Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar MELDA allah kurtarsn canım keske gelemeseydın aramıza ama yıne de hosgeldın canım kızlar nassssınızz

teşekkür ederim amin canım hepimizi Allah kurtarsın kısmet yaşayıp görecekmişiz kısmetimizde buda varmış ama genede ümitimizi yok etmeyelim:sinifsinif:

slmmmm kızlar.meldacım hoşgeldin aramıza umarım ho bir şekildede ayrılırsın.hiç düşünmene gerek yok bence doktor konusunda.burda çoğumuz emre bey yada kaan beyde tedavi görüyo.kaan bey ankarada ama.senin için emre bey daha uygun.koşu yolunda umut tüp bebek var.emre bey hem orda hem alman hastanesinde hemde bahçeci kliniğinde.birini seç ve hemen gidin bence.süper bi doktor.umut tüp bebek diğer hastanlere göre biraz daha uygun fiyt olarak.onu da belirtiyim.

sağol canım tavsiyen için fiyat olarak aşağı yukarı ne kadar tutuyo?

SAOL CANIM YA SUKUR ıyı olmaya calısyrm sen nasılsın?daha ıısıın umarım canım

hala hastalıkla uğraşıyorum canım ya bi toparlanmadım.onun dışında bilmiyorum iyimiyim değilmiyim boşluktayım hala. azda olsa pataloji raporundan umudum var.belkide bu biraz güç veriyo bana.11 ekimde çıkıcak.o da olmazsa nasıl olurum bilmiyorum...mafoldumben

sağol canım tavsiyen için fiyat olarak aşağı yukarı ne kadar tutuyo?

meldacım bizim m tese yapıldı.ben hazrılandım 3000 tuttu.sperm çıkmadığı için yumurta toplama ve transfer olmadı.2009 haziranda yaptıdık biz. o zamn tüp bebek herşey dahil 4500 dü.ama şimdi fiyatlar arttı tabi.yeni fiytları bilmiyorum

ınsaallah GAMZECIM ınsaallah.cok dua et canım ,rabbım gonlune gore versın tatlım.ama kaan hoca ısının ustası yanı o umıtlıyse vardr bır sey

sağol gamzecim aşağı yukarı okadardır zaten napalım çocuk için hereşeye katlanıcaz peki sizin ilkinde tutmadımı

inşallah canım ya allahıma o kadr çok güveniyorum ki...geri çevirmez diyorum dualarımı.inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz, açtığımız ellerimizi boş bırakmaz.

sperm çıkmadı meldacım ilk m tesede.tüp bebek kısmına geçemedik malesef.hatta perşembe günü 2. m tesyi oldu eşim ama yine çıkmadı.patalojiye parça gitti.şimdi bi umut ondan gelcek haberi bekliyoruz.JKLM 525 verdik canım m tese için.

hosgeldin melda allah yardimcin olsun insllah kisa zamanda kurtulursun bu dertten

Selam kizlar.
Demmi benden sonra basladin benden önce güzel haberi alicaksin. Insallah hersey güzel olur.
Kizlar benim tedavim halen devam ediyor iki haftalik daha ignem var. Sanki hiç bitmicek.

canim bitecek az kaldi inssallah sonu güzel olacak

sperm çıksaydı mikroenjeksiyon yapılması gerekmezmi sonuçta erkek kısırlığında bunu öneriyorlar, birde patoloji nasıl birşey vücudunun herhangi bir yerindemi buluyorlar

sperm çıksaydı mikroenjeksiyon yapılması gerekmezmi sonuçta erkek kısırlığında bunu öneriyorlar, birde patoloji nasıl birşey vücudunun herhangi bir yerindemi buluyorlar

hayır canım bizim gibiler için mikro enjeksiyon olmuyo.ancak tüp bebek oluyo.m enjeksiyon için 6 - 7 milyon sperm gerekiyo bildiğim kadryla.ama m tesede bu kadr sperm çıkmıyo genelde.m tesede testisleri kesip orda sperm arıyolr.bulamazlarsada ordan sperm olabşlcek bi yerden parça alıyolr.belki onların göremedğini daha ayrıntılı bakınca bulurlar diye.

slm kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız yine MELDACIM aramıza hoşgeldin arkadaşım inşl en kısa zamanda güzel haberi alırsınız derdinizin dermanına kavuşursunuz arkadaşım ama belgininde dediği gibi hormon testlerini mutlaka yaptırın eğer hormonlar düşükse tedaviyle sperm çıkışı sağlanıyor benim eşiminkide düşüktü ve biz araştırmadan gittiğimiz bir doktora 6ay eksik tedavi verdi(onunla çıkması imkansızmış bile) ve çıkmazsa mikrotese dedi daha sonra emre beyde tedaviye başladık ve çok şükür sperm çıkışı sağladık arkadaşım körü körüne gitmeyin araştırılsın azo sebebiniz

canım sizin hormonlar tedaviden önce nasıldı şimdi nasıl.ne kullandınız.bize Emre bey ilaç tedavisi vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…