demmicim...süleyman beydenmi bahsediyosun arkadaşım...anlayamadım..ama söylediklerine katılıyorum arkadaşımın ilk tüp denemesi bu yüzden tutmadı..doktoru 2.de clexan başladı kansulandırıcı ve tuttu sonra bide demişki tüh ya biz sana neden ilkinse başlamadık...ya varmı böyle bişey...hadi onda sperm var bolca bizim belkide oluşacak tek embriyomuz olacak....bilemiyorum allah iyilerle karşılaştırsın....
heyecanm tavanda kızlar geceleri uyuyamaz oldum karnımda şişkinlik var. Cetrotide ve muruonel diye iki farklı iğneye daha başladım bitanesi karnımda alerji yaptı. Büyük ihtimal bu perşembe veya cuma gerçekleşecek opu ve mikrotese. Allah'ım hayırlısını göstersin bizlere dua edin. Ben hepinize ediyorum.
evet adak süleyman beyden şansımızın ne kadar önemli ve değerli olduğunu anlayamıyorlar işte. Bu estetik bir şey değil ki burun ameliyatı başarısı için uğraş vermiyoruz burda bir candan bir ömürden koskoca bir hayattan bahsediyoruz. Bunun bizler için öneminin karşılığı karşımızdakilerde yok maalesef.
kızlar bir ımsı yi yalvar yakar hararetli tartışmalarla zor yazdırttık doktorumuza dosyamıza. Bu ne paramızı bizim adımıza koruma tedirginliğidir. Ekstra fiyat maliyeti 500tl duyan da 50000tl falan sanır öyle bir gerek yok savunucusu ki sormayın. Hala hele bir başarısız olun ondan sonra bakarız anlayışındalar sinir küpü halindeyim. 500tl vermemek için olası çocuğumun olacağı potansiyelinden mahrum kalacağım öyle mi? üç kağıda bakar mısın ikinci deneme 5 değil 4000tl ama 500tl imsiye vermeye gerek yok. Türkçesi senden 500 alacağıma 4000 almak bana daha cazip geliyor. Bunu anladım ben kızgınım. Tek ve son deneme gibi düşünün elinizde ne imkan varsa fiyatına bakmadan kullanın diyorum. Anlatamıyorum.
Heyecanm tavanda kızlar geceleri uyuyamaz oldum karnımda şişkinlik var. cetrotide ve muruonel diye iki farklı iğneye daha başladım bitanesi karnımda alerji yaptı. büyük ihtimal bu perşembe veya cuma gerçekleşecek opu ve mikrotese. Allah'ım hayırlısını göstersin bizlere Dua edin. ben hepinize ediyorum.
kızlar bişey sorcam hani tüp bebek tedavisine adetin ikinci günü başlanıyorya ya o gün haftasonuna denk geliyorsa tedavi erteleniyormu yoksa biz evde kendimiz iğnelerimize başlıyormuyuz benim ilki uzun protokoldüde kısa protokolü bilmiyorum...
günaydın kızlar..sayescim adakcım sağolun son bir umut patalojiyi bekliyoruz şimdi.umut dünyası tabi herşey bitti desemde içimdeki umut bitmiyo hiçbir zaman.
canım merkez sadece pazar günü kapaklı o gün adetinin 2. Günüyse tesadüf 3. Günüde gidebiliyosun 1 gün problem olmuyor....
sagol canım çünkü bugün adetim başladı ve kasım ayında eğer aynı gün başlarsa 2.gün pazara gelcek o yüzden merak ettim..peki ilk gün ne yapılıyor canım ben mesela istanbulda yaşamıyorum bayramda orda olcağım görüşmeyi o aralarda yapap döneceğim sonra tekrarmı gitmem gerekecek ilk tedavimde bana gerekeni yazmışlardı ben günü gelince başlamıştım iğnelere...
Heyecanm tavanda kızlar geceleri uyuyamaz oldum karnımda şişkinlik var. cetrotide ve muruonel diye iki farklı iğneye daha başladım bitanesi karnımda alerji yaptı. büyük ihtimal bu perşembe veya cuma gerçekleşecek opu ve mikrotese. Allah'ım hayırlısını göstersin bizlere Dua edin. ben hepinize ediyorum.
Kızlar cumartesi yine test vermiştik şimdi aradım embriyologla görüştüm 1 adet motil sperm görüldü dedi....emre bey bunların işe yaramayacağını ancak ameliyatta çıkması için dua etmemizi söylüyo ama ben şükür ediyorum en azından bu bile moral işte....
Kızlar cumartesi yine test vermiştik şimdi aradım embriyologla görüştüm 1 adet motil sperm görüldü dedi....emre bey bunların işe yaramayacağını ancak ameliyatta çıkması için dua etmemizi söylüyo ama ben şükür ediyorum en azından bu bile moral işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?