşmasının hamileliğin düşükle sonlanmasına neden olduğunu duymuştum
bir arkadaşıma düşük sebebinin kan pıhtılasması olduğunu söylemiş doktoru
canım benım 3.gun transferı yapıldı.aslında bıze sordular embrıyoların gelısımı cok guzel 8 hucrelı 5.gune gıdebılırız dedı.doktorum 5.gune gıdelım dedı,embrıyolaglar ıse embrıyo sayımızın azlıgı ve ıllet hastalık nedenıyle belkı 5.gune cıkmayabılır embrıyolar dıye 3.gun de ısrar ettıler.esım de 3 .gun ıstedı kalanları donduralım dedı.4 tane dondurulmusum var.doktorum 5 .gune gdrsek sansımız cok yuksek ama rıske de atacak kadar elımızde embrıyo yok.dedı.ama bu dondurulmuslarım ınsaaalah allahın ıznıyle saglam cıkarlarsa 5.gune gıderz dedı doktor bakalım hayırlısı gelıncıkım.Canım kan sulandırıcı hap kullanmadınmı.ben kullandım.bır de hangı kan testınde bu pıhtılasma gorunuyr neye baktırmak lazım yanı tahlılın ısmı ne canım?RABBIM KIMSENIN EMEGINI BOSA CIKARMASIN INSAALLAH.
kızlar iyi geceler gelincik canım şimdi sen iki defada olumsuz sonuc alınca sizmi istediniz bu tahlilleri yoksa doktormu uygun gördü bende yapılmasını istiyordum ama doktorum istemedi biz şimdi doktoro gidip neden tutunmadıgını yada neden tutup düştüğünü ögrenmek için ne söylemeliyiz doktoro gamze sen nasılsın inşallah biarz daha iyisindir
hoşgeldin geçmiş olsun arkadaşımbugüne kadar bikaçkez muayene olmama rağmen perşembe günü anormal rahimli olduğumu öğrendim 2 yıllık evliyim ve bebeğim yok isyan etmiyorum ama ümidimide yitiriyorum artık.
önce tsh ım yüksek çıktı düşürdük ilaç kullanıyorum hala sonra eşimin spermleri sorunlu çıktı şuan için oda iyi gibi ama tekrar ettirmemiz gerekiyomuş şimdide rahmimde sorun çıktı delirmek üzreyim.doktor septum rezeksiyonu ameliyatı dedi şaşırdım napıcağımı
kızlar herkese slm yeni geldim izine ayrılmıştım ablam doğum yaptı onun yanındaydım çok tatlı bir yeğenim oldu teyze oldum allahım herkese nasip etsin hayırlı evlatlar ben şimdi geçmişe bakayım ne var ne yok
selam arkadaşlar hepinize.sizlere bir sorum olacak ben tedavi sürecine yeni başladım.eşim azosperm.ilk muaynede doktor eşimden genetik testler falan istedi.uzun protokol olcak yalnız benden tüplerimin tıkalı olup olmadığına dair film istemedi.yumurta rezervlerimin iyi olduğunu söyledi.benim merak ettiğim bu tüp filmini istememesi normal mi?ya da ben çektirsem mi acaba?sizlerden istemiş miydi?
kan pıhtılaşma faktörü hem embriyo tutunmasını hem de tutunduktan sonra düşmesine neden olabiliyor. bende de önemli bir durum yoktu sadece bir faktörüm heterozigot olmasına rağmen 6. haftada bebeğimi kaybettim. 20. haftasında kan pıhtılaşma nedeninden bebeğini kaybedenler de var. rabbim bu defa yüzünüzü güldürsün.evet canım kan pıhtılaşması hamilelikte düşüğe neden oluyor ama benim kafamı karıştıran embriyo tutunmasına da etki edermi artık orası tartışılır bi durumda doktorumuz yine de önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandıracak.
selam arkadaşlar hepinize.sizlere bir sorum olacak ben tedavi sürecine yeni başladım.eşim azosperm.ilk muaynede doktor eşimden genetik testler falan istedi.uzun protokol olcak yalnız benden tüplerimin tıkalı olup olmadığına dair film istemedi.yumurta rezervlerimin iyi olduğunu söyledi.benim merak ettiğim bu tüp filmini istememesi normal mi?ya da ben çektirsem mi acaba?sizlerden istemiş miydi?
melisela kaan hoca size hangi ilacı verdi acaba biz de kaan hocanın verdiğiilaçları kullanıyoruz size hangi ilaçları verdi isimlerini yazarmısın? merak ett,m acaba aynı ilaçlarmı? bizim testte sıfır çıktı.. sizin ne oldu?
teşekkürler tatlım amin inşalllah darısı hepimize sanada geçmiş olsun canım bende sizleri çok özledimhoşgeldin geçmiş olsun arkadaşım
hoşgeldin gözünüz aydın bacım darısı sana canım özledik seni kızzzz.
teşekkkürler amin canım öyle valllaha yeğen çok tatlı oluyo kendi çocuğum olsa ancak bu kadar severim diyorumkızlar hala hastayım ve gelen giden bitmedi 2 gündür.eşim desen zor oturuyo.istesek bu kadr gelen olmazdı.çok şükür ancak dinlenmeye vakit bulduk.SEVGİDOLU gözünüz aydın canım.allah analı babalı büyütsün.yeğenler çok sevilir.
mrb sevgi dolu nasılsın iyimisin?
kızlar herkese slm yeni geldim izine ayrılmıştım ablam doğum yaptı onun yanındaydım çok tatlı bir yeğenim oldu teyze oldum allahım herkese nasip etsin hayırlı evlatlar ben şimdi geçmişe bakayım ne var ne yok
gözünüz aydın canım allah analı babalı buyutsun bizleri de en yakın zamanda kavuştursun
miniklerimize
canım önce alıntı yapacaklarına alıntı yapın yanındaki no varya oraya bas en son yaptığın kişinin yazdığına gelice alıntı yapa bas öle oluyor
teşekkür ediyorum canım amin inşalllah hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?