canım sizin hormonlar tedaviden önce nasıldı şimdi nasıl.ne kullandınız.bize Emre bey ilaç tedavisi vermedi.
sevgi dolu en kısa zamanda allah anne olmanıda nasip etsin yigeninide allah hayırlı ömürlü olsun
bizim sadece testosteron hormonumuz düsüktü diger hormonlar normaldi .son hormon tahlilinde prolaktin yüksekti yinede emre bey ilaç vermedi sık sık sperm testi istedi birde eşime kilo vermesini söyledi vitamin olarakta mens arginmax önerdi.canım lh ve fsh sıfırın altındaydı 0.160 felan o civarlarda testesteron 7ydi eşime hipogonodzm teşhisi kondu prengly ve fostimon kullanıyoruz bide ben bitkisel takviye yapıyorum sizindemi hormonlar düşük
slm kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız yine MELDACIM aramıza hoşgeldin arkadaşım inşl en kısa zamanda güzel haberi alırsınız derdinizin dermanına kavuşursunuz arkadaşım ama belgininde dediği gibi hormon testlerini mutlaka yaptırın eğer hormonlar düşükse tedaviyle sperm çıkışı sağlanıyor benim eşiminkide düşüktü ve biz araştırmadan gittiğimiz bir doktora 6ay eksik tedavi verdi(onunla çıkması imkansızmış bile) ve çıkmazsa mikrotese dedi daha sonra emre beyde tedaviye başladık ve çok şükür sperm çıkışı sağladık arkadaşım körü körüne gitmeyin araştırılsın azo sebebiniz
hoşbulduk canım az önce doktordan geldik eşimden hormon testi istediler yarın değerleri buraya yazarım birde bize umuttüp bebek merkezi emre beyi önerdi doktorumuz ama maddi yönden şuan hazır değliz en fazla 8 ay sonra başlıcaz yani çok uzun zaman çok moralim bozuk :sinifsinif:
emre bey gerçekten iyi bir doktordur inşallah sizede çare olur arkadaşım siz hangi doktora gittiniz bence emre beyle emin ellerde olursunuz bu arada azo sebebiniz nedir bişey soyledi mi doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?